Kontra Viktor

Kontra Viktor — Tatabánya

területi igazgató

2008 óta dolgozom az OVB kötelékében. Nem nevezném "munkának", mert olyan, mint ha a hobbimat csinálnám! Szeretek az ügyfelek számára értéket teremteni, illetve segíteni őket céljaik elérésében, valamint szeretem a már megszerzett tudásomat átadni a munkatársaimnak! Mottó: A siker nem véletlen!

Kapcsolatfelvétel

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében.

A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Életbiztosítás

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Idős pár sétál

Néhány érv, ami mellettünk szól

Fiatalos és motivált csapatunk napról-napra azon dolgozik, hogy ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit. Mi a munkánk? Segítünk megtalálni a pénzügyi céljaik megvalósításához szükséges legjobb pénzügyi megoldásokat, figyelembevéve a lehetséges adókedvezményeket és állami támogatásokat is. Fontos, hogy meglévő ügyfeleinket a Szerviz szolgáltatás keretein belül folyamatosan tájékoztatjuk a pénzügyi piac változásairól, felülvizsgáljuk meglévő szerződéseiket és jelezzük, ha valami jobb megoldás válik elérhetővé számukra. Európa piacvezető pénzügyi tanácsadó cége áll mögöttünk, ami biztosítja szolgáltatásunk professzionális hátterét. Magas szintű nemzetközi képzések, vezetői akadémiák garantálják munkatársaink tudását.

Csapat

További szakterületeink

Bankválasztás 

Egyéneknek és vállalkozásoknak is segítünk a megfelelő bank kiválasztásában figyelembe véve az egyedi pénzügyi szükségleteket és célokat.  

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyek segítenek az egyéneknek és vállalkozásoknak fedezni a vagyonukat érő károkat. Ezek a biztosítások olyan anyagi veszteségek ellen nyújtanak védelmet, mint például balesetek, lopás, tűz, vagy egyéb katasztrófák. 

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Befektetések

A befektetések lehetővé teszik a vagyonunk hosszú távú növekedését. A befektetések különböző célokra szolgálhatnak, például nyugdíj előtakarékosság, oktatás finanszírozása vagy egyszerűen a meglévő vagyon értékének megőrzése, növelése. A befektetések kockázatokkal járnak, de a megfelelő portfóliódiverzifikáció és az alapos kutatás csökkenthető ez a kockázat.

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Kontra iroda Tatabánya

Irodánk Tatabányán a Károlyi Mihály utcában található, ahol előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni ügyfeleinket, de természetesen ebben is rugalmasak vagyunk! Munkatársaink nemcsak rugalmasak, hanem szakmailag pedig rendkívül felkészültek is. Ügyfélünk igényeinek megfelelően csapatban és önállóan is dolgozunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket a pénzügyi céljaik elérésében.

Mottónk: Mindent egy kézből!

Ügyfélközpontúság

Megbízhatóság

Teljeskörűség

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Munkamódszerünk

Munkamódszerünk pillérei: Elemzés-Kiértékelés-Tanácsadás-Szerviz. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleinkkel való közös munka azzal kezdődik, hogy felmérjük az igényeit, valamint pillanatnyi pénzügyi helyzetét, ám a tanácsadással még nem ér véget! Nagyon sok energiát fordítunk az állományápolásra és az utógondozásra. Azaz időről, időre felkeressük ügyfeleinket, és megnézzük, hogy tudunk-e bármiben segíteni, van-e olyan új pénzügyi megoldás, amelynek segítségével még stabilabbá tudjuk tenni a pénzügyi helyzetét.

Tanácsadás

Társadalmi felelősségvállalás

CSR

Már több éve minden évben szervezünk ilyen akciókat! Évek óta adományozunk Tatabányán: A GYAO-t illetve CSAO-t támogatjuk (Gyermekek, illetve családok átmeneti otthona) Ruhák, játékok, tartós élelmiszer adományozásával. Ügyfeleink, illetve munkatársaink körében gyűjtést is szoktunk szervezni, és az összegyűjtött adományokat eljutottjuk a rászorulóknak. Elfordul, hogy a vezetőkkel közösen elmegyünk bevásárolni egy-egy nélkülöző család számára.

Kontra Viktor

Kontra Viktor

területi igazgató

2800 Tatabánya
Károlyi Mihály u. 1.

Kontra Viktor

területi igazgató

2800 Tatabánya
Károlyi Mihály u. 1.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :