Legyél pénzügyi tanácsadó az OVB-nél! A lehetőség benned van, mutasd meg velünk!
Kezdd el most a karriered velünk

Legyél pénzügyi tanácsadó az OVB-nél

Az OVB pénzügyi tanácsadójaként rugalmas munkaidő, teljesítményalapú díjazás és folyamatos fejlődési lehetőség vár. Olyan szakmai tudást szerzel, ami a hétköznapok során is hasznos lesz számodra. Csatlakozz a csapatunkhoz, és dolgozz együtt az OVB több mint 5000 pénzügyi tanácsadójával Európa-szerte. Mi átfogó, hosszútávú támogatást nyújtunk ügyfeleinknek a pénzügyek és a biztosítás területén. 
Milyen karriert építesz, mennyi bevételed lesz, mikor és mennyi időt szánsz az egészre, milyen tempóban haladsz? Te döntesz - Mi pedig segítünk benne!

Te is szeretnél OVB-s pénzügyi tanácsadó lenni?

Küldd el jelentkezésedet most

Tanácsadói szolgáltatásaink ügyfeleink számára

Így adunk tanácsot

Kidolgozott rendszer segítségével adunk tanácsot. Mi nemcsak biztosításokkal, nemcsak hitelügyintézéssel, nemcsak pénzügyi megtakarításokkal foglalkozunk, hanem komplex, allfinanz pénzügyi szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink számára. Élethelyzetekre nyújtunk tanácsadást és pénzügyi megoldásokat úgy, hogy azt az Ügyfél meg is ÉRTI, és aszerint TUD dönteni - és ezt már több mint 50 éve tesszük.

Elégedett pár az OVB pénzügyi tanácsadójával
Szerelmes pár egy kerti partin

Miért érdemes OVB-s pénzügyi tanácsadónak lenni?

  • Vállalkozó lehetsz, közben a helyi csapatod mindig a hátad mögött áll, és mindig segít, tanácsot ad neked.
  • A budapesti központi iroda a háttérben gondoskodik az adminisztrációról és a koordinációról.
  • A gondosan kiválasztott partnerek pedig lehetővé teszik, hogy minőségi és megfelelő termékmegoldást kínálhass ügyfeleidnek.
Fiatal pár az OVB pénzügyi tanácsadójával egy asztalnál

Mit csinál egy pénzügyi tanácsadó nap mint nap?

Az OVB-nél te alakítod a munkanapodat. Te döntöd el, hogy mikor és mennyi ideig dolgozol, és milyen feladatokkal töltöd a napodat. Az ügyféltalálkozók, valamint a rendszeres továbbképzések és rendezvények között elegendő időd marad a munka és a magánélet egyensúlyára.

Elégedett OVB pénzügyi tanácsadó a pultnál
Úgy érzed, illik hozzád a pénzügyi tanácsadói munka?

Jelentkezz most, és alakítsd a munkanapodat.

Az OVB pénzügyi tanácsadói munka előnyei

Ha értékes és folyamatos fejlődéssel járó munkát szeretnél találni, akkor a legjobb helyen jársz. Értékeljük az elkötelezettségedet és teljesítményedet, és gondoskodunk arról, hogy nálunk számos előnyben részesülj.

Egy OVB pénzügyi tanácsadó beszélget az ügyfelekkel

Az OVB tanácsadói mindennapi munkájának középpontjában az önállóság, a függetlenség és a rugalmasság áll. Úgy gondoljuk, hogy csak akkor tudod a legjobbat nyújtani, ha a saját ritmusodat követed.

Ahogy több szem többet lát, úgy több ember több tudással és hatékonysággal bír. Ezért áll minden OVB-s pénzügyi tanácsadó mögött egy helyi csapat. Szilárd meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy a legjobb teljesítmény eléréséhez egy szakmai csapat nagyban hozzájárul.

Nincs két egyforma jelentkező. Kezdhetsz nálunk érettségi vagy egyetem után, ha pályamódosítás után más területen szeretnéd kipróbálni magad, GYES után és természetesen pénzügyi szakemberként is. Mindenki ugyanazokkal az esélyekkel indul.

Nálunk elfelejtheted a monoton munkanapokat. Minden ügyfél igényei és elképzelései egyediek, és új megoldásokat igényelnek. Ez azt jelenti, hogy pénzügyi tanácsadóként számos izgalmas feladat vár rád. 

OVB-s tanácsadóként az ügyfeleid partnere vagy, aki segít nekik a helyes pénzügyi döntések meghozatalában és a személyes céljaik és kívánságaik megvalósításában. Végső soron tehát, az ő elégedettségükkel teremtesz értéket.

Úgy gondolod, hogy szeretnél pénzügyi tanácsadó lenni nálunk?

Találd meg most a hozzád legközelebbi pénzügyi tanácsadót, akinél jelentkezhetsz.

Kinek a jelentkezését várjuk csapatunkba?

Ahhoz, hogy az OVB pénzügyi tanácsadó legyél, több irányból is érkezhetsz, ahogy sokféle módon is indíthatod el nálunk a karrieredet. Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, várjuk jelentkezésedet:

  • Megszerezted már az érettségidet?
  • Végeztél már az egyetemen vagy egyetem mellett szeretnél dolgozni?
  • Szeretnél visszatérni a munkaerő-piacra?
  • Még nincs pénzügyi tudásod, de érdekel a pénzügyi világ?
  • Pénzügyi szakemberként szeretnél karriert építeni a saját tempódban és módodon?
Egy férfi fontolgatja, hogy jelentkezik az OVB-be

Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy OVB-s pénzügyi tanácsadó légy?

Ahhoz, hogy pénzügyi tanácsadóként dolgozhass nálunk, az alábbiakra mindenképpen szükséged lesz: erős kommunikációs készség  és egy egészséges adag ambíció. Magadra ismersz már? Akkor talán született pénzügyi tanácsadó vagy!

Két OVB pénzügyi tanácsadó a lépcsőn

Az előrelépési lehetőségeid OVB pénzügyi tanácsadóként

Az OVB-nél minden pénzügyi tanácsadó alapos képzéssel kezd, majd egy minősített, többszintű karrierterven megy keresztül, amely lehetővé teszi a folyamatos előrelépést. Minden egyes karrierlépcsővel fejlődni fogsz szakértelem, felelősség, fizetés és a vezetői képességek tekintetében. Kizárólag a személyes ambícióid és képességeid határozzák meg, hogy milyen gyorsan lépsz előre.

OVB pénzügyi tanácsadó egy pályázóval