Oldal Ingrid

Oldal Ingrid — Gyömrő

területi vezető

2009-ban kezdtem dolgozni az OVB-nél. Karrierem 2008-ban a pénzügyi válság kellős közepén indult ügyfélként. Azonnal láttam, hogy nagyon sok embernek van szüksége szakirányú tanácsadásra. 2009-ben lettem fiókvezető és 2011-től területi vezető. Az évek során töretlen elszántsággal végzem a munkám. Számomra kiemelten fontos a szakmaiság, ezért óriási hangsúlyt fektetek a képzésekre, legyen az szakmai, vagy önfejlődést segítő. Célom a mai napig az, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsem az ügyfeleimet a pénzügyi döntéseikben. Örömmel tölt el, hogy mindennap azt csinálhatom, amit nagyon szeretek. Mottóm: A csoda akkor kezd el munkálkodni benned, amikor már jobban figyelsz a céljaidra, mint a félelmeidre!

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében.

A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Életbiztosítás

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Idős pár sétál

Néhány érv, ami mellettünk szól

2011-ban nyitottuk meg az irodánkat Gyömrőn. Mára több, mint 1700 család tartozik az ügyfélállományunkba. Célunk, a pénzügyi tudatosság kialakítása, amely segít ügyfeleinknek felkészülni minden élethelyzetre. Csapatom folyamatos bővítésével azon munkálkodunk, hogy egyre több embernek hosszú távon is segítsünk pénzügyi céljaik elérésében.

Tanácsadók Gyömrőn

További szakterületeink

Bankválasztás 

Egyéneknek és vállalkozásoknak is segítünk a megfelelő bank kiválasztásában figyelembe véve az egyedi pénzügyi szükségleteket és célokat.  

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyek segítenek az egyéneknek és vállalkozásoknak fedezni a vagyonukat érő károkat. Ezek a biztosítások olyan anyagi veszteségek ellen nyújtanak védelmet, mint például balesetek, lopás, tűz, vagy egyéb katasztrófák. 

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Utasbiztosítások

Az utasbiztosítási termékek balesetből, betegségből és poggyászkárból felmerülő költségekre kínálnak fedezetet magánszemélyek belföldi vagy külföldi utazására. Ezek a biztosítások már néhány száz forintos napidíjtól elérhetőek, és adott esetben több millió forintos költségektől mentesíthetik a biztosítottat (pl.: helikopteres mentés egy síbalesetnél, műtéti beavatkozás külföldön stb.) A biztosítótársaságok többféle utasbiztosítási kötvényt kínálnak, és különböző mértékig vállalják a költségek megtérítését.

Befektetések

A befektetések lehetővé teszik a vagyonunk hosszú távú növekedését. A befektetések különböző célokra szolgálhatnak, például nyugdíj előtakarékosság, oktatás finanszírozása vagy egyszerűen a meglévő vagyon értékének megőrzése, növelése. A befektetések kockázatokkal járnak, de a megfelelő portfóliódiverzifikáció és az alapos kutatás csökkenthető ez a kockázat.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

csapat együtt

Az irodánk Gyömrőn található, ahol előre egyeztetett időpontban állunk ügyfelein rendelkezésére. Személyes konzultációra irodánkon kívül is van lehetőség. Illetve a személyes tanácsadás mellett online is elérhetőek vagyunk. Mottónk: mindig találunk alkalmas helyet és időpontot!

Ügyfélközpontúság

Szakértelem

Teljeskörűség

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Fabók Melinda

Vezető pénzügyi tanácsadó

2 gyermekes családanya, közgazdász diplomával rendelkezik. Korábbi tapasztalatainak köszönhetően, kiemelkedő a precizitása és az ügyfelekhez való hozzáállása. Mindennek nagyon alaposan utánajár és végtelen kedvességgel szolgálja ki az ügyfeleket.

Fabok Melinda

Burián-Györe Erzsébet

Pénzügyi tanácsadó

Már több, mint egy éve dolgozik az irodánkban, szintén családanyaként. Nyitott természete, megértésre való képessége segíti, hogy jobban megértse az ügyfeleink igényeit. Hosszú távú célja, hogy pénzügyi tanácsadóként minél több ügyfélnek segítsen.

Burián-Györe Erzsébet
Tanácsadás

Munkamódszerünk

Hétköznapokon elérhetőek vagyunk az ügyfelek számára, de egyedi igény szerint akár hétvégén is. Telefonon, messengeren, emailben is lehet időpontot kérni hozzánk. Nemcsak az új ügyfelek kiszolgálása, hanem a meglévő ügyfélállomány szervizelésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Asszisztenseink napi szinten kezelik az évfordulós szerződéseket, hogy olcsóbb vagy ár-érték arányban jobb terméket találjanak.

Társadalmi felelősségvállalás

Minden évben több alkalommal segítjük a Kutyamentsvár Alapítvány és az Árvácska állatotthon munkáját adományokkal, valamint gyűjtést szervezünk különböző szeretetszolgálatoknak főként az ünnepi időszakban hidegélelmiszer, ruházat tekintetében. Emellett az OVB által szervezett központi CSR programokat is rendszeresen támogatjuk.

CSR
Oldal Ingrid

Oldal Ingrid

területi vezető

2230 Gyömrő
Béla utca 13.

Oldal Ingrid

területi vezető

2230 Gyömrő
Béla utca 13.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :