Advisor image OVB

Hollósi Viktor — Budapest

Területi igazgató

Mottóm: Nincs rossz kérdés, csak fel nem tett.

2013-ban kezdtem dolgozni az OVB-nál, közgazdász diplomám megszerzése után. Eddig közel 500 ügyfélnek segítettem a pénzügyi terveik megvalósításában. Főként befektetési, nyugdíj előtakarékosság, illetve biztosítások területén nyújtok szakmai segítséget ügyfeleimnek. Megoldásközpontú emberként, nem azt keresem, hogy valamit hogyan nem lehet megoldani, hanem hogy hogyan. Hiszek abban, hogy egy találkozó során az ügyfélnek tudok valami pluszt adni, akkor nemcsak az ügyfélelégedettségemet növeltem, hanem értéket is teremtettem.

Kapcsolatfelvétel

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében.

A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Életbiztosítás

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Idős pár sétál

Néhány érv, ami mellettünk szól

2014-ban nyitottuk meg irodánkat Szegeden. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink többségével több éves, bizalmi kapcsolatot sikerült kialakítani, és a pénzügyeik területén állandó segítőtársaik lehetünk. Eddig 4000 ügyfelünk van szerte az országban. Hisszük, hogy ez annak köszönhető, hogy munkánkat lelkiismeretesen végezzük. Célunk pedig, hogy a tanácsadás során jó ügyfélélményt teremtsünk. 

Érvek

További szakterületeink

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyek segítenek az egyéneknek és vállalkozásoknak fedezni a vagyonukat érő károkat. Ezek a biztosítások olyan anyagi veszteségek ellen nyújtanak védelmet, mint például balesetek, lopás, tűz, vagy egyéb katasztrófák. 

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Befektetések

A befektetések lehetővé teszik a vagyonunk hosszú távú növekedését. A befektetések különböző célokra szolgálhatnak, például nyugdíj előtakarékosság, oktatás finanszírozása vagy egyszerűen a meglévő vagyon értékének megőrzése, növelése. A befektetések kockázatokkal járnak, de a megfelelő portfóliódiverzifikáció és az alapos kutatás csökkenthető ez a kockázat.

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

csapat együtt

Irodánk Szegeden a Osztrovszky u. 13. szám alatt található. Csapatunk Szeged környékén segíti az ügyfeleinket. Tanácsadóink önállóan dolgoznak, de hitelspecialista is segítik a munkájukat, így könnyítve meg azt, hogy a hitelkérelmük elfogadásra kerüljön. Bár irodánkban is van lehetőség ügyfélmegbeszélésre, de mind idő, mind helyszín tekintetében rugalmasak vagyunk. Számunkra az a fontos, hogy olyan helyen és időben legyen a találkozó, ahol és amikor nyugodt körülmények között tudunk ügyfelünkkel tárgyalni. Tudjuk, hogy ügyfeleink a esetek többségében hamar szeretnének megoldást találni a pénzügyi problémájukra, ezért büszkék vagyunk rá, hogy megkeresés esetén 1-2 napon belüli időpontot tudunk adni. 

Ügyfélközpontúság

Szakértelem

Teljeskörűség

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Tanácsadás

Munkamódszerünk

Ügyfeleink elérhetőek vagyunk, akár telefonon vagy online felületeket. Elsőkörben mindig egy pénzügyi elemzést készítünk, ahol az ügyfél jelenlegi pénzügyi helyzete mellett megismerjük a céljait is. Itt nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a bizalom kiépítésére. A kiértékelést követően elkészítünk egy olyan pénzügyi tervezetet, amely többféle lehetőséget is felvázol a meghatározott célok eléréséhez. Cálunk minden esetben az, hogy az ügyfél úgy érezze, hogy hosszú távon számíthat ránk a pénzügyeiben.

Társadalmi felelősségvállalás

Minden évben több alkalommal támogatjuk a helyi kezdeményezéseket, Hisszük, hogy pénzügyi tudatosságra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni, ezért tartunk rendkívüli órákat a szegedi iskolában, ahol a diákok nyelvén beszélünk bankszámláról, megtakarításrók vagy hitelről. Büszkék vagyunk arra is, hogy karácsonykor több cipődobozni adományt gyűjtünk össze a kollégáimmal. Emellett az OVB által szervezett központi CSR programokat is rendszeresen támogatjuk.

Advisor image OVB

Hollósi Viktor

Területi igazgató

1134 Budapest
Váci út 19. II. em.

Hollósi Viktor

Területi igazgató

1134 Budapest
Váci út 19. II. em.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :