Hajdú Sándor

Hajdú Sándor — Budapest

országos igazgató

Minőség az ügyfél kiszolgálásban és magas szintű vezetőképzés az irodákban.

Országos Igazgatóként kiemelten fontos számomra az ügyfeleink elégedettsége, illetve a vezetőim és munkatársaim sikere.

2003-ban hazaérkeztem Magyarországra, miután 2 évet töltöttem az USA-ban a főiskola elvégzése után. Egy hirdetésre jelentkezve találkoztam az OVB-vel. Azonnal megtetszett a cég filozófiája és megláttam a lehetőséget a magas szintű ügyfél kiszolgálásra és a vezetői karrier felépítésére. Kitartó és állhatatos munkával 11 év alatt sikerült eljutni a csapatommal a legmagasabb országos igazgatói szintre.

Mottó: "Ahol nincs vezetés, elvész a nép, a sok tanácsadó pedig győzelemre visz." (Példabeszédek 11,14)

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink jövője

Az oktatás megnövekedett költségeire való felkészülés rendkívül fontos a gyermekek jövőjének szempontjából. Az életkezdéshez való anyagi biztonság teremtése segít nekik megfelelő alapokkal elindulni a felnőtt életben, és biztosítja, hogy az oktatásra és karrierjükre koncentrálhassanak anélkül, hogy anyagi terheket cipeljenek.

Tanulás a gyerekkel

Saját otthonunk megteremtése

Az otthonteremtés során kulcsfontosságú a megfelelő hitelkonstrukciók kiválasztása. A megfelelő hitel segít a lakásvásárlásban vagy építésben, és hozzájárul ahhoz, hogy otthonunk megfelelő módon legyen finanszírozva. Az alapos hitelkonstrukció kiválasztása segít minimalizálni a pénzügyi terheket és biztosítja az otthonteremtés zökkenőmentes folyamatát.

új otthon

Nyugdíjas éveink biztonsága

Az adójóváírás lehetőséget kínál arra, hogy csökkentsük az adóterheinket, amiért érdemes időben felkészülni és megfelelő adótervezést végezni. Emellett fontos tudni, hogy az állami nyugdíj nem minden esetben lesz elegendő ahhoz, hogy a nyugdíjas éveinket komfortosan éljük, ezért öngondoskodásra is szükség van.

Idős házaspár

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • Az OVB több mint 50 éves tapasztalata az 1970-es alapítás óta 
  • Csapatunk az elmúlt 20 évben több mint 150.000 ügyfélnek tudott segíteni
  • Az igazgatóságunk vezető képzésének erejét mutatja, hogy az elmúlt 20 évben több mint 70 munkatársat neveztünk ki igazgatói és vezetői pozíciókba, akik közül sokan mára Európa legjobb minőségében dolgozó vezetői lettek.
  • Magas fokú szakmai minőség 
  • Személyes és online ügyfél kiszolgálás 
Kézfogás

További szakterületeink

Személyvédelem

A személyvédelem során kiemelten fontos a teljeskörű védelmi lefedettség kialakítása balesetek és betegségek ellen. Az ilyen védelmi rendszerek segítenek abban, hogy az egyének biztonságban érezzék magukat, és felkészüljenek az esetleges váratlan helyzetekre. Az alapos védelem biztosítása hozzájárul a mentális és anyagi biztonság megteremtéséhez, amikor szükség van rá.

Kérjen tanácsot munkatársainktól - ne tegye kockára az életét és családja védelmét, biztonságát!

Vagyonvédelem

A vagyonvédelem lényeges annak érdekében, hogy megóvjuk értékeinket. Fontos gondoskodni az értékeink biztonságáról és megfelelő intézkedéseket tenni azok védelme érdekében. Ez magában foglalhatja a biztonsági rendszerek telepítését, megfelelő biztosítások kötését és a tudatosságot, hogy értékeinket megóvjuk a veszteségektől és károktól.

Keresse fel irodánkat, és személyre szabott, megfelelő ár-érték arányú megoldásokkal segítünk a pénzügyi piacról!

Tartalékképzés

A tartalék képzés rendkívül fontos, mert segít a jövőre való felkészülésben. Az anyagi tartalék segít váratlan kiadások vagy nehéz időszakok esetén, és biztonságos hátteret teremt a pénzügyi stabilitás szempontjából. Fontos, hogy legyen tartalék, mert ez segít megelőzni váratlan pénzügyi nehézségeket és lehetővé teszi, hogy nyugodtabban nézzünk szembe a jövő kihívásaival.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Hajdú iroda

2024-ben nyitott irodánk, amely frekventált helyen található, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Budapest 13. kerületében a Forgách utca elején közel a Váci úthoz. 

Nálunk egy igényes környezet és kellemes légkör vár minden ügyfélre, ahol az emberközpontúság és érthető tanácsok kiemelten fontosak. Naprakész, felkészült tanácsadóink segítségével biztosak lehetünk abban, hogy minden kérdésre választ kapunk. És persze, a finom kávé sem maradhat el! 

Hirschler Máté

Fiókvezető

2008 óta foglalkozom pénzügyekkel ideértve a biztosítási, pénztári és banki programokat. Magán és vállalati oldalon egyaránt tevékenykedek, ez idő alatt a munkatársaimmal több mint ezer ügyfélnek nyújtottunk segítséget különféle pénzügyi témákban. Az igényfelméréstől kezdve személyesen kisérem végig Ügyfelemet, segítve szakmai tudásommal, hogy a különféle piaci változások tükrében mindig a legmegfelelőbb döntést hozzuk. Ügyfeleim mellett aktívan segítem munkatársaimat céljaik elérésében. 

Mottóm: „Két életed van, a második akkor kezdődik, amikor rájössz, hogy valójában csak egy életed van.” -Konfucius

Hirschler Máté

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Hajdú Sándor

Hajdú Sándor

országos igazgató

1139 Budapest
Forgách utca 11. Fsz. 8.

Hajdú Sándor

országos igazgató

1139 Budapest
Forgách utca 11. Fsz. 8.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :