Advisor image OVB

Wittinger Dénes — Szombathely

Országos Igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.
Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Bemutatkozás

Felsőfokú tanulmányaimat gazdálkodás-menedzsment, valamint üzleti kommunikáció területén folytattam, amelyekkel tudatosan előkészítettem pénzügyi tanácsadói karrieremet az OVB-nél. 2006 óta erősítem a vállalatot. Az OVB következetes karriertervének köszönhetően előbb Fiók- majd Területi vezetőként, később Területi igazgatóként tevékenykedtem, 2016 júliusában Régióigazgató lettem, majd 2022 januárjában megkaptam az Országos Igazgatói kinevezésemet. 

Az OVB képzési rendszere és külföldön megszerzett szakmai tapasztalatom által rendelkezem mindazzal a - modern kor elvárásainak maximálisan megfelelő - pénzügyi szaktudással, amely a garanciát jelenti ügyfeleink számára, hogy biztos kezekben tudhassák anyagi céljaik megvalósítását. Az allfinanz szemlélet meghonosítása és továbbfejlesztése mindig is elérendő célként lebegett a szemem előtt, és kellő inspirációt biztosított még a nehezebb időszakokban is.

A kollégák képzése során aktív szerepet vállalva segítem az ügyfélorientált gondolkodásmód elterjedését, és ezáltal cégünk alapfilozófiájának gyakorlati megvalósulását. A vezetők képzése prioritást élvez a szervezetünkben, ugyanis csak kiváló vezetőkkel érhetünk el komoly eredményeket. Ezért folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindig a legmagasabb szinten teljesíthessünk.

A szombathelyi iroda 2009-ben jött létre, és ami akkor még csak egy kristálytiszta vízió volt, mára valósággá vált. Hozzáférhetővé akartam tenni a személyre szabott, minőségi pénzügyi tanácsadást mindenkinek, aki felelős döntéseket hozva akarja felépíteni a saját és családja jövőjét. Az irodát ma két Területi vezető, hat Fiókvezető és több mint 70 tanácsadó alkotja, havi szinten több száz ügyfélnek segítséget nyújtva magas szakmai színvonalon és minőségben.

Céljaink között szerepel, hogy domináns pozíciónkat és regionális jelenlétünket elsősorban Győrben erősítsük meg, amellyel kapcsolatosan már teljes erőbedobással dolgozunk, hogy minőségi szolgáltatásunkkal ott is kivívjuk az emberek elismerését. Hosszú távú célom, hogy csapatommal hozzájáruljak az OVB európai fejlődéséhez. A víziómban egy - nekünk is köszönhetően - pénzügyileg sokkal tudatosabb emberekből álló, boldog és sikeres Magyarországot látok magam előtt! Ami, ismerve a jól bevált szlogent: "csak együtt sikerülhet"!

Advisor image OVB

Wittinger Dénes

Országos Igazgató

9700 Szombathely
Bartók Béla krt. 13.

Wittinger Dénes

Országos Igazgató

9700 Szombathely
Bartók Béla krt. 13.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 :