Vadkerti Róbert — Budapest

Területi igazgató az OVB Vermögensberatung Kft.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Vegye fel most a kapcsolatot

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot. Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Jelentkezzen most

Vadkerti Róbert

Területi igazgató az OVB Vermögensberatung Kft.

Nagymező utca 54-56. Merkúr Palota T/8.
1065 Budapest

Vadkerti Róbert

Területi igazgató az OVB Vermögensberatung Kft.

Nagymező utca 54-56. Merkúr Palota T/8.
1065 Budapest

Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes interjúra.
 : 

Bemutatkozás

Csapatommal azért dolgozunk, hogy ügyfeleink igényeit minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni és minden esetben hozzáadott értéket tudjunk képviselni életükben a pénzügyi tervezés során. Kiemelten fontosnak tartom, hogy minden olyan információt eljuttassunk hozzájuk, ami a számukra elérhető, adókedvezmények és állami támogatások maximális kihasználását jelenti, ami éves szinten akár több 100.000 forintot jelenthet a családi büdzsé számára. Misszióként tekintünk a nyugdíjtervezésre, a gyermekvállalás anyagi terheinek megkönnyítésére és a lakásfinanszírozással kapcsolatos lehetőségek feltérképezésére.

Mit is kapnak tőlünk ügyfeleink?

Biztonságot, minden élethelyzetre!

Ez egyben mottónk is, hiszen mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy kiszámíthatóvá és tervezhetővé tegyük pénzügyeinket, hogy a váratlan meglepetések inkább csak a szülinapi torta mellett, vagy a karácsonyfa alatt érjenek minket.
Mindemellett személy szerint már több mint 11 éve azon dolgozom, hogy kollégáink számára egy olyan jövőképet és karriermodellt tudjunk mutatni, ami folyamatos motivációt jelent számukra a 100%-os ügyfél elégedettség elérése felé vezető úton.