Az OVB hírei

Sajtóközlemények - az OVB hírei

Hírek az OVB-től

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB az 50. jubileumi évében a vállalat történeté-nek legnagyobb árbevételét érte el

Az OVB 2020-ban, az 50. jubileumi évében a vállalat történetének legjobb értékesítési eredményét érte el: a közvetítési bevételek 4,9 százalékkal 270,6 millió euróra növekedtek. Az OVB által 15 európai országban kiszolgált ügyfelek száma 5,5 százalékkal közel 4 millióra nőtt. Az OVB értékesítési csapata 5.248 pénzügyi közvetítőre bővült. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

Búcsú Kubicsek Róberttől

Fájdalommal értesültünk a szomorú hírről, hogy életének 39. évében elhunyt Kubicsek Róbert munkatársunk. Robi hét évig erősítette az OVB csapatát. Az OVB Magyarország és valamennyi munkatársa nevében osztozunk a család fájdalmában, Robi emlékét soha nem feledjük! 

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak

Az OVB Magyarország immár 8. éve elkötelezett támogatója a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkájának, amit jól bizonyít, hogy ismét 1 millió forinttal segíthetjük a Gyermekrohamkocsi speciális tevékenységét. Az immáron több mint 20 éve működő szervezet az összegből olyan eszközöket tud vásárolni, amelyek elengedhetetlen felszerelései a mentőautóknak.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a Démétér Alapítványnak

Az OVB Magyarország és a Fodor igazgatóság 500 ezer forinttal támogatta a Démétér Alapítványt, akik a felajánlott összegből a Démétér Házhoz szereztek be az itt lakók számára bútorokat. Szerettük volna a felújítást önkéntes munkával is segíteni, a járvány miatt azonban ez sajnos nem valósulhatott meg.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a Madárfészek Alapítvány Akadémiának

Az OVB Magyarország és a Tóth Attila területi vezetőség összesen 750 ezer forinttal támogatta a Madárfészek Alapítvány Akadémiát, akik az összegből a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület számára szereztek be az edzésekhez szükséges felszereléseket, illetve kifestették az edzőtermet is.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a Heim Pál Kórház alapítványának

Az OVB Magyarország és a Szabadkai Olivér régióigazgatóság 1.412.000 forinttal támogatta a Heim Pál Kórház Mentálhigiéniai Központ LÉT-RA Alapítványát. A szervezet az összegből a központban kezelt mentális, különböző fogyatékkal élő, magatartási, iskolai, táplálkozási gondokkal és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyermekek gyógyulását elősegítő pszichológiai tesztet és a tároláshoz szükséges bútort vásárolt.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Társadalmi felelősségvállalás - Szociális Szolgáltatók Közhasznú Egyesülete

Az OVB Magyarország és a Wittinger Dénes szombathelyi regionális igazgatóság egymillió forinttal segített 12 nehéz sorsú, tehetséges gyermeket. Süle-Rezner Melinda, a Szociális Szolgáltatók Közhasznú Egyesületének elnöke elmondta, volt, akinek sportolói álmát, másnak művészi ambícióját sikerült támogatni a pénzből és akadt, akinek tanulását segítették eszközvásárlással. (Fotó: Unger Tamás / vaol.hu)

| OVB Vermögensberatung Kft.

Támogatás a koraszülött osztálynak

Az OVB Magyarország és a Sebők Péter Országos Igazgatóság együttesen 1.760.000 forinttal támogatta a Gyermekkor Alapítványt, amellyel a HPOGYI Madarász utcai Telephelyén működő koraszülött osztály műszerparkjának bővítését segítette 1 db inkubátorral.

| OVB Holding AG

A 2018-as üzleti évben növekedett az OVB forgalma és ügyfélszáma

Az OVB európai pénzügyi közvetítő konszern a 2018-as üzleti évben 225,3 millió euróról 231,3 millió euróra, azaz 2,7 százalékkal tudta növelni összes értékesítési jutalékát. 2017 végén az ügyfelek száma 3,35 millió volt, amely a jelentés napjáig 3,48 millió főt tett ki. A konszern pénzügyi közvetítőinek száma is emelkedett: 2018 végén 4715 pénzügyi közvetítő dolgozott az OVB vállalatnál.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekleukémia Alapítvány

Az OVB Magyarország 800 ezer forinttal támogatta a Gyermekleukémia Alapítványt. A Hernádi István országos igazgatóságával közösen felajánlott összeg segítségével a szervezet egy életmentő defibrillátort vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályára.

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.

1138 Budapest
Váci út 140.

Tel.: +36 1 231 0670

kommunikacio@­office.ovb.hu