OVB pénzügyi tanácsadó egy jelentkezővel
Mindig előre tartunk

Fejlődési lehetőségek az ovb-nél

Velünk nem fogsz megtorpanni se a karrierben, se a fejlődésben. Az OVB-nél minden pénzügyi tanácsadó minősített és többlépcsős karrierterven megy keresztül, amely lehetővé teszi a folyamatos fejlődést. Karrierrendszerünk minden pénzügyi tanácsadónak pontosan ugyanazokat az előrelépési lehetőségeket garantálja - függetlenül a tapasztalatoktól, előképzettségtől, életkortól. Ez azt jelenti, hogy nem egy felettes, hanem maga az egyén határozza meg a karrierútját, kizárólag a teljesítménye alapján. Ha tehát kellő ambícióval és szakmai készségekkel rendelkezel, akkor az OVB-nél nagy sikereid lehetnek.

Kezdj pénzügyi tanácsadóként

Jelentkezz hozzánk, és tedd meg az első lépést a karrieredben!

Az OVB karrierterv

Karriertervünkben minden pénzügyi tanácsadó ugyanazokon a karrierszakaszokon megy át. A következő szint elérése mindig elméleti továbbképzéshez, valamint gyakorlati követelményekhez kapcsolódik. Pénzügyi gyakornokként kezded pályafutásodat, és fokozatosan egyre több elméleti és gyakorlati szaktudást és felelősséget szerezhetsz egy egyre növekvő csapatban. Ha egy csapat irányítása nem neked való, és teljes mértékben az ügyfelek tanácsadására szeretnél koncentrálni, akkor is van megfelelő tervünk számodra. Bármelyik utat is választod, soha nem vagy egyedül: a csoportvezetőd és a kollégáid mindig melletted állnak, szakmailag és emberileg egyaránt.

Az OVB pénzügyi tanácsadója előadást tart

Az előrelépési lehetőségeid az OVB karriertervvel

Szakmai ismereteid növelése

Az alapos oktatás és a folyamatos továbbképzés révén a pénzügyi és biztosítási szakismereteid szisztematikusan elmélyülnek, és mindig naprakészek lesznek.

A kommunikációs készségek fejlesztése

A karrierterv részeként az interperszonális és személyes készségeidet is fejlesztheted, ami nagyban segíti majd ügyfeleiddel való munkádat. A magasabb karrierszinteken ezután a vezetői képességeidre helyezzük a hangsúlyt továbbképzéseinkkel.

Növeld a jövedelmedet

Teljesítményelvünk a díjazás területén is érvényesül. Minden egyes karrierszinten, amelyen feljebb lépsz, nő a jövedelmed. Végső soron csak az idő- és teljesítménybeli elkötelezettséged határozza meg a pénzbeli juttatásodat.

Növeld a felelősségedet

Ahogy nő a csapattagjaid száma, úgy nő a felelősségszinted is. Gondoskodnod kell arról, hogy csapatod mindig szem előtt tartsa a céljait, de ugyanakkor arról is, hogy jól is érezzék magukat.

Tedd meg az első lépést

Jelentkezz hozzánk most, és indulj el a siker felé vezető úton.

Betanulási és továbbképzési lehetőségeket kínálatunk

Amikor pénzügyi tanácsadóként csatlakozol az OVB-hez, először is alapos képzésben részesülsz, amelynek során megtanítjuk neked a pénzügyi és biztosítási szakemberek alapvető eszközeit. De ezzel még nem ér véget a nálunk folytatott képzésed. A rendszeres szemináriumokon, rendezvényeken és workshopokon, amelyek a karrierfokozatodhoz igazodnak, belső és külső szakértők gondoskodnak arról, hogy folyamatosan fejleszthesd és bővíthesd a képességeidet.

Onboarding és továbbképzési lehetőségeket kínálunk

Amikor pénzügyi tanácsadóként csatlakozol az OVB-hez, először is alapos képzésben részesülsz, amelynek során megismertetjük veled a pénzügyi és biztosítási szakemberek alapvető eszközeit. De ezzel még nem ér véget a nálunk folytatott képzésed. A rendszeres szemináriumokon, rendezvényeken és workshopokon, amelyek a karrierfokozatodhoz igazodnak, OVB-s és külsős szakértők gondoskodnak arról, hogy folyamatosan fejleszthesd és bővíthesd a tudásodat.

OVB pénzügyi tanácsadók tapsolnak előadás közben

Oktatás a biztos alap

Az OVB-nél töltött kezdeti időszakban megtanítunk mindent, amire pénzügyi tanácsadóként szükséged van. Ez az alapképzés képessé tesz majd arra, hogy szakképzett tanácsadást nyújthass ügyfeleidnek.

Az OVB pénzügyi tanácsadója előadást tart pénzügyi tanácsadók csoportja előtt

Folyamatos továbbképzés soft skillek terén

Pénzügyi tanácsadóként nem csak az a fontos, hogy profi légy. Az ügyfeleid és csapatod számára is olyan bizalmi személy vagy, akinek tudnia kell reagálnia az igényekre, érteni kell az embereket. Képzéseinkkel ebben is segítünk!

OVB pénzügyi tanácsadók lépcsőznek

További fejlődés a munka során

Nálunk pénzügyi tanácsadóként minden nap más és más. Automatikusan sajátítod el azokat a képességeket, amik ahhoz kellenek, hogy kezelni tudd a különböző helyzeteket és kihívásokat, és közben folyamatosan fejlődhetsz. Ráadásul sosem vagy egyedül: tapasztalt kollégáidtól és a vezetődtől támogatást kapsz.

Az OVB pénzügyi tanácsadója tanácsot ad egy ügyfélnek

Az önfoglalkoztatás előnyei

Független pénzügyi tanácsadóként az OVB-nél is élvezheted az egyéni vállalkozói lét előnyeit:

- rugalmas munkaidő egy olyan iparágban, amelynek van jövője
- teljesítményedtől függ a bevételed, ami nincs maximalizálva
- gyakorlatorientált oktatások és képzések minden karrierszinten
- az OVB központi irodájának támogatása 
- helyszíni és online munkavégzés
- önállóságod és ambícióidtól függ a saját sikered

Az OVB pénzügyi tanácsadója örül, hogy egyéni vállalkozó
Szeretnél többet megtudni az OVB-s lehetőségekről?

Vedd fel a kapcsolatot egy pénzügyi tanácsadóval a környékeden.