Advisor image OVB

Judik Zoltán — Budapest

Területi igazgató

„Küldetésem másokat fejleszteni, hogy számukra is kiderüljön, mire hivatottak."

Fő célom, hogy a hazai lakosság pénzügyi kultúráját fejlesszük úgy, hogy minél több család, háztartás pénzügyeiben megoldásokat kínáljunk, miközben értéket teremtünk, és segítünk ügyfeleinknek elérni a céljaikat.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink életpálya-támogatása

Egy gyermek érkezése a világ legszebb élménye, ámde valódi nagy feladat is minden szülő számára. Számtalan kisebb és nagyobb anyagi kiadással (iskoláztatás, jogosítvány, életkezdet) fog találkozni a család a következő években, évtizedekben. 

Gondoskodjon gyermeke jövőjéről már most, hogy előnnyel indulhasson az életben – az Ön támogatásával!

Független nyugdíjas éveink felépítése

Ki ne gondolt volna már arra, hogy a hosszú, munkával töltött évek utána jár neki a megérdemelt pihenés? A nyugdíj összege azonban nem egy kívánság, hanem merőben meghatározza az adott ország demográfiai állapota és mindenkori nyugdíjtörvénye.

Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

Saját otthonunk megteremtése

A családok egyik legfőbb célja a saját otthonuk megteremtése, melyre számtalan lehetőség adódik a mai pénzügyi világban. Fontos azonban, hogy egy rossz pénzügyi döntéssel akár milliós veszteségek is érhetik az embert. 

Számoltassa ki Ön is a családja számára megfelelő megoldást!

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • Az OVB Európában több mint 50 év tapasztalattal bír.
  • Irodánk online is rendelkezésre áll ügyfeleink részére, személyesen pedig Budapesten tudnak kapcsolatba lépni velünk. 
  • Ügyfeleink a 3 lépéses munkamódszerünk (ABS rendszer), üzleti partnereink az objektív karriertervünk és egyedülálló képzési rendszerünk által érhetik el céljaikat
  • Irodánk közel 10 éve szolgálja ki ügyfeleit, főként Budapesten és Pest megyében, ügyfeleink száma több, mint 2500 fő.
  • Igazgatóságunk 5 értékrendje: Megbízhatóság, Őszinteség, Fejlődésorientáltság, Lojalitás, Alázat és Csapatszellem.

További szakterületeink

Biztonsági tartalékaink felépítése

Az emberek ösztönösen vágynak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy egyéb más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tetőzi a bajt.

Kérje munkatársaink tanácsát – ne bízza életét és családjának védelmét, biztonságát a véletlenre!

Adókedvezmények, állami támogatások kihasználása

Ne hagyja veszni az állami támogatások nyújtotta előnyöket! Munkatársaink segítenek eligazodni a visszatérítések "útvesztőjében". 

Hitelmentes állapot elérése

Általában mindenki tudja, melyik az az életkor, amikor már nem szeretne hitelt fizetni, és újra hitelmentes szeretne lenni. Ez is lehet egy meghatározó viszonyítási pont, aminek eléréséhez segítünk  meghatározni, mit kell érte tennünk.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Cégspecialista

Pellicano Judit cégspecialistánk elérhetőségei ide kattintva érhetőek el

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Budapesti irodánk

Igazgatóságunk 5 értékrendje:

  • Megbízhatóság/őszinteség
  • Fejlődésorientáltság
  • Lojalitás 
  • Alázat 
  • Csapatszellem 

A csapatunk

Borsi Márton

Területi vezető

Küldetésem, hogy minél több ügyfélnek tudjak segíteni eligazodni a pénzpiacon. Ügyfeleim 8 éves bizalmát annak köszönhetem, hogy a nehéz időszakokban is irányt mutatok nekik és mellettük vagyok. Eddig nagyjából 1000 ügyfélnek találtunk pénzügyi megoldást.

Szécsi Márk

Fiókvezető

Közel 5 éve dolgozom az OVB-nél pénzügyi területen. Az évek során számos ügyféllel dolgoztam együtt, és arra törekszem, hogy minden egyes ügyfélnek a lehető legjobb tanácsot és szolgáltatást nyújtsam. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim megvalósítsák pénzügyi terveiket, és ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy segítsem őket ebben a folyamatban. 

Szántó Olivér

Fiókvezető

Immáron ötödik éve vagyok az OVB-nél, ahol már közel 500 családnak tudtam megváltoztatni az életét és elérni a pénzügyi céljait. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek, így folyamatosan képzem magam, ezáltal szakmailag is kiemelkedő teljesítményt tudok nyújtani ügyfeleimnek.

Bíró Andrea

Fiókvezető/Hitelspecialista

Azon dolgozunk, hogy a jövőben  egyre több elégedett ember, ügyfél legyen, akiknek elegendő a saját szakmájával, életével  foglalkoznia, a többit megoldjuk mi. Folyamatosan képezzük magunkat annak érdekében, hogy naprakészek legyünk és biztonságos háttérként álljunk ügyfeleink mögött. Mindemellett azt is szeretném megmutatni, hogy mégsem csak férfi szakma a miénk.

Szentpáli Dániel

Fiókvezető

Karrieremet 2018-ban kezdtem a pénzügyi szektorban az OVB-nél. Az évek során számos embernek segítettem már a pénzügyeik kezelésében, és a karrierem során mindig az értékteremtés volt az egyik legfontosabb szempont számomra. Szeretem segíteni az embereket a pénzügyeikkel kapcsolatos kérdésekben, és inspirálni őket, hogy jobb döntéseket hozzanak a jövőjükkel kapcsolatban. 

Tislerics Dávid

Pénzügyi tanácsadó

Célom, hogy segítsek az embereknek a pénzügyi céljaikat és vágyaikat megvalósítani. Szerencsére itt az OVB-nél van erre lehetőségem, hiszen partnereink széles termékpalettájával ez megvalósítható. A hosszútávú együttműködés akár generációról-generációra is motivál, illetve hogy pénzügyileg mindenben segítjük őket.

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

Hiszünk abban, hogy mindenki számára elérhető egy kiszámíthatóbb jövő. Ezt személyes példánkkal és szakmai tudásunkkal segítünk elérni. Ügyfeleink a 3 lépéses munkamódszerünk (ABS rendszer), üzleti partnereink az objektív karriertervünk és egyedülálló képzési rendszerünk által érhetik el személyes céljaikat!

Odafigyelünk arra, hogy a beszélgetéseink jókedvűek, de tartalmasak és hatékonyak legyenek. Minden irodánkban családias környezetben várjuk ügyfeleinket. Egyszer mindenképp érdemes minket "kipróbálni" akár online, akár személyesen. Várjuk Önöket szeretettel és szakértelemmel!

Advisor image OVB

Judik Zoltán

Területi igazgató

1139 Budapest
Forgách utca 19.

Judik Zoltán

Területi igazgató

Forgách utca 19.
1139 Budapest


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

Fiatal nő robogón - hátizsákos utazás külföldön

| OVB Vermögensberatung Kft.

Hátizsákos utazás, de jól: Amire külföldön szükségünk lehet

A világ körüli hátizsákos utazás egy nagy álom, különösen a fiatalok számára. Új országok, kultúrák és helyek felfedezése könnyű poggyásszal, ettől lesz egy hátizsákos utazás kaland és szabadság egyben. Ahhoz viszont, hogy az utazás a terveink szerint alakuljon, fontos, hogy jó előre megszervezzük. Összegyűjtöttük, hogy mire érdemes odafigyelni, hogy a legegyszerűbben tudjuk finanszírozni az utazást, és hogyan készülhessünk fel mindenre.

Idilli pillanatok a kanapén összeköltözés után

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az első közös lakás: amit tudni érdemes

A párok számára talán az egyik első nagy kaland - az összeköltözés. Hogyan rendezzük be az közös otthonunkat, hogyan osztjuk fel egymás között háztartási feladatokat, mi legyen a pénzügyekkel, hogyan szervezzük meg közösen a mindennapokat. Mindent alaposan meg kell fontolni meg kell beszélni és tisztázni kell. Összegyűjtöttüml néhány tippet és szempontokat, amiket érdemes megfontolni.

pénzügyi döntés

| OVB Vermögensberatung Kft.

5 pénzügyi döntés, amit még 30 éves kor előtt meghozunk

Életünk során átlagosan 15-20 pénzügyi döntést hozunk meg, akkor is, ha akarjuk, és akkor is, ha nem. Ahogy önállósodunk, dolgozunk és értékekre teszünk szert, az évek során akarva akaratlanul kénytelenek leszünk pénzügyi következményekkel együtt járó döntéseket hozni. Amikor nem döntünk vagy nem teszünk semmit, azzal is döntést hozunk, amit a pénztárcánk is megérez.