Bánhidi Tamás István

Bánhidi Tamás István — Székesfehérvár

Területi vezető

Területi vezetőként, 2007 óta segítem tapasztalatommal és szaktudásommal partnereimet. Célom, hogy ügyfeleimnek mindig személyre szabott szakmai tanácsokat adjak, tudásommal támogassam őket a pénzügyi céljai elérésében. Munkámban a közös sikerélmények a legszebb pillanatok, amikor egy régóta fennálló problémára tudunk végleges megoldást találni. 

Kapcsolatfelvétel
Oops, an error occurred! Code: 20240612203419abfe296a

Főbb szakterületeink

Élet- és balesetbiztosítás 

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében. A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Élet- és balesetbiztosítás 

Nyugdíj-előtakarékosság

A nyugdíj-előtakarékosság olyan pénzügyi eszköz vagy program, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy rendszeresen megtakarítással megalapozzák a nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az előtakarékossági rendszereknek számos formája létezik, de általánosságban elmondható, hogy minél előbb kezdjük az előtakarékosságot, annál könnyebben, és annál nagyobb összeget tudunk félretenni nyugdíjas éveinkre. 

Nyugdíj-előtakarékosság

Megtakarítások 

A megtakarítások kulcsfontosságúak a pénzügyi tervezésében, valamint a jövőbeli pénzügyi stabilitás elérésében. A rendszeres megtakarítások és a megfelelő befektetési stratégiák segíthetnek az egyéneknek és vállalkozásoknak pénzügyi céljaik elérésében és az esetleges váratlan költségek fedezésében. 

Megtakarítások 

Néhány érv, ami mellettünk szól

Hiszünk abban, hogy magasan kvalifikált pénzügyi tanácsadásra mindenkinek szüksége van, a pályakezdő fiataltól, a nyugdíj előtt álló korosztályig. Célunk, hogy segítségük ügyfeleinket a tudatos és jól átgondolt döntésekben. 2010-ben nyílt székesfehérvári irodánk. Büszkék vagyunk elért eredményeinkre. Az ország egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező tanácsadója is irodánkban dolgozik. 

Miért mi?

További szakterületeink

Hitelügyintézés, hiteloptimalizálás 

Mind a hitelügyintézés, mind a hiteloptimalizálás során fontos a pénzügyi helyzet, valamint a hitelpiac alapos, ismerete és általuk a megfelelő döntések meghozatalában való segítségnyújtás. Hisszük, hogy hitelspecialistáink segítségével, ehhez szakmai támogatást tudunk nyújtani. 

Befektetések

A befektetések olyan pénzügyi tevékenységek, amelyek során pénzügyi eszközökbe, például részvényekbe, kötvényekbe vagy ingatlanba fektetünk pénzünket a jövőbeni nyereség reményében. A befektetések lehetnek rövid vagy hosszú távúak, és különböző célokat szolgálhatnak, például vagyonnövelés, nyugdíj-előtakarékosság vagy pénzügyi célok elérését. 

Vállalati biztosítások

A vállalati biztosítások olyan pénzügyi termékek, amelyeket vállalkozások és cégek kötnek annak érdekében, hogy védekezzenek bizonyos kockázatok ellen, és minimalizálják a lehetséges veszteségeiket. Ezek a biztosítások széles körben elérhetők és testre szabhatók a vállalatok egyedi igényeinek és kockázatainak megfelelően. Legyen szó akár csoportos egészségbiztosításról, vezetői felelősségbiztosításról vagy vagyonbiztosításról. 

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Székesfehérvár

Székesfehérvári irodánk

Munkatársaim hozzám hasonlóan elkötelezettek a magas színvonalú szakmaiság iránt. Irodánk Székesfehérvár szívében a sétálóutca kezdetén, az Árpád fürdő mellett található. Szívesen fogadjuk ügyfeleinket személyesen, azonban lehetőséget biztosítunk online megbeszélésekre is. 

Vezető tanácsadóink

Bánhidi Alma Ria

Hitelspecialista

Hitel és támogatási specialistaként azért dolgozom, hogy az ügyfeleim mindig a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a legrövidebb idő alatt jussanak a megfelelő finanszírozási formáikhoz. 

Bánhidi Alma

Gyukli Réka Emilia

Pénzügyi tanácsadó

Szívügyemnek tekintem gyermekes családok támogatását. Állami támogatások és adóvisszatérítések teljeskörű kihasználásában, otthonteremtésben segítem ügyfeleimet. 

Gyukli Réka Emilia
Munkamódszer

Munkamódszerünk

Leggyorsabban telefonon és emailben tudják felvenni velünk leendő és meglévő ügyfeleink a kapcsolatot. Tanácsadásunk az ügyfél jelenlegi anyagi helyzetének feltérképezésével, valamint pénzügyi céljainak meghatározásával kezdődik, és egészen élethosszig tart, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink meglévő pénzügyi termékeit folyamatosan felülvizsgáljuk, és amennyiben szükséges átalakítsuk. Partnereinkkel való szoros együttműködésnek köszönhetően igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megtalálni a legjobb megoldást ügyfeleink számára. 

Társadalmi felelősségvállalás

Heim Pál adomány

Nagyon fontos számunkra, azok támogatása, akiknek valamilyen okból segítségre szorulnak. Egyénileg és csapat szinten is folyamatosan támogatunk családokat és szervezetetek. Adományunkkal segítettük már a Heim Pál Gyermekkórházat, Bátor Tábort, Szent Márton Alapítványt, Székesfehérvári Családsegítő Alapítvány, de osztottunk ételt a hontalanoknak is. 

Ételosztás
Heim Pál adomány
Heim Pál adomány
Bánhidi Tamás István

Bánhidi Tamás István

Területi vezető

8000 Székesfehérvár
Kossuth u. 14. I/22. (Udvarház Üzletközpont)

Bánhidi Tamás István

Területi vezető

8000 Székesfehérvár
Kossuth u. 14. I/22. (Udvarház Üzletközpont)


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB Költs okosan füzet

| OVB Vermögensberatung Kft.

Elindult a OVB „Költs okosan” suliprogram

Társadalmi felelősségvállalásunk fontos része, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy pénzügyileg tudatosabb generáció nőjjön fel. Hisszük, hogy a pénzügyi tudatosság megalapozását nem lehet elég korán elkezdeni.

CSOB csoportos díjbeszedés

| OVB Vermögensberatung Kft.

Díjfizetés egyszerűen? Akkor csoportos díjbeszedés

Sok olyan szolgáltatást veszünk igénybe, amelynek díját rendszeresen be kell fizetnünk a szolgáltató részére. A csoportos díjbeszedés a díjfizetésnek egy olyan egyszerű módja, aminek segítségével kényelmesen, kiszámíthatóan és megbízhatóan tudjuk szerződéseink díjfizetését teljesíteni. Összegyűjtöttük bankonként és felületenként lépésről lépésre, hogyan lehet beállítani a csoportos díjbeszedést.

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.