Társadalmi felelősségvállalás

OVB Pályázati Program megvalósulása - Heim Pál Gyermekkórház

Az OVB Magyarország hárommillió forinttal támogatta a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt. A felajánlott összegből a pontos gyógyszeradagoláshoz elengedhetetlen fecskendős pumpákkal, illetve az újszülöttek, csecsemők felső-légúti betegségek, rendellenességek diagnosztikájában használatos fiber-bronchoszkóppal gazdagodott a kórház több osztálya. A jelképes átadást egy Mikulás-ünnepséggel tették emlékezetessé a bent fekvő kis betegek számára, ahol a gyerekek együtt énekelhettek Radics Gigivel és az X-Faktorból ismert Takával.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Debrecen

Az OVB Magyarország kétmillió forinttal támogatta a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, amely a felajánlott összegből három gyermek otthonában vállalt felújításokat, a gyermekek így megújult környezetben gyógyulhatnak tovább.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Támogatás a Miskolci Kórház Gyermekrehabilitációs Osztályának

Az OVB Magyarország 500.000 forinttal támogatta a Miskolcon működő Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályát. A felajánlott összegből, illetve egyéb szervezetek és magánszemélyek adományaiból a pénzügyi tanácsadó cég miskolci munkatársai hat kórtermet újítanak fel (hármat már át is adtak), ezzel segítve a bent fekvő gyermekek gyógyulását.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

Az OVB Magyarország 1 millió forintot adományozott a Vas Megyei Markusovszky Kórházért Alapítványnak, amelyből fontos eszközöket vásároltak az intézmény részére.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Bárczi Gusztáv Általános Iskola

Az OVB Magyarország 1 millió forinttal támogatta a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanműhelyeinek felújítását,  megfelelő, korszerű eszközökkel való felszerelését.

OVB Pályázati Program megvalósulása - OM Magyarország Onézimusz Alapítvány 2018

A tavalyi év után ezen a nyáron immár másodszor táboroztatott hátrányos helyzetű és nagycsaládban élő gyermekeket a nőtincsi Seholsziget Élményparkban az Onézimusz Alapítvány és a Jézus a Gyermekekért Alapítvány.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Bátor Tábor

Az OVB Magyarország idén 1 millió forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítványt, akik a felajánlásból a gyerekek által nagyon kedvelt és terápiás céllal használt magaskötél-pályát korszerűsítették.

| OVB Holding AG

35 éves a „Menschen in Not e.V.”, az OVB segélyszervezete

Az OVB Magyarország csakúgy, mint a németországi központja, nagy hangsúlyt helyez arra, hogy tanácsadóival közösen segítsen a szociálisan hátrányos helyzetű társadalmi csoportokon, közösségeken, intézményeken, ezért CSR programjának keretein belül és az azon felül nyújtott támogatásokkal együtt, az elmúlt években több mint 10 millió forintot adományozott különböző magyarországi szervezeteknek.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekrák Alapítvány

Az OVB Magyarország a pályázati programjának keretein belül 1.200.000 forintot adományozott a Gyermekrák Alapítványnak.  A szervezet a felajánlásból többek között élelmiszerrel, játékokkal, vitaminokkal, utazási térítéssel segíti a legkegyetlenebb betegségben szenvedő gyermekeket és családjaikat.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Dévai Szent Ferenc Alapítvány (Kopie 1)

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány Böjte Csaba alapításával 2002-ben jött létre (Magyarországon bejegyezve), elsősorban az erdélyi ferencesek által fenntartott gyermekvédelmi intézmények, iskolák, óvodák, napköziotthonok támogatására. Ebben az évben az OVB Magyarország és a Károly körúti Molnár Gergely Iroda munkatársai 1 millió forinttal támogatták a keresdi központ fejlesztésének megvalósítását.

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.