Szervizszolgáltatásunk

»Személyre szabott megoldásokat kínálunk Önnek. A szolgáltatás azt jelenti számunkra, hogy Ön mellett állunk bármikor, amikor csak szüksége van ránk.«

»A sorsunkat nem láthatjuk előre – azonban a rugalmas pénzügyi megoldásokat igen.«

Személyes pénzügyi partnereként elkísérjük Önt a céljai eléréséhez vezető úton. Egyedi megoldásokat kínálunk. Ha kérdés merül fel Önben, valamilyen problémába ütközik vagy esetleg kritikát szeretne megfogalmazni: Ön mellett állunk.

A legszívesebben egy személyes beszélgetés keretében ismerjük meg az Ön céljait. Így érthetjük meg legjobban az Ön helyzetét, így kínálhatjuk a lehető legjobb egyéni megoldásokat. A pénzügyi célokhoz és elképzelésekhez vezető úton szívesen állunk Ön mellett. Pénzügyi tanácsadója a helyi csapattal, a magyar központi irodával és partnereinkkel dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legjobb lehetőségeket kínálhassa Önnek.

Pénzügyi tanácsadó

A közelben

  • Személyes tanácsadás
  • Struktúra
  • Az Ön céljai
  • Testreszabott stratégiák
  • Megoldások

OVB Vermögensberatung Kft. Központja:

Budapest

  • Vezetőség
  • Adminisztráció
  • Általános információ

Találja meg az Önhöz legközelebb levő pénzügyi tanácsadót

Pénzügyi tanácsadója a lehető leghamarabb felkeresi Önt – legkönnyebben akkor, ha közel van hozzá. A 2900 pénzügyi szakember közül mindig lesz olyan, aki az Ön közelében van – hogy ki a leginkább releváns, azt online, tanácsadókeresőnk segítségével tudhatja meg. Az Ön postai irányítószáma alapján találja meg a legközelebbi kapcsolattartót, akivel meg is állapodhatnak egy személyes találkozóban.

Nemcsak a saját pénzügyi tanácsadójára számíthat, hanem a helyi csapatra is, hogy együtt a legjobb megoldást kínálhassák Önnek. A különböző tapasztalatokkal és háttérismerettel rendelkező csapattagok együtt dolgozzák ki az optimális stratégiát az Ön számára.

A közösségi médián keresztül gyorsan és célzottan elérheti saját pénzügyi tanácsadóját, ő ezután telefonon keresi fel Önt először.

A legegyszerűbb módja lehet a kapcsolatfelvételnek, ha tanácsadóját az irodájában keresi fel.

Ha szeretné, tanácsadónkat természetesen saját otthonában is fogadhatja

Ha kényelmesebb Önnek, kérje a találkozó helyszínét egy semleges helyre, ahol Ön is jól érzi magát, például egy kávézóba.

Találja meg OVB tanácsadóját!

Támogatjuk Önt abban, hogy álmait valóra váltsa – és mindezt szenvedéllyel és empátiával. Tanácsadóink bármikor, bárhol rendelkezésre állnak az Ön számára: Akár az OVB számos irodájában, az Ön otthonában vagy kedvenc kávézójában. Az Ön pénzügyi, biztosítási és nyugdíjigényei számunkra mindig az első helyen állnak.

OVB Budapest

A budapesti központ

Pénzügyi tanácsadója és az ő helyi csapata mögött áll a vállalat gerince: a magyarországi központi iroda, amely az adminisztráció mellett mindenekelőtt partnereink kiválasztásával foglalkozik. A termékek és a partnerek lelkiismeretes kiválasztása alapján első osztályú, szigorú előírásoknak megfelelő ajánlatokat garantálunk Önnek.

Csakúgy, mint tanácsadója, a központi irodánk is mindig örömmel válaszol kérdéseire, várja javaslatait vagy segít, ha kétsége támadna. Akkor is a rendelkezésére állunk, ha nem éri el személyesen a tanácsadóját. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy keressen bennünket a közösségi média felületeinken.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefonon is elérheti a központ munkatársait, akik készséggel válaszolnak kérdéseire.

Mindig Önök mellett állunk. Tel.: +36 1 231 0670

Pénzügyi tanácsadás