Advisor image OVB

György Vajay — Szeged

régióigazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Társadalmi felelősségvállalás

2024. májusában Jenei Tibor kollégánk részt vett a "Költs okosan" programban, melynek során 7.-8. osztályos tanulók számára tartott rendhagyó pénzügyi órákat. Tibor célja a program elején az volt, hogy minél több gyermekhez eljussanak a pénzügyi ismeretek és egyfajta szemléletformálás valósuljon meg. Ezért is vállalta mintegy 21 osztály bekapcsolását a programba. Végül, mind a 21 osztályban sikerült az előadásokat megtartani, végig figyeltek, bekapcsolódtak, érdeklődőek voltak a diákok, még péntek hatodik órában is kérdeztek. Örülünk, hogy ezzel a programmal is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy egy pénzügyekben tudatosabb generáció nőjjön fel.  

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Advisor image OVB

György Vajay

régióigazgató

6723 Szeged
Osztrovszky utca 13.

György Vajay

régióigazgató

6723 Szeged
Osztrovszky utca 13.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :