Az OVB hírei

Sajtóközlemények - az OVB hírei

Hírek az OVB-től

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB az 50. jubileumi évében a vállalat történeté-nek legnagyobb árbevételét érte el

Az OVB 2020-ban, az 50. jubileumi évében a vállalat történetének legjobb értékesítési eredményét érte el: a közvetítési bevételek 4,9 százalékkal 270,6 millió euróra növekedtek. Az OVB által 15 európai országban kiszolgált ügyfelek száma 5,5 százalékkal közel 4 millióra nőtt. Az OVB értékesítési csapata 5.248 pénzügyi közvetítőre bővült. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

Búcsú Kubicsek Róberttől

Fájdalommal értesültünk a szomorú hírről, hogy életének 39. évében elhunyt Kubicsek Róbert munkatársunk. Robi hét évig erősítette az OVB csapatát. Az OVB Magyarország és valamennyi munkatársa nevében osztozunk a család fájdalmában, Robi emlékét soha nem feledjük! 

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak

Az OVB Magyarország immár 8. éve elkötelezett támogatója a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkájának, amit jól bizonyít, hogy ismét 1 millió forinttal segíthetjük a Gyermekrohamkocsi speciális tevékenységét. Az immáron több mint 20 éve működő szervezet az összegből olyan eszközöket tud vásárolni, amelyek elengedhetetlen felszerelései a mentőautóknak.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a Démétér Alapítványnak

Az OVB Magyarország és a Fodor igazgatóság 500 ezer forinttal támogatta a Démétér Alapítványt, akik a felajánlott összegből a Démétér Házhoz szereztek be az itt lakók számára bútorokat. Szerettük volna a felújítást önkéntes munkával is segíteni, a járvány miatt azonban ez sajnos nem valósulhatott meg.

| OVB Holding AG

A 2018-as üzleti évben növekedett az OVB forgalma és ügyfélszáma

Az OVB európai pénzügyi közvetítő konszern a 2018-as üzleti évben 225,3 millió euróról 231,3 millió euróra, azaz 2,7 százalékkal tudta növelni összes értékesítési jutalékát. 2017 végén az ügyfelek száma 3,35 millió volt, amely a jelentés napjáig 3,48 millió főt tett ki. A konszern pénzügyi közvetítőinek száma is emelkedett: 2018 végén 4715 pénzügyi közvetítő dolgozott az OVB vállalatnál.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekleukémia Alapítvány

Az OVB Magyarország 800 ezer forinttal támogatta a Gyermekleukémia Alapítványt. A Hernádi István országos igazgatóságával közösen felajánlott összeg segítségével a szervezet egy életmentő defibrillátort vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályára.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a győri Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványt. A felajánlás nagy segítséget jelentett ahhoz, hogy megvásárolhassák azt az új ultrahangos készüléket, amelynek komoly szerepe van a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán. Ide az olyan kritikus állapotú betegeket veszik fel, akiknél a gyors ellátás és döntés életet menthet. Az ilyen döntésekben segíthet az új eszköz.  

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a győri Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítványt. Az összeg egy részéből a tavalyi, Balatonalmádiban eltöltött felejthetetlen hétvége után a Tompa úti Utógondozó Otthon lakói új hűtőszekrénnyel, mosógéppel és gáztűzhellyel gazdagodtak. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Tündérfátyol Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a Tündérfátyol Alapítványt, amely az adományból a Szabadszállási Mentőállomást segítette egy ápolók, mentőszolgálatok részére kifejlesztett, ugyanakkor otthoni, valamint kórházi használatra is alkalmas szívó-berendezéssel.

| OVB Holding AG

Az OVB egy újabb vonzó piacon jelent meg Belgiumban

OVB megvásárolta a genti székhelyű belga alkuszvállalat, a NV összes részvényét, ezzel sikerrel folytatja európai terjeszkedését. 

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.

1138 Budapest
Váci út 140.

Tel.: +36 1 231 0670

kommunikacio@­office.ovb.hu