Pénzügyi megoldásaink

Az élet tele van meglepetésekkel, és gyakran másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy terveztük. Az OVB-nél azon dolgozunk, hogy Ön ennek ellenére is könnyedén tekinthessen a jövőbe.

A gondtalan jövőért

Az a célunk, hogy Ön elégedett legyen. Ezért az OVB-nél kifejezetten az Ön igényeihez igazodó stratégiákat állítunk fel. Önnel együtt szeretnénk elérni a kitűzött célt. Közösen dolgozunk ki megoldásokat olyan területeken, mint az egészség, a háztartás pénzügyeinek optimalizálása vagy a nyugdíj-előtakarékosság.

Az Ön nyugdíja

Gondtalan nyugdíjas élet – a megfelelő nyugdíj-előtakarékossággal.

Az emberek különbözőek, mint ahogy az előtakarékosságot megcélzó termékek is. Mi megtaláljuk az Ön számára megfelelő konstrukciót.

Az Ön egészsége

Egészséges és gondtalan élet.

Bemutatjuk az egészségügyi ellátás alappilléreit és az Ön személyre szabott kiegészítő biztosításának lehetőségeit.

A háztartás pénzügyeinek optimalizálása

A háztartásokon belül számos lehetőség van a költségvetés optimalizálására.

Vizsgáljuk meg alaposan háztartásának költségvetését, hogy ezzel nagyobb mozgásteret találjunk a célok és vágyak elérésére.

Egyéb biztosítási termékek

Minden területre kínálunk biztosítási termékeket és segítünk a megfelelő kiválasztásában: életbiztosítások, vagyonbiztosítások, gépjármű biztosítások, utasbiztosítások és felelősségbiztosítások.

Bemutatjuk Önnek a lehetőségeket

Bárki, aki foglalkozott már valaha saját pénzügyeinek tervezésével, tudja, milyen sok különböző ajánlat és választási lehetőség létezik. De vajon melyik a helyes? Segítünk a tájékozódásban és a legjobb döntések meghozatalában.

»Személyre szabott tanácsokat adunk.«

Sablonmegoldásoknak nálunk nincs helyük. Tanácsadóink egyénre szabottan, az Ön személyes igényeit veszik alapul, majd ennek megfelelő pénzügyi megoldásokat kínálnak. A közös siker kulcsa az empátia és a stratégiai gondolkodás.

További információk