Advisor image OVB

Sebők Péter — Kecskemét

országos igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

19 évesen szakmai tapasztalat, ismeretség és kimagasló lehetőségek nélkül kerültem az OVB-hez, a Corvinus Egyetem hallgatójaként. Az OVB rendkívül magas színvonalú oktatási rendszerének és a kemény, következetes munkának köszönhetően hamar megtapasztaltam, hogy mennyire gyors karrierlehetőség rejlik a cégben.

Az elért sikereim mögött egy nagyszerű, folyamatosan bővülő csapat kitartó és fegyelmezett munkája áll, akik büszkék a megszerzett szaktudásukra és a stabil munkahelyükre. A csapatsikerekben a legjobb, hogy mindig van kivel együtt örülni és ünnepelni az eredményeket, illetve van kivel megbeszélni a nehézségeket.

Az elmúlt több mint tíz évben folyamatosan visszaigazolódik, hogy jó döntés volt az OVB-t választani, mivel első kézből tudunk minden ügyfelünk számára az igényeinek megfelelő pénzügyi megoldásokat kínálni, legyen bármilyen piaci környezet, válság vagy éppen adóváltozás. A folyamatos karrierbeli fejlődés pedig mindig újabb kihívásokat támaszt elém, melyek az élet más területein is kamatoztatható személyiségfejlődést és problémamegoldó készséget biztosítanak.

Ha egy tanácsot kellene adnom azoknak, akik még nem dolgoznak az OVB-nél: soha sem késő, hogy felelősséget vállalj a jövődért és változtass az életeden, de az elvesztegetett időt nem lehet visszahozni soha.

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Advisor image OVB

Sebők Péter

országos igazgató

6000 Kecskemét
Nagykőrösi u. 12. I. em.

Sebők Péter

országos igazgató

6000 Kecskemét
Nagykőrösi u. 12. I. em.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :