Társadalmi felelősségvállalás

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Bátor Tábor

Az OVB Magyarország idén 1 millió forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítványt, akik a felajánlásból a gyerekek által nagyon kedvelt és terápiás céllal használt magaskötél-pályát korszerűsítették.

| OVB Holding AG

35 éves a „Menschen in Not e.V.”, az OVB segélyszervezete

Az OVB Magyarország csakúgy, mint a németországi központja, nagy hangsúlyt helyez arra, hogy tanácsadóival közösen segítsen a szociálisan hátrányos helyzetű társadalmi csoportokon, közösségeken, intézményeken, ezért CSR programjának keretein belül és az azon felül nyújtott támogatásokkal együtt, az elmúlt években több mint 10 millió forintot adományozott különböző magyarországi szervezeteknek.    
 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekrák Alapítvány

Az OVB Magyarország a pályázati programjának keretein belül 1.200.000 forintot adományozott a Gyermekrák Alapítványnak.  A szervezet a felajánlásból többek között élelmiszerrel, játékokkal, vitaminokkal, utazási térítéssel segíti a legkegyetlenebb betegségben szenvedő gyermekeket és családjaikat.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Dévai Szent Ferenc Alapítvány (Kopie 1)

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány Böjte Csaba alapításával 2002-ben jött létre (Magyarországon bejegyezve), elsősorban az erdélyi ferencesek által fenntartott gyermekvédelmi intézmények, iskolák, óvodák, napköziotthonok támogatására. Ebben az évben az OVB Magyarország és a Károly körúti Molnár Gergely Iroda munkatársai 1 millió forinttal támogatták a keresdi központ fejlesztésének megvalósítását.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Paulus Sport Club (Kopie 1)

2018. május 21-én, Pünkösd hétfőn került sor az V. Paulus Kupa megrendezésére. A Paulus Sport Club Nonprofit Kft. elsősorban gyermekekkel foglalkozik futball-programján keresztül. Megalakulása óta a nyári táboraikban több mint 400 gyermekről gondoskodtak. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztály

Vasárnap immár második alkalommal szervezték meg Szegeden a Jótékonysági Intenzív Aerobik Napot több sztártrénerrel, az SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztályának megsegítéséért, az OVB Magyarország arany fokozatú főtámogatóként állt az idei kezdeményezés mellé.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB Magyarország egymillió forinttal támogatja a gyermekmentőket

Az OVB Magyarország immár 4. éve elkötelezett támogatója a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkájának.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - OM Magyarország Onézimusz Alapítvány

A pályázat célja - az OM Magyarország Onézimusz Alapítvány szervezésében - hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatása volt. A pályázatot az OVB részéről Hajdú Sándor és csapata képviselte.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

A pályázat célja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjában résztvevő rászoruló gyermekek terápiás kezelésének finanszírozása volt. A pályázatot az OVB részéről Fodor László és csapata képviselte.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Paulus Sport Club

A pályázat célja a Paulus Sport Club szervezésében sportoló gyermekek részére megrendezett labdarúgó torna finanszírozása volt. A rendezvényen az OVB-t Hajdú Sándor, Országos igazgató képviselte.

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.

1138 Budapest
Váci út 140.

Tel.: +36 1 231 0670

kommunikacio@­office.ovb.hu