Pusztai Anita

Pusztai Anita — Kecskemét

Területi vezető

,,Aki meg akar tenni valamit talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."

Már 14 éve dolgozom az OVB-nél, ebből 13 éve vezetői beosztásban. Azt szeretem a munkámban, hogy mindennap segíthetek az ügyfeleimnek spórolni azzal, hogy teljeskörűen átnézem a pénzügyi lehetőségeiket, sokszor olyan dolgokra is felhívva a figyelmüket, amelyek nincsenek a köztudatban. Hálás vagyok az OVB-nek, hogy mindezt úgy tudom megtenni, hogy harmónia van a munka és magánéletemben is, hiszen rugalmasan, magamnak oszthatom be az időmet.  

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében.

A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Életbiztosítás

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Idős pár sétál

Néhány érv, ami mellettünk szól

Irodánkat 10 éve nyitottuk meg. Célunk, hogy Kecskeméten és vonzáskörzetében élő, potenciális ügyfeleinknek személyre szabott ajánlatainkkal segítsünk az anyagi biztonságuk megteremtésében, és hozzájárulunk kitűzött céljaik megvalósításához. Küldetésünk, hogy szakmai ismereteinket és tapasztalatunkat felhasználva olyan biztosításokat és megtakarítási lehetőségeket ajánljunk ügyfeleinknek, amelyekkel önmagukat, családtagjaikat, valamint megszerzett vagyonukat is biztonságban érezhetik egy váratlan élethelyzet esetén, illetve megalapozhatják családjuk jövőjét és a nyugdíjas éveik kényelmét. Hisszük, hogy ügyfélcentrikus hozzáállásunkkal szemléletváltást generálunk a pénzpiacon. Büszkék vagyunk, hogy 2022-ben több mint 45 irodából a miénk tudott a legtöbb ügyfelet kiszolgálni. 

Kecskemét Pusztai iroda

További szakterületeink

Bankválasztás 

Egyéneknek és vállalkozásoknak is segítünk a megfelelő bank kiválasztásában figyelembe véve az egyedi pénzügyi szükségleteket és célokat.  

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyek segítenek az egyéneknek és vállalkozásoknak fedezni a vagyonukat érő károkat. Ezek a biztosítások olyan anyagi veszteségek ellen nyújtanak védelmet, mint például balesetek, lopás, tűz, vagy egyéb katasztrófák. 

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Kecskeméti iroda csapata

Irodánk Kecskemét belvárosában található, és egy 20 fős csapat dolgozik azon, hogy ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Itt van lehetőség személyes ügyfélmegbeszélésekre is, de igazodunk ügyfeleink igényeihez és akár online konzultációt is biztosítunk. Tudjuk, hogy nehéz munkaidőben ügyet intézni, ezért akár munkaidő után is el lehet érni tanácsadóinkat, legyen szó időpontegyeztetésről vagy találkozóról. Csapatunkban hitelspecialista is van, aki naprakész a hitelezésben.  

Vezető tanácsadóink

Pusztai Nóra

Fiókvezető és Vezető pénzügyi tanácsadó

2011-ben, még főiskolásként csatlakoztam az OVB tanácsadói csapatához. Mindig is olyan munkáról álmodoztam, ahol kiteljesedhetek és elérhetem az anyagi függetlenséget, szabadságot. Több, mint egy évtizede segítjük a csapatommal az ügyfeleinket olyan pénzügyi döntések meghozatalában, amelyek évtizedekre meghatározzák az életüket. Ezért is lett a küldetésem, a családok anyagi helyzetének optimalizálása, és a hosszú távú anyagi biztonságukat megteremtése.

Mottóm: “Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.” /Konfuciusz/  

Pusztai Nóra

Brán Gergő Tamás

Hitelspecialista

12 éve dolgozom az OVB-nél. Irodánk hitelspecialistájaként legfőbb feladatom az ügyfelek és a pénzintézetek közötti hatékony kommunikáció segítése, valamint a gyors és gördülékeny ügyintézés. Minden élethelyzet más és más, így a legfontosabb számomra a személyre szabott megoldások felkutatása. Egy ingatlan vásárlás számos nehézséget gördíthet elénk, de hiszem, hogy szakértőként segíthetek ezek leküzdésében.  

Brán Gergő

Pusztai Beáta

Vezető tanácsadó

Már 10 éve dolgozom pénzügyi érdekképviselő és jövőtervezési tanácsadóként. Személyesen, de akár online felületen is állok ügyfeleink rendelkezésére. Mindenki vágyik a kiegyensúlyozott életre, ahol valóra tudják váltani az álmaikat, és nem kell aggódniuk az anyagi biztonságuk miatt. Hiszem, hogy ez a pénzügyi tudatosság fejlesztésével elérhető. Célom, hogy olyan megoldásokat mutassak az ügyfeleinknek, amelyek segítenek felkészülni a jövőbeli kiadások finanszírozására, biztonságot nyújtanak egy váratlan élethelyzet esetén, vagy amivel a meglévő hitelnél kedvezőbb kondíciókat lehet elérni, mindezt akár állami támogatások igénybevételével.

Pusztai Beáta

Zoboki Katalin

Vezető tanácsadó

Több pénzügyi területen tudtam már segíteni ügyfeleinknek pénzügyi céljaik elérésében. Fontos számomra az ügyfelek maximális kiszolgálása. Célom, hogy segítsem őket abban, hogy minél nagyobb megtakarítást érjenek el. A rugalmas időbeosztásnak köszönhetően sokkal jobban tudunk igazodni ügyfeleinkhez, ezzel is növelve megelégedettségüket.  

Zoboki Katalin

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Munkamódszerünk

Munkamódszerünk

Az első lépés az időpont egyeztetés, amely során leegyeztetjük a megbeszélés helyét és idejét. Ezt követi egy precíz igényfelmérés, ahol átbeszéljük, hogy pontosan mit szeretne ügyfelünk pl.: ingatlanvásárlás, építkezés, nyugdíjas évekről gondoskodás, adóvisszatérítések maximalizálása, vagy akár költségcsökkentés. Szakértőinkkel egyeztetve a következő időpont már maga a tanácsadás, ahol átbeszéljük szóba jöhető megoldásokat, kitérve azok előnyeire és hátrányaira is. Amennyiben az ügyfél kiválasztotta, hogy melyik ajánlatot fogadja el, megtörténik a szerződéskötés. Ezt követi az úgynevezett utógondozási szolgáltatásunk, amely során ügyfelünknek segítünk a meglévő szerződéseivel kapcsolatos kérdések megválaszolásában, illetve szükség esetén további pénzügyi tanácsokkal is állunk rendelkezésére. Ennek kapcsán fontos kiemelni, hogy segítünk az esetleges kárbejelentési folyamatban is. Megmutatjuk, hogy mikre érdemes odafigyelni, hogy maximálisan ki tudja használni a biztosítási szerződésében rejlő szolgáltatásokat. 

Pusztai Anita

Pusztai Anita

Területi vezető

6000 Kecskemét
Wesselényi utca 1. FSZ 2.

Pusztai Anita

Területi vezető

6000 Kecskemét
Wesselényi utca 1. FSZ 2.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

Lakáskampány

| OVB Vermögensberatung Kft.

Lehet, hogy nem megfelelő védelmet nyújt a lakásbiztosításunk? 

Lakásunk, otthonunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Viszont a lakásbiztosításunk automatikusan nem követi le ezeket a változásokat. Miért lehet ez probléma? Mert egy nem aktualizált lakásbiztosítás nem nyújt számunkra megfelelő védelmet, így egy esetleges káresemény során nem biztos, hogy a biztosító teljes mértékben megtéríti a kárunkat.  

Pénzügyi horoszkóp

| OVB Vermögensberatung Kft.

Nagy 2024-es pénzügyi horoszkóp

Az új évet általában új lendülettel, új célokkal indítjuk. A tervezéshez fontos ismernünk, hogy milyen lehetőségek, kihívások várnak ránk az adott újévben. Éppen ezért sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogatnak számukra a csillagok a pénzügyek tekintetében az elkövetkezendő évre. A mesterséges intelligenciát kérdeztük, hogy mi várható a csillagjegyek számára a pénzügyek tekintetében 2024-ben. 

Tervezgető család

| OVB Vermögensberatung Kft.

CSOK Pluszra vonatkozó előírások

Az új otthonteremtési támogatás mértékének két meghatározó pontja maga az ingatlan jellemzői, illetve a meglévő és vállalt gyermekek száma. A CSOK Plusz rendelettel kapcsolatos blogcikkünk második részében ezekre a témákra vonatkozó előírásokat járjuk körül.