Tóth Attila István

Tóth Attila István — Győr

Területi igazgató

Mottóm: "Ha gyorsan akarsz haladni menj egyedül, ha messzire akarsz jutni, menjetek közösen."

2011. február óta dolgozom az OVB-nél. Nagyon szeretem, hogy itt folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítanak számomra. Még diákként félállásában kezdtem el dolgozni, majd egyetem után fiókvezető, később területi vezető majd igazgató lettem. Nagy örömmel tölt el, hogy szolgáltatásunkkal értéket tudunk teremteni a társadalomban. Egy megbecsült szakmát tudhatok magaménak, és csapatommal képezhetem a jövő tanácsadóit.

Kapcsolatfelvétel

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében.

A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Életbiztosítás

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Idős pár sétál

Néhány érv, ami mellettünk szól

2017 óta szolgáljuk ki ügyfeleinket Győrben és környékén, valamint 2011 óta Szombathelyen és környékén. Mára már több mint 4000 ügyfélnek segítenünk megvalósítani a pénzügyi célját. Fontosnak tartjük, hogy meglévő ügyfeleinket a Szerviz szolgáltatás keretein belül folyamatosan tájékoztatjuk a pénzügyi piac változásairól, felülvizsgáljuk meglévő szerződéseiket és jelezzük, ha valami jobb megoldás válik elérhetővé számukra. Aktívan együttműködünk a Győr-Moson-Sopron vármegyei Iparkamarával, valamint a győri Széchenyi István Egyetemmel. Mindezek mellett pedig Európa piacvezető pénzügyi tanácsadó cége áll mögöttünk, ami biztosítja szolgáltatásunk professzionális hátterét. Magas szintű nemzetközi képzések, vezetői akadémiák garantálják munkatársaink tudását.

Csapat

További szakterületeink

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyek segítenek az egyéneknek és vállalkozásoknak fedezni a vagyonukat érő károkat. Ezek a biztosítások olyan anyagi veszteségek ellen nyújtanak védelmet, mint például balesetek, lopás, tűz, vagy egyéb katasztrófák. 

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Befektetések

A befektetések lehetővé teszik a vagyonunk hosszú távú növekedését. A befektetések különböző célokra szolgálhatnak, például nyugdíj előtakarékosság, oktatás finanszírozása vagy egyszerűen a meglévő vagyon értékének megőrzése, növelése. A befektetések kockázatokkal járnak, de a megfelelő portfóliódiverzifikáció és az alapos kutatás csökkenthető ez a kockázat.

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

csapat együtt

Irodáink már több mint 2011 óta nyújtanak segítséget pénzügyi kérdésekben ügyfeleink számára. Győri irodánk a Szövetség u. 6. alatt található, amelyben modern, jól felszerelt infrastruktúra áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni egy barátságos környezetben. Fiatalos, lendületes csapatunk gondoskodik arról, hogy ügyfeleink könnyebben eligazodjanak a pénzügy világában. Munkatársaink nemcsak rugalmasak, hanem szakmailag pedig rendkívül felkészültek is. Ügyfélünk igényeinek megfelelően csapatban és önállóan is dolgozunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket a pénzügyi céljaik elérésében.

Ügyfélközpontúság

Megbízhatóság

Szakértelem

Beke Donát Árpád

Területi vezető

2014 év elején kezdtem meg a munkát a cégnél. Gyorsan megtaláltam a helyem és a motivációm arra, hogy főállásban folytassam a pályafutásom és itt építsem a karrierem. Azóta már területi vezetői pozícióban dolgozom. Két területen is igyekszem a legjobbat nyújtani. Egyrészt segítek az ügyfeleimnek a pénzügyeikben olyan rendszert építeni, amivel a lehető legrövidebb és legkönnyebb úton elérhetik a céljaikat. Másik fő feladatom a munkatársaim menedzselése, oktatása, új munkatársaink integrálása, hogy nekik is könnyebb legyen az út a céljaik felé.

Beke Donát

Kovács Bence

Fiókvezető

A hivatásomat 2018 év végén kezdtem meg az OVB-nél. Eleinte másodállásban tevékenykedtem, viszont hamar tudatosult bennem, hogy főállásban szeretném segíteni az emberek pénzügyeit és karriert is akarok építeni. Jelenleg fiókvezetőként dolgozom Szombathelyen és Győrben. Célom az, hogy munkatársaimmal minél több családnak tudjunk segíteni.

Kovács Bence

Kenyeri Szilárd Krisztián

Fiókvezető

Pályafutásomat 2017-ben kezdtem Győrben, egy ideig főállásom mellett. 2020-tól már Fiókvezetőként segítem az ügyfelek céljainak megvalósítását és támogatom csapatunk munkáját. Elhivatott vagyok a magas szakmai tudás mellett, ami által széleskörűen tudjuk kiszolgálni az ügyfelek felmerülő igényeit és gyakorlati, hasznos tippekkel tudjuk őket segíteni. Tesszük mindezt közérthetően, emberközpontúan, személyre szabottan. Közös célom ügyeleinkkel a pénzügyi biztonság megteremtése, az az egy olyan „fal” felépítése, melynek biztonsággal neki támaszkodhatnak.

Kenyeri Szilárd

Kiss Mihály

Fiókvezető

2021. januárja óta dolgozom az OVB-nél. Számomra mindig is fontos volt, hogy olyan munkám legyen, amivel embereknek tudok segíteni. Mivel én először ügyfél voltam a cégnél és csak később lettem munkatárs, ezért láttam az egész munkafolyamatot és úgy éreztem az OVB-nél ezt meg tudom valósítani. Amióta elkezdtem dolgozni az OVB-nél egyre több ügyfélnek segítettünk a pénzügyi céljai megvalósításában. Mindemelett pedig olyan emberektől tanulhatok, akikre felnézek és példaképek tudnak lenni előttem. Életre szóló barátságokat és fantasztikus élményeket szereztem az eddig itt töltött időm alatt.

Kiss Mihály

Csörnyei Dávid

Fiókvezető

2020-ban ismerkedtem meg a céggel, akkor még volt egy másik főállásom, de mindig is olyan területen szerettem volna dolgozni, ahol minél több családnak tudok segíteni a pénzügyi terveik megvalósításában, illetve pénzügyi tudatosságuk fejlesztésében. Sok nehézséggel találkoztam eddigi pályafutásom során, de nem csorbult a lelkesedésem, 2021 óta kizárólag az OVB-s karrieremre koncentrálok. 2023-ban neveztek ki fiókvezetőnek. Célom, hogy ezt minél több fiatalnak segítsek a szakmai fejlődésben.

Csörnyei Dávid

Munkamódszerünk

Első lépésként felvesszük egymással a kapcsolatot, ahol egy rövid beszélgetés keretein belül felmérjük az aktuális igényeket, majd ezután ügyfeleinknek van lehetősége választani a személyes konzultáció vagy az online megbeszélés között. Ez megadja a térbeli és időbeli rugalmasságot. Az első értekezlet alkalmával átbeszéljük a jelenlegi célokat, megvitatjuk az esetleges problémákat. Ezután egy szakmai tanácsadókból álló csapat, kidolgozza a szükséges anyagokat, melynek keretein belül elkészítenek egy személyre szabott pénzügyi tervezetet. A következő találkozón bemutatjuk az anyagi előnyöket és lehetőségeket, felvázoljuk a stratégiákat a különböző időtávokhoz és célokhoz alkalmazkodva. A sikeres együttműködés kulcsa, hogy egyezzenek az igények a felvázolt tervezettel. Ebben az esetben létrejönnek a javasolt programok, melyek kezelésére és monitorozására garanciát is vállalunk. Amennyiben az ügyfelek részéről kérdés merül fel a jövőben, bármikor kereshetik tanácsadóinkat, akik készséggel segítenek.

Tanácsadás

Társadalmi felelősségvállalás

CSR

Számunkra nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás, amelynek keretében központ által szervezett adománygyűjtések mellett saját magunk is kezdeményezünk jótékonysági akciókat. A közelmúltban például az OVB Magyarország és a Tóth Attila területi vezetőség összesen 750 ezer forinttal támogatta a Madárfészek Alapítvány Akadémiát, akik az összegből a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület számára szereztek be az edzésekhez szükséges felszereléseket, illetve kifestették az edzőtermet is. 

Tóth Attila István

Tóth Attila István

Területi igazgató

9026 Győr
Szövetség utca 6. fsz. 1.

Tóth Attila István

Területi igazgató

9026 Győr
Szövetség utca 6. fsz. 1.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :