Advisor image OVB

Hajdú Sándor — Budapest

országos igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Bemutatkozás

Hajdú Sándor vagyok, az OVB Magyarország Országos igazgatója és közel 14 éve dolgozom az OVB-nél. Az igazgatóságunk ez alatt az időszak alatt több tízezer ügyfélnek tudott segíteni, és a célunk az, hogy ez a szám hamarosan elérje a százezres nagyságrendet. Igazgatói feladataim mellett saját ügyfeleimnek is segítek eligazodni a pénzügyi útvesztőkben és megtalálni számukra a legjobb megoldásokat. Mindezt azért, hogy az igényeiknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat kapjanak, amikor a gyermekeiknek szeretnének félretenni, az új lakásukba akarnak beköltözni vagy éppen nyugdíj megtakarításban gondolkoznak. Arra törekszünk, hogy a kezdő vállalkozó tanácsadóink megtanulják a szakmát, az ügyfelekkel való kommunikációt és vezetői jártasságokra tegyenek szert, majd ezekkel a képességekkel felvértezve saját irodában, önállóan vezethessék jövőbeli igazgatóságaikat. Az elmúlt 14 évben sok sikeres vezető került ki az irodából, akik közül néhányan mára Európa legjobb minőségben dolgozó igazgatói lettek.

Keresztényi értékek szerint élem az életem. A vezetői példaképem Jézus, aki a legtökéletesebb vezetői útmutatót nyújtja számomra a munkában és a mindennapokban egyaránt. Egyszerre vagyok férj és 3 csodálatos gyermek édesapja, a Jézus a Gyermekekért Alapítvány alapítója, vállalkozó és befektető az üzleti életben, az OVB Magyarország Országos igazgatója a munkámban és Jézus Krisztus-hívő, keresztény ember a szívemben.

Mottóm a vezetésben:

"Ahol nincs vezetés, elvész a nép, a sok tanácsadó pedig győzelemre visz." (Példabeszédek 11,14)

Advisor image OVB

Hajdú Sándor

országos igazgató

1062 Budapest
Andrássy út 132. Fsz/3.

Hajdú Sándor

országos igazgató

Andrássy út 132. Fsz/3.
1062 Budapest


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :