CSR

Az OVB Magyarországon több mint 30 éve kínál ügyfeleinek teljeskörű pénzügyi szolgáltatásokat. Amellett, hogy tanácsadóink mindennapi munkájukkal értéket teremtenek, fontosnak tartjuk, hogy támogassuk azokat a szervezeteket, programokat, amelyek nehéz helyzetben lévőeken segítenek. Ezenfelül társadalmi felelősségvállalási missziónk részeként fontosnak tartjuk, hogy egy pénzügyileg tudatosabb generáció nőjjön fel.

Hitvallásunk: Felelősen, nem csak a pénzügyekben!

Társadalmi felelősségvállalási (CSR) stratégiánkat fenntarthatóság és jövőorientáltság jellemzi, fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk a minket is körbevevő környezetünk jobbátételéhez. Elsősorban hosszú távú programokban gondolkodunk, ugyanakkor érzékenyek maradunk az össztársadalmi és a helyi problémákra egyaránt.

Felelős vállalatként fontosnak tartjuk, hogy olyan kezdeményezéseket/társadalmi szervezeteket támogassunk, melyeken keresztül segíteni tudunk embertársainknak. Tanácsadó kollégáinkkal közösen hiszünk abban, hogy kötelességünk segíteni, egy-egy jó ügy mellé állni. Az elmúlt több mint 30 évben, számos szervezetet támogattunk kisebb és nagyobb összegekkel. A mindennapi szakmai munka és értékteremtés mellett fontosnak tartjuk, hogy az anyagi támogatáson túl részt vegyünk a fiatalok edukációjában is.