A helyünk Európában

Az elmúlt évek külföldi piacain szerzett tapasztalatok kifizetődővé váltak. Az OVB mára egy jól csengő név lett Európában.

Az OVB Magyarországon

Az OVB 16 európai országban van jelen, ezzel egyike az Európa-szerte aktív pénzügyi szolgáltatóknak: az európai jelenlét biztosítja az OVB üzleti fejlődését, és lehetőséget nyújt a piaci növekedésre.

Üzleti modellünk:

Az OVB sikere és növekedése több mint 50 éve egy olyan üzleti modellen alapul, amely a széles körű pénzügyi koncepció keretében az ügyfelek kívánságait és céljait állítja a középpontba, ugyanakkor az OVB karrierrendszerén belül tanácsadóink számára stabil kereteket biztosít az önálló vállalkozói tevékenységhez. Ügyfeleink elégedettsége, hűsége és az, hogy másoknak is ajánlanak minket, következetes ügyfélközpontúságunk eredménye.

Az ügyvezetők

Papp Ádám

Papp Ádám 1980-ban született. Hobbija a vitorlázás, biciklizés, veterán járművek. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte vezetési és szervezési szakirányon. Korábban a Generali csoportnál töltött be pozíciókat vállalatirányítási területen, Ausztriában a befektetési és marketing területen, majd a Generali Providencia Igazgatóságának munkáját támogatta. 2009 decemberében csatlakozott az OVB csapatához ügyvezető igazgatóként.

Jánosi Gergely

Jánosi Gergely 1979-ben született, nős és három gyermek édesapja. Hobbija a programozás és a túrázás. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte vezetési és szervezési szakirányon. Korábban a Generali-Providencia Biztosító Zrt. csapatát erősítette pénzügyi területen, majd a biztosító kockázatmenedzsment területének vezetését és a stratégia kialakítását vette át. 2010 júniusában csatlakozott az OVB csapatához, 2011. április 1-jétől a cég ügyvezető igazgatója.