Szabadkai Levente

Szabadkai Levente — Budapest

Területi igazgató

Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!

Küldetésünk: Hozzásegíteni az ügyfeleinket az anyagi biztonság, majd az anyagi függetlenség megteremtéséhez.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink életpálya-támogatása

Gyermekeink jövője kiemelkedő fontosságú mindenki számára, és pénzügyi stabilitásuk biztosítása kulcsfontosságú. Az anyagi támogatás segít nekik elérni álmaikat, legyen az felsőoktatás, szakmai fejlődés vagy vállalkozás indítása. A gondoskodás pénzügyi szempontból lehetőséget teremt arra, hogy gyermekeink magabiztosan és biztonságban léphessenek a jövőbe.

Gondoskodjon gyermeke jövőjéről már most, hogy előnyösebb helyzetből indulhasson az életben – az Ön segítségével!

Gyermekeink jövője

Független nyugdíjas éveink felépítése

A nyugdíj-előtakarékosság kiemelt fontosságú ahhoz, hogy biztosítsuk a pénzügyi stabilitást és kényelmet a nyugdíjas éveinkben. Minél előbb kezdünk el takarékoskodni, annál  több lehetőségünk van arra, hogy megalapozzuk anyagi függetlenségünket a nyugdíjas éveinkre, és élvezhessük az életet a nyugdíjunkban is.

Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

nyugdíjas pár

Saját otthonunk megteremtése

Az otthonteremtés pénzügyi szempontból nagy jelentőséggel bír, hiszen a saját otthonunk nemcsak egy befektetés, hanem hosszú távú biztonságunk és stabilitásunk alapja is lehet. A megfelelő tervezés és megtakarítás lehetővé teszi, hogy saját ingatlant vásároljunk vagy építsünk, amely hosszú távon értékálló befektetésnek bizonyulhat.

Számoltassa ki Ön is a családja számára megfelelő megoldást!

új otthon

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • 1970-es alapítás óta az OVB több mint 50 év tapasztalattal bír.
  • 2010 óta dolgozom tanácsadóként
  • Több mint 10.000 ügyfél mondott igent a csapatomnak
  • 2012-ben minőség díjat nyertünk

További szakterületeink

Személyvédelem

Az emberek ösztönösen vágyakoznak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tovább nehezíti a helyzetet.

Kérjen tanácsot munkatársainktól - ne tegye kockára az életét és családja védelmét, biztonságát!

Vagyonvédelem

Legyen szó otthonról, értéktárgyakról vagy autóról - nálunk megtalálhatja a megoldást minden helyzetre.

Keresse fel irodánkat, és személyre szabott, megfelelő ár-érték arányú megoldásokkal segítünk a pénzügyi piacról!

Tartalékképzés

A tartalékképzés kiemelt fontosságú ahhoz, hogy felkészüljünk váratlan pénzügyi nehézségekre vagy válsághelyzetekre. Az anyagi tartalék segít megőrizni stabilitásunkat, csökkenti az adósságok kockázatát és lehetővé teszi, hogy biztonságban érezzük magunkat anyagi szempontból.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Szabadkai iroda

Örömmel invitáljuk Önt, hogy látogasson el budapesti irodánkba, melyet 2011 óta üzemeltetünk. Irodánk modern, kényelmes és barátságos környezetben várja Önt, ahol családias légkörben segítünk Önnek a pénzügyi céljai elérésében. Elhelyezkedésünk pedig frekventált helyen található Budán, könnyen megközelíthetően, hogy minél kényelmesebben és hatékonyabban tudjunk segíteni Önnek.

Vezető tanácsadóink

Gáspár Barna

Fiókvezető

2015 óta azon dolgozom, hogy az ügyfeleimnek egy prémium tanácsadás keretein belül segítsek megvalósítani a pénzügyi céljaikat. Az ügyfeleim lojalitását és elégedettségét jelzi, hogy már több száz családnak és vállalkozásnak segítettem az igényeik kiszolgálásában. A célom, hogy minél több időt, pénzt és energiát megspóroljak az embereknek, hogy a számukra értékes dolgokkal foglalkozhassanak.

Gáspár Barna

Takács-Tömböly Teodóra

Fiókvezető

Kétgyerekes családanyaként pontosan tudom, mennyire fontos, hogy egy család pénzügyei rendben legyenek. Közgazdaság-tudományi tanulmányaimnak és az OVB folyamatos, magas színvonalú oktatásainak hála olyan naprakész szakmai tudás birtokában vagyok, mellyel ezt a terhet levehetem a családok válláról, segítve őket bármely helyzetben a legjobb pénzügyi döntést meghozni. 

Takács-Tömböly Teodóra

Kovács Dorina

Senior tanácsadó

2017 óta segítek kedves ügyfeleimnek eligazodni, a folyamatosan változó pénzügyi lehetőségek között. Hiszem, hogy minden ember válláról levehetem azt a terhet, amit a fáradalmas, nehezen érthető banki és biztosítási ügyintézés jelent ma. Szeretnék én lenni, minden családban az a családbarát, aki utána néz, összehasonlít, és a legjobb lehetőséget elhozza a piacról.

Kovács Dorina

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Társadalmi felelősségvállalás

Az OVB Magyarország és a Szabadkai Olivér igazgatóság 1.412.000 forinttal támogatta a Heim Pál Kórház Mentálhigiéniai Központ LÉT-RA Alapítványát. A szervezet az összegből a központban kezelt mentális, különböző fogyatékkal élő, magatartási, iskolai, táplálkozási gondokkal és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyermekek gyógyulását elősegítő pszichológiai tesztet és a tároláshoz szükséges bútort vásárolt.

A Bátor Tábor Alapítvány a felajánlott egymillió forintból a gyerekek által nagyon kedvelt és terápiás céllal használt magaskötél-pályát korszerűsítette. Jelenleg ez Magyarország egyik legmodernebb ilyen pályája, amelynek a 6 méteren lévő körpályáját kerekesszékkel is bátran lehet használni, de végezhető rajta egyéni, páros és csoportos feladat is. 

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványának pályázati célja egy modern lélegeztető készülék vásárlásának támogatása volt, amelyhez összesen 740.000 forinttal járultunk hozzá. A felajánlás a Szabadkai Igazgatóság által felajánlott 370.000 Ft-ból és az OVB Vermögensberatung Kft. által hozzátett szintén 370.000 Ft-ból tevődött össze.

Szabadkai Levente

Szabadkai Levente

Területi igazgató

1118 Budapest
Kelenhegyi út 43. A ép. 1/1

Szabadkai Levente

Területi igazgató

Kelenhegyi út 43. A ép. 1/1
1118 Budapest


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

Fiatal nő robogón - hátizsákos utazás külföldön

| OVB Vermögensberatung Kft.

Hátizsákos utazás, de jól: Amire külföldön szükségünk lehet

A világ körüli hátizsákos utazás egy nagy álom, különösen a fiatalok számára. Új országok, kultúrák és helyek felfedezése könnyű poggyásszal, ettől lesz egy hátizsákos utazás kaland és szabadság egyben. Ahhoz viszont, hogy az utazás a terveink szerint alakuljon, fontos, hogy jó előre megszervezzük. Összegyűjtöttük, hogy mire érdemes odafigyelni, hogy a legegyszerűbben tudjuk finanszírozni az utazást, és hogyan készülhessünk fel mindenre.

Idilli pillanatok a kanapén összeköltözés után

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az első közös lakás: amit tudni érdemes

A párok számára talán az egyik első nagy kaland - az összeköltözés. Hogyan rendezzük be az közös otthonunkat, hogyan osztjuk fel egymás között háztartási feladatokat, mi legyen a pénzügyekkel, hogyan szervezzük meg közösen a mindennapokat. Mindent alaposan meg kell fontolni meg kell beszélni és tisztázni kell. Összegyűjtöttüml néhány tippet és szempontokat, amiket érdemes megfontolni.

pénzügyi döntés

| OVB Vermögensberatung Kft.

5 pénzügyi döntés, amit még 30 éves kor előtt meghozunk

Életünk során átlagosan 15-20 pénzügyi döntést hozunk meg, akkor is, ha akarjuk, és akkor is, ha nem. Ahogy önállósodunk, dolgozunk és értékekre teszünk szert, az évek során akarva akaratlanul kénytelenek leszünk pénzügyi következményekkel együtt járó döntéseket hozni. Amikor nem döntünk vagy nem teszünk semmit, azzal is döntést hozunk, amit a pénztárcánk is megérez.