Advisor image OVB

Tassi Zsolt — Debrecen

országos igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Bemutatkozás

1974-ben születtem és 2016-ban ünneplem OVB-s karrierem 20. évfordulóját. Csapatommal jelenleg 14 irodában állunk ügyfeleink rendelkezésére országszerte. Az elmúlt 20 évben több tízezer ügyfélnek segítettünk sikeresen céljaik megvalósításában, legyen szó lakásfinanszírozásról, privát nyugdíjról vagy éppen befektetésekről. Munkámban a szakmai sikereken felül leginkább az ügyfelek hálája és megbecsülése motivál.

Nagyon büszke vagyok a több száz kollégámra, akik magas szintű szaktudásukkal elkötelezetten segítik ügyfeleinket eligazodni a pénzpiac összetett világában. Jó érzés végigkövetni a fejlődésüket, eredményeiket az OVB különleges karrierútján. Az OVB számomra egy nagyszerű életpálya modell, amelyet lelkesen mutatok meg olyan fiataloknak, akik sikerre vágyva keresik a számukra ideális pénzkereseti lehetőséget.

Bízom benne, hogy példamutatásommal sok embernek segítek kiegyensúlyozott, sikeres életet élni szakmailag és a magánéletben egyaránt.

Fülöp Gyula - Az OVB területi igazgatója

"Keresd az ügyfél hasznát, és a sajátod is megleled!"

Ezzel a filozófiával dolgozunk a csapatunkban és törekszünk az ügyfeleink financiális igényeinek százszázalékos kielégítésére. Hosszú távú célunk a maximális kiszolgálás mellett a pénzügyi kultúra fejlesztése a környezetünkben élők és az ügyfeleink körében.

Advisor image OVB

Tassi Zsolt

országos igazgató

4024 Debrecen
Sumen utca 7. 1. sz. iroda

Tassi Zsolt

országos igazgató

4024 Debrecen
Sumen utca 7. 1. sz. iroda


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :