Tóth Attila István

Tóth Attila István — Győr

Területi igazgató

Mottóm: "Ha gyorsan akarsz haladni menj egyedül, ha messzire akarsz jutni, menjetek közösen."

2011. február óta dolgozom az OVB-nél. Nagyon szeretem, hogy itt folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítanak számomra. Még diákként félállásában kezdtem el dolgozni, majd egyetem után fiókvezető, később területi vezető majd igazgató lettem. Nagy örömmel tölt el, hogy szolgáltatásunkkal értéket tudunk teremteni a társadalomban. Egy megbecsült szakmát tudhatok magaménak, és csapatommal képezhetem a jövő tanácsadóit.

Kapcsolatfelvétel

1.Tájékoztatás a többes ügynök és az általa megbízott közvetítő / közvetítői alvállalkozó, valamint természetes személy adatairól

1.1. Megbízó (többes ügynök) adatai

OVB Vermögensberatung Általános Biztosítási és Pénzügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: OVB)

Székhely / levelezési cím: 1138 Budapest, Váci út 140.

Cégjegyzékszám: 01‐09‐724845

Biztosításközvetítői felügyeleti nyilvántartási szám: 206012405527

Pénzügyi szolgáltatás közvetítői felügyeleti nyilvántartási szám: 13231796

1.2. Megbízott / közvetítői alvállalkozó (gazdálkodó szervezet) adatai

Elnevezés (cég vagy egyéni vállalkozás megnevezése): Money Factory Consulting & Service Kft.

Székhely / levelezési cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi Ferenc utca 98.

Pénzügyi szolgáltatás közvetítői felügyeleti nyilvántartási szám: 218120500436

Cégjegyzékszám/ EV. nyilvántartási szám: 18-09-113781

Ügyfelek fogadására nyitva álló iroda címe: 9026 Győr, Szövetség utca 6. fsz. 1.
Telefonszám: +36704171531
E-mail cím: toth.attila@ovb.hu

1.3. Természetes személy adatai

Név: Tóth Attila István

Biztosításközvetítői felügyeleti nyilvántartási szám: 111022465776

2. Jogszabályban előírt tájékoztatások

A gazdálkodó szervezet és az ennek keretében tevékenységet végző természetes személy azt a közvetítői tevékenységet gyakorolhatja, amelyhez kapcsolódó adatait feltüntette, és amelyre vonatkozó felügyeleti nyilvántartásban (aktív státuszúként) szerepel! A nyilvántartás ellenőrizhető az MNB honlapján (https://intezmenykereso.mnb.hu/), oly módon, oly módon, hogy abban az OVB-nek és (i) az általa biztosításközvetítésre megbízott gazdálkodó szervezetnek, valamint az ennek keretében tevékenységet végző természetes személynek aktív státuszúnak kell lennie; (ii) az OVB pénzügyi szolgáltatás közvetítői alvállalkozójának szerepelnie kell.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Bit. 378. §-ában előírt egyéb kötelező tájékoztatásokat a magyar nyelvű „OVB Ügyféltájékoztató- Biztosításközvetítői”, míg az NGM rendeletben előírt kötelező tájékoztatásokat az „OVB Ügyféltájékoztató- Pénzügyi közvetítői”, valamint „OVB Ügyféltájékoztató Pénzügyi közvetítői (Lakás-előtakarékossági szerződések)” elnevezésű dokumentumok tartalmazzák.

Az „OVB Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői” illetve az „OVB Ügyféltájékoztató- Pénzügyi közvetítői” valamint az „OVB Ügyféltájékoztató Pénzügyi közvetítői (Lakás-előtakarékossági szerződések)” dokumentumok mindenkor aktuális szövegei elektronikus formában elérhetők a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „Ügyféltájékoztató” kategóriában, az „OVB Ügyféltájékoztató – Biztosítási” illetve „OVB Ügyféltájékoztató- Pénzügyi közvetítői” valamint az „OVB Ügyféltájékoztató Pénzügyi közvetítői (Lakás-előtakarékossági szerződések)”elnevezésű dokumentumok megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával.

3. Tájékoztatás személyes adatok kezeléséről

A személyes adatok kezeléséről szóló tájékoztatást (ideértve különösen az adatkezelések jogalapját, célját, időtartamát, az érintett jogairól szóló tájékoztatást, stb.) a magyar nyelvű „OVB Adatkezelési Tájékoztató” dokumentum tartalmazza, melynek mindenkor aktuális szövege elektronikus formában elérhető a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „OVB Adatkezelési Tájékoztató” kategóriában, a dokumentum megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával.

Tóth Attila István

Tóth Attila István

Területi igazgató

9026 Győr
Szövetség utca 6. fsz. 1.

Tóth Attila István

Területi igazgató

9026 Győr
Szövetség utca 6. fsz. 1.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :