csr jótékonyság

Felelős vállalatként a jótékonyság fontos része a szervezeti kultúránknak. Adományokkal, illetve önkéntes munkákkal hosszú évek óta támogatunk hazai, illetve nemzetközi szervezeteket. Az évek során számos össztársadalmi jelentőségű akcióban is részt vettünk, legyen az akár egy futóverseny, adománygyűjtő akció vagy akár más segítő programok.

Szívügyeink

SUHANJ! Alapítvány

Tanácsadó kollégáinkkal együtt azt a célt tűztük ki 2023. őszén, hogy közösen összegyűjtünk 15 millió forintot az Alapítvány számára, amelyből egy kisbuszt szeretnének vásárolni. Régi álmuk, hogy a speciális iskolákban tanuló gyermekek könnyebben eljuthassanak Magyarország egyetlen akadálymentes edzőtermébe, a SUHANJ! Fitness-be és részt vegyenek hétvégenként azokon a versenyeken, amik oly sokat jelentenek számukra. Örömmel adtuk át 2024. tavaszán azt a kulcsot a SUHANJ! Alapítványnak, mely a 15 millió forintos adományunkat szimbolizálja.

Szent Márton Gyerekmentő Szolgálat

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat 1999 április elsején indította el a budapesti Gyermekrohamkocsit, amelyet immáron 25 éve üzemeltet közösen az Országos Mentőszolgálattal. Az alapítvány budapesti, miskolci és debreceni mentőegységei az eltelt negyed évszázadban több mint 60 ezer bajbajutott gyermeken segítettek szerte az országban. 2017 óta a budapesti gyermekmentő egységek az alapítvány által létrehozott Józsefvárosi Mentőállomásról vonulnak ki. A nemrég átadott gyermek-mentőorvosi kocsi Miskolcon szolgálja az Észak Magyarországi Régió gyermekmentését, amelynek megvásárlásához 20 millió forintos támogatással járult hozzá az OVB Magyarország. 

Gyermekmentő

Unicef- SOS Gyermekfalvak

2022 nyarán kezdődött el egy támogatói együttműködés az OVB és az SOS Gyermekfalvak között, amely során a több mint 3,5 millió forintnak megfelelő 10 000 Eurós pénzadományon felül direkt módon is hozzájárultunk, hogy az onnan kikerülő fiatalok megalapozhassák jövőjüket. Fontosnak tartottuk, hogy adományon felül valami olyannal is segítsünk, ami saját értékeinkhez, üzleti tevékenységünkhöz igazodik, és amiben hiszünk. Ezért a pénzbeli támogatás mellett pénzügyi órákat, interaktív beszélgetéseket tartottunk, amik során a hétköznapi életben előforduló, fontos pénzügyi helyzetekre felkészítő pénzügyi ismeretek átadásával segítettünk abban az SOS Gyermekfalva lakóit, hogy a felnőtt életben jobb pénzügyi döntéseket hozhassanak.