Szeretnél szakmailag új utakon járni? Vágj bele velünk új karrieredbe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.

Csak az elkötelezettségeden múlik, milyen magasra jutsz nálunk. Ha eleged van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretnél dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretnél együttműködni, nálunk jó helyen jársz.

Legyél Te is OVB pénzügyi tanácsadó!

Jelentkezz most

pénzügyi tanácsadó
Csapatmunka

Mitől más a munka nálunk?

Ha olyan biztos munkát keresel, amely önrendelkezést, függetlenséget és rugalmasságot nyújt, akkor nálunk jó helyen jársz. Úgy véljük, csak akkor nyújthatja valaki legjobbját, ha saját ritmusát követi.

Ennek során mindennek az alapját a csapatban történő intenzív együttműködés jelenti, mivel szilárd meggyőződésünk, hogy a kollégákkal való eszmecsere nyújtja a legjobb eredményeket. Az átlagos munkanapod nem 9-től 17 óráig tart. Mindegyik ügyfél egészen sajátos igényekkel és elképzelésekkel rendelkezik, és Tőled új megoldásokat követel. OVB tanácsadóként Te, mint az ügyfeleid partnere, segítesz nekik meghozni a helyes pénzügyi döntéseket, és elérni személyes céljaikat és vágyaikat.

Jelentkezz most és élvezd a munka előnyeit

Milyen kezdő lehetőségeket nyújtunk?

Nem kell egy bizonyos mintának megfelelned, ha pénzügyi tanácsadóként szeretnél dolgozni nálunk. A legkülönbözőbb személyiségeket keressük.

Nem kell pénzügyi profinak lenned, ha nálunk szeretnél dolgozni. Tanácsadói képzésünkön megtanulhatsz mindent, ami a jövőbeni munkádhoz szükséges lehet. Egyetemi végzettséggel rendelkezőknek is optimális körülményeket nyújtunk ahhoz,  hogy megszerzett tudásukat a fel tudják használni a szakmai életben. Vagy esetleg hosszabb szünet után szeretnél ismét visszatérni a munkapiacra? Semmi gond! Nálunk Te döntheted el, mikor, hol és hogyan szeretnél dolgozni. Ugyanakkor várjuk azokat a pénzügyi szakembereket is, akik nem látnak továbbfejlődési lehetőségeket jelenlegi munkahelyükön.

Vágj bele új karrieredbe az OVB-nél

Tanácsadói oktatás

Milyen továbbfejlődési lehetőségeket nyújtunk?

Nálunk soha nem tapasztalsz majd helyben állást. Karriertervünk mindenkinek egyforma lehetőségeket nyújt a továbbfejlődésre.

Az OVB-nél minden tanácsadó képesített és többlépcsős karrierterven halad, amely lehetővé teszi a folyamatos továbblépést. A következő karrierszint elérése mindig elméleti kiképzéshez és továbbképzéshez, valamint a gyakorlati tapasztalatokhoz kapcsolódik. Napi munkája során mindegyik tanácsadónk támogatást kap csapatától és felettesétől.

Jelentkezz most és lépj a személyes fejlődés útjára

Milyen előfeltételekkel kell rendelkeznie a jelentkezőnek?

Számunkra nem az önéletrajz számít, hanem az, hogy ki a jelentkező, és mit szeretne elérni. Döntő jelentőségű néhány olyan interperszonális és jellembeli erősség, mely minden jó tanácsadóra jellemző.

Nálunk az ember van a középpontban. Ezért Neked képesnek kell lenned arra, hogy társasági, nyitott és barátságos módon lépj kapcsolatba az ügyfelekkel és kollégákkal. Ennek során fontos, hogy egyértelműen és érthetően kommunikálj. Kellő empátiával kell rendelkezz,  hogy bele tud helyezni magát ügyfeleid helyzetébe. Tanácsadóként igen változatos a munkanapod. Annak érdekében, hogy mindig át tud tekinteni a dolgokat, képesnek kell lenned arra, hogy jól szervezd munkádat és fontossági sorrendeket tudj felállítani. Továbbá jó analitikai képességekkel kell rendelkezned, hogy képes legyél ügyfeleid aktuális állapotán céljaiknak és vágyaiknak megfelelően változatni.

Jelentkezz most, és bizonyítsd képességeidet

pénzügyi tanácsadás

Jelentkezz csapatunkba most!

Kérjük, hogy a *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltsd ki, mert csak így tudjuk feldolgozni a jelentkezésedet. Köszönjük


Engedélyezett formátumok: PDF, Word, ZIP, OpenOffice, OpenDocument, JPG, PNG, BMP | Maximum 20 MB

Kérjük írd le pár sorban, hogy miért szeretnél tanácsadó lenni.