Ughy Attila

Ughy Attila — Budapest

országos igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Bemutatkozás

Ügyfeleink érdekeit képviselni, pénzügyi döntéseiket előkészíteni számunkra nem csak egy feladat, hanem a küldetésünk.

Miért is olyan fontos ez?
Évente egy család számtalan döntést hoz melyek során pénzügyeit akár évtizedekre is meghatározza. Ezek a pillanatok akár százezreinkbe vagy millióinkba is kerülhetnek. Dolgozó emberként lehetetlen nyomon követni a folyamatosan változó pénzügyi termékeket.

Képzési rendszerünk és vezetői akadémiánk segítségével biztosan megtalálja az Ön helyzetére leginkább alkalmas szakembert, aki döntései során számtalan előnyt talál Önnel közösen, ami stabilitást és anyagi függetlenséget eredményez!
Munkatársaink Európai Uniós vizsgával és nemzetközi oktatásokkal a hátuk mögött egy dinamikus csapatot alkotnak, amely 2004-es indulásunk óta európai hírnévre tett szert a pénzügyi szakmában.
Eddigi eredményeink alapján garantált karriert kínálunk mindenkinek Magyarországon, Európában egyaránt.

Valóban ismer minket? Hallott rólunk, de saját véleményt szeretne?
Szakértői csapatunk mindig rendelkezésére áll, ha egy korrekt pénzügyi szakembert keres, aki segíti eligazodni a pénz világában, vagy ha szakmai kihívást keres meglévő vagy jövőbeli munkájában! Irodáink országos lefedettséggel szolgálják ügyfeleink érdekeit, a fővárosban és az alábbi vidéki nagyvárosokban: Szombathely, Baja, Miskolc, Szeged, Kecskemét.

Bálint Baldó - Az OVB régióigazgatója

Felkeresett egy rég nem látott barátom, hogy tud egy olyan lehetőséget, amivel azt az életszínvonalat tudom magamnak megteremteni, amire egész életemben vágytam. Mivel egy olyan víziót vázolt fel számomra, amely nagyon csábító volt, belevágtam. Azóta azt tudom mondani - köszönhetően Ughy Attilának, közvetlen vezetőmnek -, hogy megmutatta számomra azt az álmot, amit minden ember kerget, de csak nagyon kevesen érnek el. Barátságunk és kiemelkedő vezetőink révén egy olyan céget építettünk fel, ami méltán tudja azt mondani, hogy Európa Vezető Pénzügyi Tanácsadó cége.
Az egyik legnagyobb sikeremnek az első Fiókvezetői hónapomat és fizetésemet tekintem, amellyel bizonyítani tudtam mindenkinek, hogy OVB az egyik legnagyobb lehetőség az életben. Mivel tudom, hogy ez mekkora motivációt jelent, ezért az összes Fiókvezetőmnél arra törekszem, hogy az első hónap itt a cégnél nagyon meghatározó legyen az életükben. A sikeresség abban rejlik, hogy mennyire tudok más embereket sikeressé és anyagilag függetlenné tenni. 
Tanácsom azoknak, akik kételkednek: amikor azt mondod "feladom", gondolj arra, hogy ilyenkor más azt mondja "MICSODA LEHETŐSÉG!"

Sólyom Ákos - Az OVB területi igazgatója

2005-ben fejeztem be tanulmányaimat marketing menedzseri végzettséggel, ugyanebben az évben csatlakoztam az OVB Magyarország csapatához, mint pénzügyi tanácsadó. Az OVB folyamatos továbbképzési programjának köszönhetően a szakmát az alapoktól kezdve tudtam elsajátítani, miközben megszereztem a szükséges hatósági és pénzügyi végzettségeket is. Hat évig képviseltem ügyfeleim érdekeit a pénzpiacon. Szakterületeim közé a családok és magánszemélyek kiadásainak csökkentése, anyagi helyzetük optimalizálása, és anyagi biztonságuk megteremtése tartozott.
2007-től Fiókvezetőként, majd 2008-tól Területi vezetőként már a tanácsadók továbbképzése és a fiókvezetőségek támogatása is a feladataim közé tartozott. Végül 2013 óta az OVB Területi igazgatójaként fő tevékenységemmé a vezetők képzése és kinevelése vált, nem csak Magyarországon, de Európa más országaiban is. Rendszeres előadója vagyok az OVB Akadémiának.
Munkatársaimmal és vezetőimmel elkötelezetten hiszünk egy transzparens, korrekt és stabil pénzügyi közvetítő piac kialakításában és erősítésében.

Bárkányi Norbert - Az OVB területi igazgatója

Jelenleg három városban tevékenykedem a Dél-Alföldön: Szegeden, Békéscsabán és Kecskeméten. Korábban főiskolai tanulmányaim mellett különböző fizikai és diákszövetkezeti alkalmi munkákat vállaltam, hogy így segítsem édesanyámat a magas költségek finanszírozásában.
2009-ben regisztráltam a céghez, és a hozzáállásomnak hála 2010-ben elértem a Fiókvezetői, majd 2012-ben a Területi vezetői pozíciót. Nagy fejlődésen mentem keresztül az OVB-nek köszönhetően, s így az elmúlt években - mind Magyarországon, mind Európában - a csapatom is a legjobbak közé tartozhatott. Véleményem szerint az ügyfelek minőségi kiszolgálása a hosszú távú tervezés szempontjából napjaink pénzügyi helyzetében elengedhetetlen. Minőség alatt a teljes körű tanácsadást értjük, ahol az ügyfél a jelenlegi és a jövőbeni életkörülményeire is fel tud készülni, és a céljait biztonságban meg tudja valósítani. Ez a küldetésünk.
A csapatomhoz mára már több kiemelt sportoló is csatlakozott, ami hatalmas versenyszellemet eredményezett nekünk. Célkitűzéseink között egyetlen dolog szerepel: a legjobbnak lenni!

Császár Norbert - Az OVB területi vezetője

Mindig is tudtam, hogy nem akarok alkalmazott lenni, a rugalmasság volt az elsődleges a munkakeresésnél. Továbbá szerettem volna az embereknek teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújtani céljaik elérését, illetve jövőjük biztos alapokra helyezését illetően.
Ekkor egy nagyon jó barátom, Bárkányi Norbert mutatta meg, hogy az OVB meg tudja adni mindazt, amire vágyom, sőt! Anyagi függetlenséget, karriert és lehetőséget, hogy olyan emberekkel vegyem körbe magam, akikkel élmény a közös célok megvalósítása. Jelenleg Szegeden és Kecskeméten dolgozom Területi vezetői pozícióban, de hamarosan más városokra is szeretném kiterjeszteni tevékenységemet.
Kívánom, mindenki adjon egy lehetőséget magának, hogy megtudja, milyen formában tud élete részévé válni az OVB!

Epres Albert - Az OVB területi vezetője

Mindig is szerettem volna egy olyan cégnél dolgozni, ahol a magas teljesítményt kiemelkedő fizetéssel díjazzák. Családom anyagi biztonságának megteremtésén túl a fő motivációt számomra a boldog, magam alakította élet jelenti. Az OVB erre adott lehetőséget, melyet igyekszem is maximálisan kihasználni.
Területi vezetőként feladatom, hogy másokat sikerhez juttassak, legyen szó akár az ügyfelekről, akár a jövőbeli munkatársakról. Mindent megteszek, hogy mások is lehetőséget kapjanak saját céljaik megvalósítására.
A családom mellett hobbijaim között szerepelnek a sportautók, motorozás, sziklamászás, szabadesés (ejtőernyőzés) és minden, ami extrém.
Célom a saját és környezetem anyagilag független életének megteremtése.

Frenyó László - Az OVB területi igazgatója

Hatalmas előny, hogy az OVB-t a saját stílusomra tudom formálni, és nem munkának élem meg, amit csinálok. Feladatom, hogy emberekkel találkozok, beszélgetek, majd céljaik elérésében segítek, akár ügyfélről, akár munkatársról van szó. Az OVB-nek köszönhetően mára a mottóm - amit minden egyes nap szeretnék gyakorolni - "live every day as a holiday".

Gerencsér Richárd - Az OVB területi vezetője

Pénzügyi tanácsadói karrieremet 2007 elején kezdtem, miközben gazdasági tanulmányaimat folytattam. Véleményem szerint az egyetem mellett a legtöbb leckét és tapasztalatot az "élet iskolája" adja. A mai modern világban annyi külső hatás éri az embert, hogy nagyon nehéz mindig helyesen dönteni, legyen szó az élet bármely területéről. Meggyőződésem, hogy a szakma szépsége és ezzel együtt a profi pénzügyi tervezés profilja is abban nyilvánul meg, ahogy tanácsadóink meglévő és leendő ügyfeleinket igazgatják el a pénzpiac rengetegében. Másrészt az elmúlt évek tudatos fejlesztéseinek köszönhetően olyan képzési rendszer áll a fiatal pályakezdőink rendelkezésére, amellyel nem csak stabil, hosszútávon versenyképes kereseti lehetőséget kapnak, de saját maguk is könnyedén eligazodnak a pénzügyek "útvesztőiben", megkönnyítve így nem csak mások, de saját életüket is.

Horváth Ádám- Az OVB területi vezetője

Jelenleg Területi vezetői pozícióban dolgozom az OVB-nél. 1987. április 16-án igazi faltörő kosként láttam meg a napvilágot, és 23 éves koromig kizárólag a sportnak szenteltem az életem. Végül 2010 közepén ismerkedtem meg Bálint Baldóval, és néhány hónap gondolkodási idő után 2012. február 24-én regisztráltam be a céghez. Nagyon szimpatikus volt és magával ragadott az OVB küldetése, miszerint a nyugat-európai pénzügyi kultúrát megismertessük a magyar emberekkel, hogy az életüket megalapozó pénzügyi döntésekben segítségükre legyünk. Hobbijaim közé tartozik többek között a futball vagy PlayStation 4 a barátaim társaságában, de nagyon szeretek utazgatni is. Életcélom, hogy elérjem az anyagi függetlenséget. Mottóm: "a siker önkéntes". 

Magyar Attila - Az OVB területi vezetője

Műszaki szakközépiskolába jártam és informatikát tanultam, ezért az elképzelésem az volt, hogy a jövőben számítógépes játékokat készítek majd, de ez rövidesen (talán a második programozás órán) átértékelődött bennem. 2005 májusában egy barátom által kerültem az OVB-hez. Eleinte vegyes érzelmekkel vágtam bele, hiszen a felvételi beszélgetés kiemelkedő mellékállású fizetést, és annál jóval magasabb vezetői fizetést ígért. Végül 2006 januárjában megszereztem a Fiókvezetői, majd két évvel később a Területi vezetői pozíciót is. Céljaim, hogy az ügyfeleim mindig profi kiszolgálásban részesüljenek, illetve hogy a munkatársaim is maximális segítséget kapjanak a siker felé vezető úton, ezért folyamatos szakmai képzéseken veszek részt.

Révész Dávid - Az OVB területi vezetője

Pályafutásomat 2010 januárjában kezdtem el a cégnél. Ahogy sokaknak, korábban nekem is volt már "rossz" tapasztalatom az OVB-vel kapcsolatban, de végül édesapám bátorításának, illetve vezetőm, Sólyom Ákos személyének köszönhetően mégis belevágtam. A döntésemet azóta sem bántam meg, hiszen az OVB lehetőséget adott, hogy 0 forintból, de megfelelő idő- és energia-befektetéssel felépítsek egy erős vállalkozást. A magas szintű képzési rendszernek köszönhetően 180 fokos fordulatot vett az életem. Hatalmas kapcsolati tőkére tettem szert, és a kapcsolataim egészségesebbek, mint valaha. Több mint 6 éve dolgozom a cégnél, de a mai napig vannak újabb és újabb kihívások, és lehetőségek a szakmai továbbfejlődésre. Abszolút igaz, hogy az OVB élethosszig tartó szakmai gyakorlatot biztosít. Azt szeretem az OVB-ben, hogy mindenki az aktuális élethelyzetének megfelelően tudja kihozni belőle azt, amit szeretne. Mellékállásban egy kis pénzt keresni suli mellett, szakmailag, személyiségileg fejlődni, nagy célokat és hihetetlen dolgokat megvalósítani, passzív jövedelemmel korán nyugdíjba vonulni, vagy a családdal időt tölteni, önmegvalósítani. 

Safranka Bálint - Az OVB területi vezetője

A pályafutásom 2012 elején indult el, amikor főiskolásként találkoztam az OVB lehetőségével. 2013 nyarán érkeztem el az első óriási mérföldkőhöz, amikor Fiókvezetővé váltam. A számos siker elérése mellett nagy motivációval töltött el munkatársaim kimagasló teljesítménye is. Jelenleg is Európa vezető pénzügyi tanácsadó cégénél dolgozom Területi vezetőként az észak-magyarországi régióban. Célunk, hogy értéket teremtsünk az emberek pénzügyeiben és segítséget nyújtsunk pénzügyi céljaik garantált elérésében, továbbá, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk együtt, akikkel közösen örülhetünk a kimagasló sikereknek. Bízom abban, hogy csapatommal valódi előnyöket tudunk nyújtani ügyfeleinknek és leendő munkatársainknak.

Ughy Attila

Ughy Attila

országos igazgató

1012 Budapest
Pálya utca 4-6. 3. emelet

Ughy Attila

országos igazgató

1012 Budapest
Pálya utca 4-6. 3. emelet


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :