Csiszár Márk

Csiszár Márk — Nagykanizsa

Területi vezető

Minden nap eggyel többet tegyél meg annál, mint ami kényelmes.

2011-ben, az egyetemi éveim vége felé, csatlakoztam az OVB csapatához. Fontos volt, hogy ezzel a munkával másoknak tudok segíteni, illetve nagyon jó karrier lehetőséget is biztosítottak számomra. Sok időt fordítottam arra, hogy minél jobb szakemberré váljak, és a mai napig igyekszem naprakészen tartani a tudásom. Csapatommal közösen azon vagyunk, hogy a segítsünk ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat megtalálni pénzügyi céljaik eléréséhez. 

Kapcsolatfelvétel

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében.

A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Életbiztosítás

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Idős pár sétál

Néhány érv, ami mellettünk szól

2014-ben nyitottuk az irodánkat. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink többségével több éves, bizalmi kapcsolatot sikerült kialakítani, és a pénzügyeik területén állandó segítőtársaik lehetünk. Sok olyan történetünk van, amikor az első tanácsadást követően egy folyamatos együttműködést sikerült kialakítanunk az ügyfeleinkkel, így támogatva őket álmaik megvalósításában.

Érvek

További szakterületeink

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyek segítenek az egyéneknek és vállalkozásoknak fedezni a vagyonukat érő károkat. Ezek a biztosítások olyan anyagi veszteségek ellen nyújtanak védelmet, mint például balesetek, lopás, tűz, vagy egyéb katasztrófák. 

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Befektetések

A befektetések lehetővé teszik a vagyonunk hosszú távú növekedését. A befektetések különböző célokra szolgálhatnak, például nyugdíj előtakarékosság, oktatás finanszírozása vagy egyszerűen a meglévő vagyon értékének megőrzése, növelése. A befektetések kockázatokkal járnak, de a megfelelő portfóliódiverzifikáció és az alapos kutatás csökkenthető ez a kockázat.

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

csapat együtt

Irodánk Nagykanizsán a Teleki utcában található. 15 fős csapatunk Nagykanizsa környékén segíti az ügyfeleinket. Tanácsadóink önállóan dolgoznak, de hitelspecialista is segítik a munkájukat, így könnyítve meg azt, hogy a hitelkérelmük elfogadásra kerüljön. Bár irodánkban is van lehetőség ügyfélmegbeszélésre, de mind idő, mind helyszín tekintetében rugalmasak vagyunk. Számunkra az a fontos, hogy olyan helyen és időben legyen a találkozó, ahol és amikor nyugodt körülmények között tudunk ügyfelünkkel tárgyalni.

Ügyfélközpontúság

Szakértelem

Teljeskörűség

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Imrei Balázs

hitelspecialista

2014 óta dolgozom az OVB-nél. Főként hitelspecialistaként dolgozom, de ügyfeleim egyéb pénzügyeikben is mindig számíthatnak rám. Sokszor előfordul, hogy bár hitelügyintézés kapcsán keresnek meg, később egyéb pénzügyi céljaik elérésben is kérik a tanácsaimat. Hitelspecialistaként fontosnak tartom, hogy szoros kapcsolatom legyen a pénzintézetekkel, ismerjem a termékeiket, folyamataikat, és a döntési mechanizmusaikat. Ezzel tudom igazán segíteni az ügyfeleimet abban, hogy a megtaláljuk számukra a legmegfelelőbb hitelt.

Imrei Balázs

Hajmási Bálint

senior tanácsadó

2013 óta dolgozom tanácsadóként az OVB-vel együttműködésben. A közgazdasági iskola elvégzése után kezdtem a munkát. 10 év alatt több mint 400 ügyfélnek segítettem optimalizálni a pénzügyeit. A tanácsadói munkában a változatosságot szeretem és hogy széles portfolióval rendelkezünk, így mindenkinek tudunk személybe szabott megoldásokat javasolni. Mottóm: "Ne azt tedd félre a megtakarításodba, ami megmarad a költéseid után, hanem költsd azt, ami megmarad a megtakarításaid után." (Warren Buffett)

Hajmási Bálint

Salamon Tamás

senior tanácsadó

2012 óta dolgozom az OVB-nél. Közgazdász diplomával rendelkezem, és tudtam, hogy a pénzügyi területen szeretnék elhelyezkedni, ezért is csatlakoztam a csapathoz. Márkkal még a középiskolából ismertük egymást, és ő hívott el egy felvételi beszélgetésre az OVB-hez. Ahogy mondani szokták, a többi már történelem. Az mellett, hogy az OVB egy ügyfélközpontú vállalkozás, igazi családbarát munkahely is, hiszen saját magad oszthatod be az idődet.

Salamon Tamás
Tanácsadás

Munkamódszerünk

Sok csatornánk elérhetőek vagyunk, akár telefonon vagy online felületeket. Elsőkörben pénzügyi elemzést készítünk, ahol az ügyfél jelenlegi pénzügyi helyzete mellett megismerjük a céljait is. Itt nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a bizalom kiépítésére. A kiértékelést követően elkészítünk egy olyan pénzügyi tervezetet, amely többféle lehetőséget is felvázol a meghatározott célok eléréséhez.

Társadalmi felelősségvállalás

Minden évben több alkalommal támogatjuk a helyi rendezvényeket, sport napokat illetve gyűjtünk adományokat is. Emellett az OVB által szervezett központi CSR programokat is rendszeresen támogatjuk.

Csiszár Márk

Csiszár Márk

Területi vezető

8800 Nagykanizsa
Teleki utca 34.

Csiszár Márk

Területi vezető

8800 Nagykanizsa
Teleki utca 34.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :