Berecz András

Berecz András — Nyíregyháza

Területi igazgató

Pénzügyekben mi az Ön családja vagyunk!

Naprakész szakmai tudással, fiatalos rugalmassággal és proaktív problémamegoldó képességgel állok ügyfeleim szolgálatában immáron több, mint 8 éve. A csapatommal a küldetésünk az, hogy minden ügyfelünknek úgy adjunk pénzügyi tanácsot, mintha csak saját családtagunknak tennénk azt. Sok szeretettel várjuk ügyfeleinket modern környezetben, a modern kor elvárásainak megfelelő infrastuktúrával.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink jövője

A gyermekek a jövő zálogai. A szemünk fényei, számunkra a legfontosabbak. Jövőjük a sajátunknál is fontosabb! A felsőfokú oktatás egyre drágább, a lakhatás, a megélhetés költsége szintén történelmi csúcson van, nem beszélve arról, hogy a saját otthon megteremtése is egyre költségesebb a mai világban. Gondoskodjon gyermeke jövőjéről minél előbb, hogy előnnyel induljon az életben, az Ön támogatásával!

Gyermekeink jövője

Saját otthon megteremtése

A jelenlegi ingatlanárak sajnos szinte lehetetlenné teszik finanszírozási lehetőségek kihasználása nélkül egy ingatlan megvásárlását. Elhamarkodott választással akár több millió forinttal rosszabb konstrukciókat tudunk választani.

A hitelspecialista rendszerünk lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink napokon belül a hitel ajánlatok közül a legjobb megoldást kapják, ahol a folyamatokat a folyósítás pillanatáig nyomon követjük és az ügyfél folyamatos tájékoztatást kap az akutális állapotról.
 

lakáskulcs

Független nyugdíjas éveink felépítése

Ki ne gondolt már arra, hogy a hosszú, munkával töltött évek utána jár neki a megérdemelt pihenés? A nyugdíj mértéke azonban nem egy kívánság, hanem meghatározza az adott ország demográfiai állapota és mindenkori nyugdíj törvény. Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

idős házaspár

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • 1970-es alapítás óta az OVB több mint 50 év tapasztalattal bír.
  • Irodáink online is rendelkezésre állnak ügyfeleink megkeresésére, személyesen pedig Nyíregyházán, Debrecenben, valamint Miskolcon is kapcsolatba léphetnek velünk.
  • Az OVB 16 országban van jelen 1970 óta.
  • Irodánk 2021 óta szolgálja ki ügyfeleit Nyíregyházán és környékén.
Miért mi?

További szakterületeink

Személyvédelem

Az emberek ösztönösen vágyakoznak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tovább nehezíti a helyzetet.

Kérjen tanácsot munkatársainktól - ne tegye kockára az életét és családja védelmét, biztonságát!

Vagyonvédelem

Legyen szó otthonról, értéktárgyakról vagy autóról - nálunk megtalálhatja a megoldást minden helyzetre.

Keresse fel irodánkat, és személyre szabott, megfelelő ár-érték arányú megoldásokkal segítünk a pénzügyi piacról!

Tartalékképzés

A tartalékképzés kiemelt fontosságú ahhoz, hogy felkészüljünk váratlan pénzügyi nehézségekre vagy válsághelyzetekre. Az anyagi tartalék segít megőrizni stabilitásunkat, csökkenti az adósságok kockázatát és lehetővé teszi, hogy biztonságban érezzük magunkat anyagi szempontból.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

OVB iroda Nyíregyháza

Fiatalos környezetben, Nyíregyháza szívében várjuk ügyfeleinket egy kötetlen beszélgetésre, a modern kor elvárásainak megfelelő infrastruktúrával jó hangulatú környezetben. Csapatunk magas szakértelemmel rendelkezik és a több mint 50 éves szakmai múlttal rendelkező cégünk az Allfinanz stratégiánknak köszönhetően minden ügyfél számára a legjobb megoldást nyújtja. Mottónk az, hogy minden ügyfélnek úgy adjunk pénzügyi tanácsot, mintha a családtagunk lenne.

Vezető tanácsadóink

Lakatos Bence

Fiókvezető

Az ügyfeleink bizalma és sikere a munkánk kulcsfontosságú része!

Irodánk mindig felkészült, naprakész válaszokkal szolgál ügyfeleink számára az aktuális lehetőségeik kiaknázásához és a változások proaktív megoldásához. Mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára megtaláljuk a lehető legmegfelelőbb megoldásokat.

Lakatos Bence

Fejes Gergő

Pénzügyi tanácsadó

Pályafutásom során sok pénzügyi szerződéssel találkozok, amik nem megfelelően szolgálják az ügyfelek érdekeit. Fontosnak tartom, hogy ezeket a meglévő szerződéseket átnézve és felülvizsgálva egy naprakész, megfelelő ár-érték arányú tervezetet lássanak.

„Az élet tele van nehéz döntésekkel, és azok nyernek, akik meghozzák azokat.” – Dan Brown

Fejes Gergő

Vincze Sándor

Pénzügyi tanácsadó

Mottóm : Megbízhatóság!

Az OVB-nél a folyamatos szakmai fejlődésének köszönhetően naprakészen tudok segíteni ügyfeleim számára Fontos számomra, hogy minden pénzügyi döntésnél számítani tudjanak rám és a legjobb döntést hozzák meg pénzügyi kérdésekben.

Vincze Sándor
Költs okosan Nyíregyháza

Számunkra nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás. Hisszük, hogy a pénzügyi tudatosságról már gyerekkorban is kell beszélni. Lakatos Bence kollégánk ezért is vett részt a központ által szervezett "Költs okosan" programban, amelynek keretében a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Váci Mihály Tagintézményében valamint a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Szabó Lőrinc Tagintézményében tartott közel 60 diáknak rendhagyó pénzügyi ismeretek órát. A programban azzal a céllal vett részt, hogy a fiatal generáció figyelmét felhívja, azokra a pénzügyi problémákra, amivel mi nap mint nap találkozunk. Azaz, hogy mire kellene mindenképp odafigyelniük, hogy a nagybetűs élet felé lépegetne ne kerüljenek nehéz helyzetbe egy rossz döntés miatt. A tanórákon azt tapasztalta, hogy igencsak ésszerűen és megfontoltan tudtak választ adni néhány pénzüggyel kapcsolatos kérdésre. Az pedig számára is meglepő volt, hogy milyen sok olyan témában voltak már ismereteik.

Berecz András

Berecz András

Területi igazgató

4400 Nyíregyháza
Dózsa György utca 4-6. 2/2.

Berecz András

Területi igazgató

4400 Nyíregyháza
Dózsa György utca 4-6. 2/2.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :