Advisor image OVB

Bogár Beatrix — Győr

területi igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Bemutatkozás

"Az életet nem lehet kipróbálni. Csak egyszer van esélyünk, akkor pedig csakis úgy élhetem le, hogy a legtöbbet hozom ki belőle..." - ezzel a mottóval élem a mindennapjaimat, legfőképpen amióta az OVB-nél dolgozom - és pont ez a mondás, ami abban vezet, hogy ügyfeleinknek is a legjobbat adjuk rövid- és hosszú távú terveik megvalósításához. Hiszen mint mindenkinek, nekik is csak egy élet adatik meg, és személyre szabott tervezetekkel, profin kidolgozott ötletekkel, jó iránymutatással, optimalizálásokkal olyan előnyöket teremthetünk, hogy céljaikat akár előbb és gazdaságosabban tudják elérni, ezáltal teret engedve további, addig nem is remélt lehetőségeknek. Teszem ezt a mellettem dolgozó tanácsadó kollégákkal immáron 2008 óta az ügyfelek különböző céljainak megvalósításánál, például gyermekjövő anyagi felépítése, ingatlanfinanszírozás, élhetőbb nyugdíjas évek, tartalékképzés, vállalkozásfinanszírozás. Emellett azonban jó néhány olyan témát is érintünk munkánk során, amellyel a főbb célok köré egy komplex tervezetet építünk fel ügyfeleink részére, ezáltal sok esetben olyan megoldásokat, termékeket mutatunk be, amelyek addig számukra ismeretlenek voltak, így új lehetőségeket, nagyobb biztonságot, több anyagi előnyt is megszerzünk a családok részére.

Munkánk során figyelünk az érthetőségre, átláthatóságra, beszélgetéseink ügyfeleinkkel nagyon hamar baráti, mintsem üzleti hangulatúak, a folyamatos kapcsolattartással pedig egy hosszú távú, bizalmi viszony kialakítására törekszünk. A mindennapokban a sok pozitív visszajelzés, az új kapcsolatok, új élethelyzetek, életutak megismerése igazán változatossá teszi munkánkat és óriási kihívás, de annál izgalmasabb minden egyes család vagy éppen a fiatalabb, vagy az idősebb korosztály képviselője számára egy egyedi tervezetet kidolgozni. Amikor pedig kritikus élethelyzetekben bizonyítást nyer, hogy szolgáltatásunkkal mennyit tudtunk lendíteni egy-egy ügyfél életén, amikor látjuk a szemekben az elégedettséget, az pedig egy hihetetlen nagy élmény és visszacsatolás, hogy munkánk minden perce megéri.
Sok pozitív visszajelzést kapunk nap mint nap, ezekből néhányat az ügyfelek hozzájárulásával nagy örömmel osztok meg. Ezek a bemutatkozó végén található Ügyfélvélemények menüpontban érhetőek el.

Sok csodás és megnyugtató történet mellékszereplői vagyunk, emberi sorsoké, és ki merem jelenteni, pozitív alakítójaként. Egy-egy ilyen történet ugyancsak elérhető a bemutatkozó végén található Ügyféltörténetek menüpont alatt. Ilyen események ösztönöznek minket a minél hatékonyabb és több munkára. Többek közt ezért lettem magam is évek alatt szerelmese ennek a tevékenységnek, és annak is, hogy ezt a szeretetet és tudást minél több hasonló gondolkodású tanácsadó kollégának átadhassam. Ennek egyenes következménye volt aztán mindaz, amit karrier és eredmény oldalról élhettem meg az OVB-nél. Aminek pedig a következményeként az én életem és lehetőségeim is új irányt vettek magánemberként is. A környezetem kezdeti aggodalma - hogy mit is tudok majd kezdeni ebben a szakmában - már teljesen a múlté, én pedig örülök, hogy nem hagytam magam senki és semmi által eltántorítani ettől a szakmától.

Ügyfélvélemények

Azért választottam az OVB-t, mert az egyik barátnőm, aki egyben kolléganőm is, nagyon ajánlotta a cég szolgáltatásait. Elmondott pár dolgot, mellyel felcsigázta az érdeklődésemet. Sikerült is időpontot egyeztetnünk Gaál Melinda tanácsadóval. Az általa végzett pénzügyi felmérést követően egy második alkalommal találkoztam Bogár Beatrix irodavezetővel, aki határozott, felkészült, precíz és számomra lényeges szempont, lényegre törő is volt. Igazán megnyerő volt a személyisége. Ez megtetszett és persze a kidolgozott, az eddig meglévőknél kedvezőbb ajánlatok, és az ezáltal elért azonnal jelentkező spórolás is. Amióta ügyfél vagyok, bármikor hívom a tanácsadóimat, mindig egyből kapok segítséget, rugalmasan dolgoznak, sosem ráznak le. Többek között ezen okok miatt ajánlom másoknak is ezt a szolgáltatást, és nem utolsósorban a látható többletért és a jó gazdálkodás miatt. 

Jó ismerősünk ajánlotta 2010-ben az irodát és munkatársait nagy bizalommal, és azóta is itt vagyunk ügyfelek! Köszönjük az itt dolgozók segítőkészségét és pontosságát! 

Három éve vagyunk az OVB győri, Kálvária utcai irodájának ügyfelei. Választásunkat indokolja, hogy előtte néhány másik cég ajánlata után itt kaptuk ár-érték arányban a legkedvezőbb ajánlatot. Az iroda tanácsadói felkészültek, korrektek, bármikor hívhatóak. Az elmúlt évek egyértelmű tapasztalata számunkra az, hogy megbízható információkkal rendelkeznek a pénzügyek területén. Sok ismerősünknek ajánlottuk tovább az iroda szolgáltatásait, és mindenkitől ugyanilyen pozitív visszacsatolásokat kaptunk.

Bogár Beatrix és csapata az OVB-nél nem csupán biztosítást, vagy megtakarítási módokat tud ajánlani, hanem komplett csomagot készít bárkinek igényeit és jövőbeni terveit figyelembe véve, és mindezt teszik nagy megbízhatósággal az ügyfeleik legnagyobb megelégedésére. Mi már több mint hat éve élvezzük ennek az előnyeit.

Egy ajánlás útján találkoztunk több éve Hancz Diána tanácsadóval, aki első körben egy pénzügyi felmérést végzett az eddigi döntéseinkről, a terveinkről. Erre az alapra készült aztán egy hihetetlen meglepő és professzionálisan felépített tervezet, amit aztán az iroda vezetője, Bogár Beatrix vázolt fel nekünk. Már első találkozásunkkor nyilvánvaló lett számunkra, hogy nem "akárkivel" lesz dolgunk, mert a kisugárzásán, a mozdulatain, a megnyilvánulásain érződött, hogy vér profival hozott minket össze a sors. Nem is volt kérdés számunkra, hogy az OVB ügyfelei közé szeretnénk tartozni. Ha az nem lenne elég, hogy a pénzügyeinket a helyes mederbe terelte olyan konstrukciókkal, amelyek a lehető legmegfelelőbbek számunkra, még olyan dolgokban is rögtön a segítségünkre sietett, ami abszolút nem az Ő dolga lett volna, de ezzel nekünk rengeteg kört és stresszes napot megspórolt. Csak hálásak lehetünk neki. Ha újra megkérdeznék, kit és mit választanánk, újra csak azt tudnánk mondani, hogy Bogár Beatrixet és az OVB-t.

Az OVB-vel, illetve Bogár Beatrixszel több mint hat éve vagyunk kapcsolatban. Minden pénzügyi helyzetben partnerként működött együtt velünk. Magas szakmai tapasztalattal, gyakorlattal, segítőkészséggel állt rendelkezésünkre. Mindig a legoptimálisabb konstrukciót találta meg számunkra, legyen szó befektetésről vagy biztosításról. A CSOK útvesztőiben elsőként kereste meg számunkra a legoptimálisabb konstrukciót, amely a bank részéről azonnal pozitív bírálatot kapott, amiért örökké nagyon hálásak leszünk. Az OVB-t mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen minden élethelyzetben ott áll mögöttünk.

Ez a történet tipikus esete annak, amikor egy mindennapos otthoni tevékenység, aminél úgy gondoljuk, hogy a rutin, no meg az évek esélyét sem adják semminemű negatív eseménynek, mégis horrorrá válhatnak. A történet szereplője tegyük hozzá, nem is nagyon volt oda az ötlettől, hogy neki szüksége lehet valaha is egy balesetbiztosításra, de hála azért javaslatunk megfontolásának, mégiscsak félretette a társadalomban oly sokszor fellelhető biztosításokkal szembeni általános negatív gondolatait, és úgy döntött, egyszerűen inkább fizet, minthogy egy váratlan esemény kapcsán ráfizessen. Nem telt el egy év azt követően, hogy ügyfelünk elfogadta kolléganőm javaslatát, és máris ki is kellett használnia a megkötött balesetbiztosítás szolgáltatásait. Tehát vissza történetünk elejére: mindennapos otthoni tevékenység, fadarabolás télire, amikor a körfűrész magánakcióba kezd, és azzal a lendülettel a rögzítésből kicsúszó farönköt nekivágja ügyfelünk halántékának. Eszméletvesztés, nyílt, vérző és ijesztő sebesülés, mentő, sürgősségi továbbszállítás A kórházból B-be, majd azonnali műtét, nem is akármilyen... A baleset következtében ugyanis szilánkosan roncsolódott a koponyacsont, és jó néhány csontszilánk fúródott az agyba ezáltal. Életmentő műtét következett, ahol nemcsak a roncsolt koponyacsontot távolították el, hanem az agy egy darabját is. Ezt követően pedig jött a szívszorító várakozás az intenzív osztály előtt, mi is lesz a végkimenetel? Egyrészt kérdés volt, hogy mely területeket érinti a kimetszés, sérült-e a beszédközpont, vagy a hallás, vagy esetleg a személyiségjegyekért felelős agyi rész? Másrészt fennállt a komoly fertőzés veszélye is, hiszen a baleset korántsem steril körülmények közt történt, és a műtétig a nyílt seb jó táptalajt biztosított a baktériumoknak... Szóval várakozás és izgalom... Jó hír: ügyfelünk felgyógyult! Persze hónapokig nem dolgozhatott, és rövidesen újabb műtét vár rá kényszerpihenővel, hiszen az eltávolított koponyacsonti részt pótolni kell, és hát fiatalember révén plasztikai beavatkozásra is szükség lesz, de valóban szerencsés volt, hiszen nem sérült az agynak olyan területe, amely örökre maradandó elváltozást hagyott volna maga után. Egy biztos azonban: ma már ügyfelünk is mindenkinek csak javasolni tudja, hogy gondolkodjon előre, és ne bízzon a véletlenben, sem a szerencsében, sem pedig abban, hogy őt úgyis elkerüli a baj... Az egyik biztosító terméke több 100.000 forint térítést utalt ki már eddig is, és az újabb beavatkozásokra további szolgáltatási összegek kerülnek majd kifizetésre, biztosítva ügyfelünk mindennapjainak anyagi biztonságát.

Egy fiatal párral hozott össze munkám, akik tervezgették a jövőjüket. Nem volt igazán lekonkretizálva még ugyan semmi 100%-ban az életükben, de tudtuk, hogy milyen nagy lépések előtt állnak: házépítés, vállalkozásfejlesztés, gyermekvállalás. Sok mindenről beszéltünk a tanácsadás során, és meglepetésükre mindenre előrukkoltam egy jó ötlettel, valamint emellett még olyan támogatásokról, lehetőségekről is hallottak, amelyek teljesen letaglózták őket. Pozitívan persze. Az allfinanz szolgáltatáshoz tartozó teljes palettát kihasználták, minden tanácsot megfogadva, amit kaptak. Ki gondolta volna, hogy valamennyit ki is fogják használni nem sokkal később. A házépítéssel nem volt gond, a vállalkozás is beindult, majd jött a terhesség, amire már annyira vágytak. A terv az volt, hogy a kismama ameddig tud, dolgozik és viszi a vállalkozását, csakhogy hamar kiderült, hogy ez nem fog menni. Először vérnyomás problémái lettek, amely miatt gyógyszeres kezelésre szorult - ekkor kezdték kihasználni az addig csak gyűjtögetett pénzt az egyik egészségpénztárból, annak kedvezményeivel és állami támogatásaival. Az addigi életbiztosításban összegyűjtött és félretett, egyben már hozzáférhető pénz is jól jött, pótolva a vállalkozásból kimaradt jövedelmeket. Ezután bekövetkezett az, amire senki nem számított: a kismama kórházba került, először vérnyomás problémájával - amire egyébként terhességéig sosem volt panasza, hisz mindig makk egészséges volt. Aztán egyszer csak jött a következő hír: az anyukát meg kellett műteni a terhessége alatt egy teljesen más, ennél sokkal intimebb problémával. Terhesség alatt műtét? Ez már önmagában nonszenszen hangzik. Majd a vérnyomás probléma egyre súlyosabb méreteket öltött, ekkor már veszélyeztetve a magzatot is. Tanácstalan orvosok, mit tegyenek, hogy a baba is és a kismama is rendben legyen. Vitték hát tovább egy másik kórházba, ott az intenzív részen jobban felkészültek arra, hogy ha esemény van. Milyen esemény lehet? A kismamának olyan gyógyszert kell adni, amely nem károsíthatja a babát és azonnal segítséget nyújt - volt is ilyen gyógyszer, viszont egy baj volt vele: alkalmazása közben leállhat a szív! Így a félidős kismama fölött, a gyógyszer infúziós adagolása közben, ott álltak az orvosok tappanccsal a kezükben, hátha újra kell éleszteni. Intenzív ellátás, további kórház, tervezett császáros szülés. Biztosítástechnikailag az egyik biztosító szolgáltatásaiból jócskán igénybe vettek ez alatt a pár hónap alatt, hiszen szép kis összeget kapott meg a család, amely segítette őket a nehéz időszakban. Hogy mi volt a szülésnél? Mégsem császár lett. Az utolsó pillanatban kiderült, hogy mégsem vállalják az orvosok az altatást, mert túl veszélyesnek tűnt, így percek alatt kellett a kismamának átállnia gondolatban arra, hogy neki ott és azon a napon világra kell hoznia kisbabáját műtéti segítség nélkül. Ami egyébként sikerült, és egy csodálatos kisbabával ajándékozta meg őket az élet!

Advisor image OVB

Bogár Beatrix

területi igazgató

9022 Győr
Batthyány tér. 4./I.emelet

Bogár Beatrix

területi igazgató

9022 Győr
Batthyány tér. 4./I.emelet


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :