Advisor image OVB

Judik Zoltán — Budapest

Területi igazgató

„Küldetésem másokat fejleszteni, hogy számukra is kiderüljön, mire hivatottak."

Fő célom, hogy a hazai lakosság pénzügyi kultúráját fejlesszük úgy, hogy minél több család, háztartás pénzügyeiben megoldásokat kínáljunk, miközben értéket teremtünk, és segítünk ügyfeleinknek elérni a céljaikat.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink életpálya-támogatása

Egy gyermek érkezése a világ legszebb élménye, ámde valódi nagy feladat is minden szülő számára. Számtalan kisebb és nagyobb anyagi kiadással (iskoláztatás, jogosítvány, életkezdet) fog találkozni a család a következő években, évtizedekben. 

Gondoskodjon gyermeke jövőjéről már most, hogy előnnyel indulhasson az életben – az Ön támogatásával!

Független nyugdíjas éveink felépítése

Ki ne gondolt volna már arra, hogy a hosszú, munkával töltött évek utána jár neki a megérdemelt pihenés? A nyugdíj összege azonban nem egy kívánság, hanem merőben meghatározza az adott ország demográfiai állapota és mindenkori nyugdíjtörvénye.

Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

Saját otthonunk megteremtése

A családok egyik legfőbb célja a saját otthonuk megteremtése, melyre számtalan lehetőség adódik a mai pénzügyi világban. Fontos azonban, hogy egy rossz pénzügyi döntéssel akár milliós veszteségek is érhetik az embert. 

Számoltassa ki Ön is a családja számára megfelelő megoldást!

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • Az OVB Európában több mint 50 év tapasztalattal bír.
  • Irodánk online is rendelkezésre áll ügyfeleink részére, személyesen pedig Budapesten tudnak kapcsolatba lépni velünk. 
  • Ügyfeleink a 3 lépéses munkamódszerünk (ABS rendszer), üzleti partnereink az objektív karriertervünk és egyedülálló képzési rendszerünk által érhetik el céljaikat
  • Irodánk közel 10 éve szolgálja ki ügyfeleit, főként Budapesten és Pest megyében, ügyfeleink száma több, mint 2500 fő.
  • Igazgatóságunk 5 értékrendje: Megbízhatóság, Őszinteség, Fejlődésorientáltság, Lojalitás, Alázat és Csapatszellem.

További szakterületeink

Biztonsági tartalékaink felépítése

Az emberek ösztönösen vágynak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy egyéb más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tetőzi a bajt.

Kérje munkatársaink tanácsát – ne bízza életét és családjának védelmét, biztonságát a véletlenre!

Adókedvezmények, állami támogatások kihasználása

Ne hagyja veszni az állami támogatások nyújtotta előnyöket! Munkatársaink segítenek eligazodni a visszatérítések "útvesztőjében". 

Hitelmentes állapot elérése

Általában mindenki tudja, melyik az az életkor, amikor már nem szeretne hitelt fizetni, és újra hitelmentes szeretne lenni. Ez is lehet egy meghatározó viszonyítási pont, aminek eléréséhez segítünk  meghatározni, mit kell érte tennünk.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Budapesti irodánk

Igazgatóságunk 5 értékrendje:

  • Megbízhatóság/őszinteség
  • Fejlődésorientáltság
  • Lojalitás 
  • Alázat 
  • Csapatszellem 

A csapatunk

Borsi Márton

Területi vezető

Küldetésem, hogy minél több ügyfélnek tudjak segíteni eligazodni a pénzpiacon. Ügyfeleim 8 éves bizalmát annak köszönhetem, hogy a nehéz időszakokban is irányt mutatok nekik és mellettük vagyok. Eddig nagyjából 1000 ügyfélnek találtunk pénzügyi megoldást.

Szécsi Márk

Fiókvezető

Közel 5 éve dolgozom az OVB-nél pénzügyi területen. Az évek során számos ügyféllel dolgoztam együtt, és arra törekszem, hogy minden egyes ügyfélnek a lehető legjobb tanácsot és szolgáltatást nyújtsam. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim megvalósítsák pénzügyi terveiket, és ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy segítsem őket ebben a folyamatban. 

Szántó Olivér

Fiókvezető

Immáron ötödik éve vagyok az OVB-nél, ahol már közel 500 családnak tudtam megváltoztatni az életét és elérni a pénzügyi céljait. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek, így folyamatosan képzem magam, ezáltal szakmailag is kiemelkedő teljesítményt tudok nyújtani ügyfeleimnek.

Bíró Andrea

Fiókvezető/Hitelspecialista

Azon dolgozunk, hogy a jövőben  egyre több elégedett ember, ügyfél legyen, akiknek elegendő a saját szakmájával, életével  foglalkoznia, a többit megoldjuk mi. Folyamatosan képezzük magunkat annak érdekében, hogy naprakészek legyünk és biztonságos háttérként álljunk ügyfeleink mögött. Mindemellett azt is szeretném megmutatni, hogy mégsem csak férfi szakma a miénk.

Szentpáli Dániel

Fiókvezető

Karrieremet 2018-ban kezdtem a pénzügyi szektorban az OVB-nél. Az évek során számos embernek segítettem már a pénzügyeik kezelésében, és a karrierem során mindig az értékteremtés volt az egyik legfontosabb szempont számomra. Szeretem segíteni az embereket a pénzügyeikkel kapcsolatos kérdésekben, és inspirálni őket, hogy jobb döntéseket hozzanak a jövőjükkel kapcsolatban. 

Tislerics Dávid

Pénzügyi tanácsadó

Célom, hogy segítsek az embereknek a pénzügyi céljaikat és vágyaikat megvalósítani. Szerencsére itt az OVB-nél van erre lehetőségem, hiszen partnereink széles termékpalettájával ez megvalósítható. A hosszútávú együttműködés akár generációról-generációra is motivál, illetve hogy pénzügyileg mindenben segítjük őket.

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

Hiszünk abban, hogy mindenki számára elérhető egy kiszámíthatóbb jövő. Ezt személyes példánkkal és szakmai tudásunkkal segítünk elérni. Ügyfeleink a 3 lépéses munkamódszerünk (ABS rendszer), üzleti partnereink az objektív karriertervünk és egyedülálló képzési rendszerünk által érhetik el személyes céljaikat!

Odafigyelünk arra, hogy a beszélgetéseink jókedvűek, de tartalmasak és hatékonyak legyenek. Minden irodánkban családias környezetben várjuk ügyfeleinket. Egyszer mindenképp érdemes minket "kipróbálni" akár online, akár személyesen. Várjuk Önöket szeretettel és szakértelemmel!

Advisor image OVB

Judik Zoltán

Területi igazgató

1139 Budapest
Forgách utca 19.

Judik Zoltán

Területi igazgató

1139 Budapest
Forgách utca 19.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

Lakáskampány

| OVB Vermögensberatung Kft.

Lehet, hogy nem megfelelő védelmet nyújt a lakásbiztosításunk? 

Lakásunk, otthonunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Viszont a lakásbiztosításunk automatikusan nem követi le ezeket a változásokat. Miért lehet ez probléma? Mert egy nem aktualizált lakásbiztosítás nem nyújt számunkra megfelelő védelmet, így egy esetleges káresemény során nem biztos, hogy a biztosító teljes mértékben megtéríti a kárunkat.  

Pénzügyi horoszkóp

| OVB Vermögensberatung Kft.

Nagy 2024-es pénzügyi horoszkóp

Az új évet általában új lendülettel, új célokkal indítjuk. A tervezéshez fontos ismernünk, hogy milyen lehetőségek, kihívások várnak ránk az adott újévben. Éppen ezért sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogatnak számukra a csillagok a pénzügyek tekintetében az elkövetkezendő évre. A mesterséges intelligenciát kérdeztük, hogy mi várható a csillagjegyek számára a pénzügyek tekintetében 2024-ben. 

Tervezgető család

| OVB Vermögensberatung Kft.

CSOK Pluszra vonatkozó előírások

Az új otthonteremtési támogatás mértékének két meghatározó pontja maga az ingatlan jellemzői, illetve a meglévő és vállalt gyermekek száma. A CSOK Plusz rendelettel kapcsolatos blogcikkünk második részében ezekre a témákra vonatkozó előírásokat járjuk körül.