OVB Magyarország

A céljaim és a kívánságaim kézzelfoghatóvá válnak – hála az OVB-nek.

Átfogó és személyre szabott tanácsadás

A pénzügyek, az előtakarékosság, a biztosítás mind olyan téma, amelyek jelentősen meghatározzák életünket – akár szeretnénk, akár nem. Ennek ellenére csak nagyon kevesen tudják mindezt kézben tartani: a piac összetett, számos termék és még több választási lehetőség van. Ezért is fontos, hogy szakértő álljon Ön mellett, aki segíti a helyes döntések meghozatalában. Ezért vagyunk mi, az OVB.

4.500.000

4.50 millió ügyfél Európában

5.892

Több mint 5.892 vezető pénzügyi tanácsadó

16

16 európai országban vagyunk jelen

100

Több mint 100 megbízható európai partnerrel működünk együtt

pénzügyi tanácsadás

A legjobb tanácsadás alapja: hozzáértés és szenvedély a munkánk iránt

Az OVB-nél csak elkötelezett és magasan képzett pénzügyi közvetítők dolgoznak, akik motiváltak és pontosan tudják, mit tegyenek. A pénzügyi piacokon átívelő, széles körű közvetítői szolgáltatás szisztematikusan, három lépésben zajlik. Így az ügyfelek és a tanácsadók – egyszerűen és átláthatóan – közösen találják meg a legmegfelelőbb megoldást. A legnagyobb alapossággal választják ki az ajánlott és a minőségi elvárásoknak megfelelő pénzügyi konstrukciókat. Az OVB a pénzügyi szektor neves cégeivel működik együtt.

Mit értünk »folyamatos tanácsadás« alatt?

A tanácsadást mindig egy elemző beszélgetéssel kezdjük, amelynek keretében pénzügyi szakértőink sok időt fordítanak arra, hogy alaposan megismerjék Önt. Áttekintjük aktuális pénzügyi helyzetét, a jövőre vonatkozó terveit és megbeszéljük céljait, vágyait.

Az ezt követő beszélgetés során olyan pénzügyi megoldásokat mutatunk be, amelyek kifejezetten az Ön igényeihez igazodnak. Ehhez jó hírnevű partnereink kiváló minőségű termékcsoportjait választjuk ki.

Bizonyos időközönként a továbbiakban is felkeressük Önt. A rendszeres megbeszéléseink célja, hogy a pénzügyi tervezést az Ön mindenkori életkörülményeihez igazítsuk. Ön elmondja, hogy milyen új élethelyzetekre kell berendezkednie, mi pedig intézzük a többit.

 

Magyarországi partnereink

A pénzügyi és biztosítási termékek kínálatában nincs hiány. Premium Select stratégiánkkal segítünk ügyfeleinknek eligazodni a pénzügyi világ bonyolult útvesztőjében, és ezáltal az igényeiknek megfelelő termékkategória és pénzügyi szolgáltató kiválasztásában.

Tovább

 

»Értünk a szakmánkhoz.«

Biztos lehet benne, hogy jól végezzük a munkánkat. Ezért vagyunk immár fél évszázada sikeresek a pénzügyi szektorban és számos európai országban át is vették üzleti modellünket. Elsősorban Ön, mint ügyfelünk profitál tapasztalatainkból. A sokévnyi tapasztalat alapján pontosan tudjuk, mire van szüksége és hogyan segíthetünk a leghatékonyabban.