Advisor image OVB

Vajay Csaba — Budapest

országos igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Bemutatkozás

Az OVB-s pályafutásomat Ausztriában kezdtem és a lényeg számomra mindig a százszázalékos erőbedobással és erős akarattal elérhető siker megélése volt. 2004-ben Magyarországon nyitottam irodát, majd 2007-ben Lengyelországban, ezt követően 2008 áprilisában az OVB Országos igazgatója lettem.

Előtakarékosság, a jövőnk biztosítása, vagyonfelépítés... Ezekben a témákban többről van szó, mint csupán számokról. Életmodellről, álmokról, vágyakról és elképzelésekről szólnak: saját otthon, egészségmegőrzés, életcélok, biztos jövő, amelyeket gyermekeinek biztosítani szeretne, önfeledt családi élet, előtakarékosság a nyugdíjas évekre, de mindenek felett a nyugodt tudat, hogy mindenről optimálisan gondoskodott.

Miután megismertük a céljait, elsőként személyre szabott koncepciót dolgozunk ki Önnek a megfelelő termékcsoportokkal és az ahhoz illeszkedő szolgáltatásokkal. A különleges lehetőségek megismerése céljából folyamatosan elemezzük a biztosítási és pénzügyi piacot. Tanácsadásunk során pedig együtt találjuk meg azt a megoldást a termékportfólióból, amely az Ön igényeinek leginkább megfelel, legyen az biztosítási vagy banki termék, különböző megtakarítási program, egészség- vagy lakástakarékpénztári megoldás.

Dőljön hátra annak tudatában, hogy a jövője biztos kezekben van. A koncepciónk tartós, de nem állandó, hiszen flexibilisnek kell lennie ahhoz, hogy az életkörülmények változásával mindig igazodjon azokhoz. Az életünk folyton változik, a keretfeltételek módosulnak, új igények merülhetnek fel. Ezért is áll mindig Ön mellett az OVB-s tanácsadója, hiszen bármikor szüksége lehet rá.

Advisor image OVB

Vajay Csaba

országos igazgató

1138 Budapest
Esztergomi út 48.

Vajay Csaba

országos igazgató

1138 Budapest
Esztergomi út 48.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :