Advisor image OVB

Tarnavölgyi Balázs — Nyíregyháza

területi igazgató

„Úgy gondoskodj az ügyfélről, mintha te magad lennél az ügyfél”

Pályafutásomat 2006-ban kezdtem a cégnél a főiskolai tanulmányaim mellett. Az OVB magas szintű képzési rendszerén keresztül sikerült elsajátítanom azt a szaktudást, amely garanciát adhat az ügyfeleknek arra, hogy minőségi szolgáltatást kapjanak, pénzügyi tervezési rendszerünk segítségével közelebb kerülhetnek anyagi céljaik megvalósításához, felelős pénzügyi döntésekkel felépíthetik a jövőjüket.

Kapcsolatfelvétel
Oops, an error occurred! Code: 202406121902103eb4ef31

Mit ajánlunk?

Gyermekeink jövője

A gyermekek a jövő zálogai. A szemünk fényei, számunkra a legfontosabbak. Jövőjük a sajátunknál is fontosabb! A felsőfokú oktatás egyre drágább, a lakhatás, a megélhetés költsége szintén történelmi csúcson van, nem beszélve arról, hogy a saját otthon megteremtése is egyre költségesebb a mai világban. Gondoskodjon gyermeke jövőjéről minél előbb, hogy előnnyel induljon az életben, az Ön támogatásával!

Nyugdíjas évek biztonsága

Szeretne 40-50 év munka után azon aggódni, hogy miből fogja fenntartani a megszokott életszínvonalát? Hogy miből fizeti ki a számlákat? Hogy miből támogatja gyermekeit, unokáit? Szeretne az állami nyugdíjtól függeni és kiszolgáltatott lenni? Ha Ön még nem gondoskodott a nyugdíjas évei anyagi biztonságáról, keresse ingyenes nyugdíjszámításért tanácsadóinkat és ismerje meg a lehetőségeit!

Saját otthon

A mai pénzügyi világban már számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy az ember saját ingatlanhoz jusson. Egy rossz pénzügyi döntéssel akár milliókat is veszíthetünk az évek alatt! Menjen biztosra, vegye igénybe az Ön számára kedvező, biztonságos konstrukciókat tanácsadóink segítségével, hogy megvásárolhassa leendő otthonát!

Néhány érv, hogy miért minket válasszon...

  • Az OVB 15 országban van jelen 1970 óta.
  • Irodánk jelenlegi formájában 2015 óta szolgálja ki ügyfeleit Nyíregyházán és a régióban, ügyfeleink száma több, mint 6000 fő.
  • irodánk az országos igazgatóságon belül 2020-ban és 2021-ben is megkapta a „Legjobb Fiókvezetőség” címet!
  • 2020-ban nyíregyházi irodánk nyerte el a „Legjobb Hitelspecialista” címet is.

Személyvédelem

Minden embernek fontos az anyagi biztonság. Viszont ezt a biztonságot, csak akkor tudjuk elérni, ha megfelelőképpen védve vagyunk. A baleset, betegség nem kopogtat be az ajtónkon, szinte lehetetlen rá felkészülni.

Azonban, ha Ön megfelelő biztosításokkal rendelkezik, a számos probléma mellett az anyagi gondoktól nem kell tartania.

Vagyonvédelem

A legnagyobb védelmet mindig a korábban megszerzett vagyontárgyainknak tulajdonítjuk, legyen szó az otthonunkról vagy egy gépjárműről. Óvjuk, féltjük őket, hisz ezek a legértékesebb vagyontárgyaink és minden esetben biztosítást kötünk rájuk. Viszont sok esetben nem a  megfelelő, és kedvező biztosításokkal rendelkezünk.

Abban nyújtunk segítséget, hogy vagyontárgyaik megfelelő védelemmel rendelkezzenek bármilyen káresemény történik, és mindezt természetesen  kedvező díjak mellett!

Vésztartalék képzése

Szinte minden ember életében vannak olyan helyzetek, hogy jön egy váratlan kiadás, amely problémát okoz. A legtöbb ember azonban nem képez ilyen esetre vésztartalékot, amely ebben a helyzetben a legjobbkor jönne.

Teljeskörű körültekintéssel biztosítjuk Önnek azt a megoldást, hogy ha Önnel ilyen történne, ne ütközzön anyagi problémába.

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Lakáshitellel kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal!

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Nyíregyházi irodánk

Irodánk már több, mint 6 éve nyújt segítséget ügyfeleinek Nyíregyháza szívében. Modern, jól felszerelt infrastruktúra áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni egy barátságos környezetben! Fiatalos, lendületes csapatunk gondoskodik arról, hogy a munkánk ne teher, hanem egy életstílus legyen.

A csapatunk

Kovács Gergő

Területi vezető

Úgy gondolom, hogy a pénzügyi világban a legfontosabb a becsületesség, és a korrektség. Ezt a hitvallást közvetítem mind az ügyfeleim, mind a csapatom részére, hiszen bizalom nélkül nem lehetséges a munkánkban sikereket elérni.

Simon Gabriella

Fiókvezető

A legnagyobb elismerés számomra, ha ügyfeleim mosollyal távoznak a találkozókról. Az OVB-nél nem csak az ügyfeleim, hanem saját álmaimat is meg tudom valósítani. Garantált karrierterv alapján lehet tervezni, feljebb jutni. Az OVB egy életérzés: szabadság, saját időbeosztás.

Román Dávid

Hitelspecialista

Munkám során eddig több mint 400 családnak segítettem, hogy a meglévő befektetéseit, illetve hiteleit költséghatékonyan használják ki, és ezzel segítettem őket nemcsak a céljaik elérésében, hanem a költségeik tényleges és látható csökkentésében is.

Varga Ádám

Vezető tanácsadó

2014-ben kezdődő karrierem során egy dolgot tartottam mindig is szem előtt: az ügyfelek pénzügyi igényeinek professzionális kiszolgálását. Több száz ügyfélnek és családnak segítettem kiválasztani a legjobb pénzügyi megoldásokat, oldottam meg olyan kényes kérdéseket, mint a gondtalan nyugdíjas évekre való felkészülés vagy az otthonteremtés.

Stekler Kinga

Vezető tanácsadó

Szeretem, hogy munkám során új embereket ismerhetek meg, és lehetőségem nyílik arra, hogy segítsek nekik egy-egy pénzügyi céljuk elérésében. Fontos volt számomra, hogy ne egy mókuskerékben éljem a mindennapjaimat, hanem olyan helyen töltsem el, ahol karriert tudok építeni és barátságokat tudok kötni.

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

A jó közösségi szellem köszönhető annak, hogy azonosan gondolkozunk a munkánkról, és egy a célunk: minél több ügyfél minél minőségibb kiszolgálása!

Közösségünk nagyon összetartó, emiatt is kimagasló irodánk teljesítménye – együtt vagyunk jóban-rosszban egyaránt! Elkötelezettek és céltudatosak vagyunk, mindennapjaink vidám munkavégzéssel telnek.

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Erzsébet

Az OVB ügyfele

"Nekünk Simon Gabriella segített már casco, kgfb, megtakarítás és hitelfelvétellel kapcsolatos ügyintézésben is. Az adott üggyel kapcsolatosan teljeskörű tájékoztatást kaptunk mindig. Az ügyintézések során nekünk csak a szerződéseket kellett aláírni, a nyomtatványok kitöltését, benyújtását Gabriella végezte teljesen ingyen. Csak ajánlani tudom, precíz, pontos, megbízható."

Andrea

Az OVB ügyfele

"Csak ajánlani tudom őket. Bodóné Munkácsi Tünde segítőkészsége sok macerát vett már le a vállamról. Teljesen hozzáértő és korrekt. Nincs közvetítői díj, ellenben sokat spórolt már nekünk a kedvezőbb biztosításokkal."

Edit

Az OVB ügyfele

"Precíz, gyors munka, mindez teljesen ingyen. Nagyon tudom ajánlani Román Dávidot, rendkívül segítőkész, nagy tudással. Mindig megkeresi, hogy mi az ügyfélnek a legjobb."

Márk

Az OVB ügyfele

"Első otthonunk megvásárlása során rengeteg kérdésünk volt, mindig kellő mélységű választ kaptunk, akár babaváróval, akár lakáshitellel vagy biztosítással kapcsolatban volt tanácsra, információra szükségünk. A kapott segítség nélkül elveszettnek éreztük volna magunkat ebben az életre szóló döntéssorotatban. Nagyon szépen köszönjük Kovács Gergő munkáját!" 

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Társadalmi felelősségvállalás

A Patrónus Egyesület fenntartásában álló lakóotthon 8 értelmi fogyatékossággal élő fiatalembert lát el. A mindennapi élethez és a lakóotthoni szolgáltatásokhoz hozzátartozik a mozgás fejlesztése. A lakók közül szinte valamennyien mozgáskorrekcióra szorulnak, amely állapot korrigálását gyógytornász végzi, önkéntes tevékenység formájában heti egy alkalommal. A tőlünk kapott támogatási összegből a gyógytorna terem felújításához szükséges anyagköltséget és munkadíjat fedezték. 

Minden évben szervezünk a munkatársakkal adománygyűjtést a karácsony előtti időszakban. 2018-ban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jósa András Kórház Gyermekosztályának szerveztünk gyűjtést az ügyfeleink és a munkatársaink részvételével. Ennek során rengeteg játékot sikerült átadnunk az osztály  vezetőjének, aki a gyermekek nevében is nagyon hálás volt. 

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Advisor image OVB

Tarnavölgyi Balázs

területi igazgató

4400 Nyíregyháza
Bocskai utca 27. I/1.

Tarnavölgyi Balázs

területi igazgató

4400 Nyíregyháza
Bocskai utca 27. I/1.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB Költs okosan füzet

| OVB Vermögensberatung Kft.

Elindult a OVB „Költs okosan” suliprogram

Társadalmi felelősségvállalásunk fontos része, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy pénzügyileg tudatosabb generáció nőjjön fel. Hisszük, hogy a pénzügyi tudatosság megalapozását nem lehet elég korán elkezdeni.

CSOB csoportos díjbeszedés

| OVB Vermögensberatung Kft.

Díjfizetés egyszerűen? Akkor csoportos díjbeszedés

Sok olyan szolgáltatást veszünk igénybe, amelynek díját rendszeresen be kell fizetnünk a szolgáltató részére. A csoportos díjbeszedés a díjfizetésnek egy olyan egyszerű módja, aminek segítségével kényelmesen, kiszámíthatóan és megbízhatóan tudjuk szerződéseink díjfizetését teljesíteni. Összegyűjtöttük bankonként és felületenként lépésről lépésre, hogyan lehet beállítani a csoportos díjbeszedést.

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.