Brunner Alexandra

Brunner Alexandra — Hatvan

Területi vezető

Egy dolog biztos az ember életében az pedig a változás.

Csak az nem mindegy, hogy ezeket a változásokat, hogyan kezeljük és hozzuk ki a maximumot a lehetőségeinkből, melyek a változásoknak köszönhetően tárul elénk.

Célom, hogy az ügyfeleim elérjék a céljukat, az életszínvonalukat nem csupán megőrizni, de fejleszteni is legyen lehetőségük. A csapatomnak kiemelkedően család centrikus munkakörnyezetet biztosítani, rugalmas időbeosztással.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink életpálya-támogatása

Gyermekeink jövője mindenki számára kiemelkedő fontosságú, és pénzügyi stabilitásuk biztosítása kulcsfontosságú. Az anyagi támogatás segítheti őket abban, hogy elérjék álmaikat, legyen az felsőoktatás, szakmai fejlődés vagy vállalkozás indítása. A gondoskodás pénzügyi szempontból lehetőséget teremt arra, hogy gyermekeink magabiztosan és biztonságban léphessenek a jövőbe.

Segítsen előnyösebb helyzetből indulni gyermekeinek az életben már most!

Gyermek

Nyugdíjas éveink biztonságos tervezése

A nyugdíj-előtakarékosság kiemelt jelentőségű ahhoz, hogy biztosítsuk pénzügyi stabilitásunkat és kényelmünket a nyugdíjas éveink során. Minél korábban kezdünk el takarékoskodni, annál több lehetőségünk van arra, hogy megalapozzuk anyagi függetlenségünket a nyugdíjas éveinkre, és élvezhessük az életet a nyugdíjban is.

Kezdje el most biztos alapokra helyezni nyugdíjas éveit, és válassza az anyagi függetlenség útját - döntsön Ön a saját életéről!

nyugdíjas pár

Személyvédelem

A személyvédelem biztosítása alapvető fontosságú, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket váratlan események, balesetek vagy betegségek ellen. Biztosítási szempontból a megfelelő fedezetek kiválasztása segít abban, hogy biztonságban érezzük magunkat minden helyzetben.

baleset

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • 2013 óta képviselem a céget. Tanácsadóként és igazgatói asszisztensként is helyt álltam.
  • 2019 óta pedig vezetői beosztásban látom el az ügyfeleim és a csapatom támogatását, fejlesztését.
  • 4 városban van iroda Eger, Gyöngyös, Hatvan, Budapest
Brunner Alexandra

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Iroda

4 városban van irodánk: Budapest, Eger, Gyöngyös és Hatvan

A hatvani iroda vezetése tartozik hozzám, de természetesen a többi irodában, online és az ügyfelek szempontjából a legkényelmesebb helyen az otthonukban is tudunk találkozni.

A legbüszkébb a csapat összetételre vagyok, mert nem csak korosztály, de nemek szempontjából is nagyon vegyes és ennek köszönhetően igazán kiemelkedő hangulatú és családias légkört tudtunk kialakítani. Az iroda város központjától 300 méterre található, parkolási lehetőséggel.

Vezető kollégám

Gál Balázs

Gál Balázs - Fiókvezető

Az OVB rendszerének köszönhetően, az ügyfeleimnek mind magánszemély, de akár vállalkozói, vagy céges szinten is tudok segíteni, hogy a számukra legoptimálisabb pénzügyi termékeket vegyék igénybe ár-érték arányban, illetve szolgáltatásban. Lehet az banki, biztosítói, pénztári terület, de akár adókedvezmények vagy állami támogatások kihasználása is. Kötelességemnek érzem, hogy minél inkább segíteni tudjam ügyfeleim és családjuk életét.

Elérhetőségeim

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Brunner Alexandra

Brunner Alexandra

Területi vezető

3000 Hatvan
Iskola út 14.

Brunner Alexandra

Területi vezető

3000 Hatvan
Iskola út 14.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.

Trendmánia lakásbiztosítás

| OVB Vermögensberatung Kft.

Fókuszban a lakásbiztosítás

A lakásbiztosítások jelentős részében az évek során nem történik értékkövetés, pedig ingatlanunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Hogy ez miért lehet probléma? Erről is beszélünk a Trendmánia legújabb adásában.

Lakáskötvény keresése

| OVB Vermögensberatung Kft.

Itt találod a lakásbiztosítási kötvényedet

A márciusi lakáskampány apropójából is kiemelt fontosságú a biztosítási kötvény megléte, hiszen most lehetőségünk van arra, hogy a meglévő lakásbiztosításunkat aktualizáljuk, igényeinkre szabjuk, vagy akár felmondhassuk és egy megfelelőbbet köthessünk. Azok számára, akik rendelkeznek ügyfélfiókkal, összegyűjtöttük, hogy egyes biztosítók webes felületein hol találhatóak meg