Advisor image OVB

Vilezsál Péter — Budapest

Területi vezető

"Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!"

Pályafutásom 2010-ben indult, ekkor találkoztam az OVB-vel, akkor még a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki hallgatójaként – és hamar eldőlt, hogy a gazdasági terület lesz az az irány, amiben a pályafutásomat folytatni szeretném. A mérnöki előéletemből azonban megmaradt a precizitás és a pontosság. Számomra fontos, hogy ügyfeleink mind rövid-, mind hosszútávon valódi megoldásokat találjanak céljaik eléréséhez. Fő célom, hogy munkatársaimmal valódi értéket teremtsünk, és minden magyar családnak legyen egy olyan kapcsolata, akire jóban, rosszban számíthat a pénzügyi útvesztőben. 

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Családtámogatás

Szülőként személyesen is tapasztaltam, hogy a gyermeknevelés, és egyéb napi teendők mellett mennyire idegőrlő feladat lehet többszáz oldalas hivatalos leírások áttanulmányozása, annak érdekében, hogy családomnak minden elérhető kedvezményt megszerezhessek. A lehető legjobbat szeretném megadni gyermekeimnek, és támogatni kívánom őket a felnőtté válás útján. Küldetésemmé vált, hogy egyszerűen és érthetően informáljam azokat, akik szintén elhatározták, hogy családjuknak mindent meg fognak adni, legyen szó adóvisszatérítésekről, vagy gyermekük tanulmányainak, életkezdésének anyagi támogatásáról.

Saját otthonunk megteremtése

Több mint 10 éves tanácsadói pályafutásom alatt azt tapasztaltam, hogy aki képes mihamarább ingatlant vásárolni az sokszor egy úgynevezett “behozhatatlan“ előnyre tesz szert. Sokan úgy látják, hogy manapság, a mai árak mellett ingatlant venni egyszerűen lehetetlen. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy ez lehetséges, csak kell egy jó terv és elhatározás. Segítségünkre lehet, hogy ismerjük a támogatási rendszereket, ismerjük az ingatlanhitel szabályait és, hogy legyen mellettünk egy tanácsadó, aki a terv megszületésétől a beköltözésig informál minket az aktuális változásokról és időszakos lehetőségekről.

Költségoptimalizálás

A mai gazdasági környezetben azt tapasztalam, hogy egy magánszemélynek vagy családnak célszerű odafigyelnie a pénzügyi termékeinél arra, hogy ár érték arányban a legjobbat válassza. Ma már nem egy vagy két banki és biztosítási termékekkel rendelkeznek a magányszemélyek és családok, hanem akár több autóbiztosítással, lakásbiztosítással, banki folyószámlával és több megtakarítással (legyen szó gyermek, ingatlan vagy nyugdíj megtakarításról). Sokan nem is gondolnák, hogy banki és biztosítási termékeik optimalizálásával havi több tíz ezer forintot spórolhatnak meg a családi kasszába. Ügyfeleimet célratörően, az őket valóban érintő kérdésekben tájékoztatom, és végigkísérem őket a céljaik eléréséhez vezető úton.

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • OVB-s nemzetközi pénzügyi ismeretek.
  • 2022-ben Vilezsál Péter lett Európa 4. legjobb területi vezetője.
  • Nemzetközi pénzügyi tapasztalatok.

További szakterületeink

Sportolói pénzügyek ( tőkeképzés - sportolói biztosítások )

Pályafutásom alatt fiatalon én magam sem gondoltam bele, hogy sportolóként milyen veszélyek is leselkednek rám. Csak a hétvégi meccs, a bajnokság megnyerése lebegett a szemem előtt – most azonban, mint Tanácsadó, célként tűztem ki magamnak azt, hogy segítsem a sportolói társadalmat.

Szeretném támogatni őket bevételük biztosításában, és segíteni őket, hogy karrierjük alatt minél több passzív vagyont tudjanak felhalmozni, legyen szó ingatlanokról vagy vállalkozásról. Célom, hogy mikor élsportolói karrierjük véget ér, akkor is megfelelő életminőségben folytathassák életüket.

Tartalékképzés

A jelenlegi gazdasági környezetben talán még fontosabb lett az, hogy legyen tartalékunk, de nem mindegy, hogy hová tegyük és hol tartsuk ezt a tartalékot. 

Vagyonvédelem

Egy ingatlan sokszor a család legnagyobb vagyontárgya, mára azonban már nem igaz, hogy egy biztosítás megkötésével hosszútávon valódi védelmet érünk el bármely káreseménynél. Célszerű évről évre felülvizsgálni a piaci kínálatot és pontosan utánkövetni az újjáépítési árakat.

Vállalkozói pénzügyek

Vállalkozóként magam bőrén is tapasztalom, hogy nagy odafigyelést és folyamatos utánkövetést igényel évről évre a vállalkozói pénzügyek kezelése. Ezzel optimalizálhatjuk a vállalkozásunk kiadásait és növelhetjük az év végi eredményünket.

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Irodáink

Budapesti irodánk több mint 12 éve nyújt segítséget ügyfeleink számára. Erdélyi terjeszkedésünk 2020-ban indult, és egy évvel később Csíkszeredában hivatalos irodát nyithattunk. Élen járunk vagyunk a meglévő szerződések utánkövetésében és naprakész frissítésében. Minden erőnkkel segítünk ügyfeleinknek, levesszük a terhet a vállukról a pénzügyekkel kapcsolatban. Legyen szó pár ezer forintos gépjármű-biztosítástól egy otthonteremtő lakáshitelig.

A csapatunk

Kocsis-Szentey Alexandra

Vállalati specialista

2019-ben csatlakoztam a csapathoz, mint kisgyerekes édesanya. Egyik fő célom, segíteni a kisgyermekes családoknak, hogy az őket megillető állami támogatásokat kihasználhassák, illetve a lehető legnagyobb biztonságban tudhassák a családjukat és a pénzügyeiket. Emellett mindig is szerettem a kihívásokat, így egy különleges szakterület irányába fordultam, ez pedig nem más, mint a vállalatok pénzügyeinek rendbetétele. Másik fő célom, hogy a vállalkozó biztonságba tudja a cégét és anyagi hátterét. 

Püsök Tamás

Prémium tanácsadó

2017 óta dolgozom a cégnél és segítek ügyfeleimnek leegyszerűsíteni és érthetővé tenni a mindennapi pénzügyeiket. Diplomás testnevelő és gyógytestnevelőként küldetésemnek érzem, hogy a lehető legtöbb embernek tudjak segíteni, és amikor egy profira van szükségük ebben a témában, akkor mi jussunk eszükbe a kollégáimmal.

Vilezsál Gergő

Prémium tanácsadó

2017 óta dolgozom az OVB-nél, jelenleg Prémium tanácsadói pozíciót töltök be. Fő feladatom, hogy segítsek az ügyfeleimnek a hétköznapi pénzügyeket illetően, és minél több magánszeméllyel, vállalkozóval megismertessem a szolgáltatásunkat. Fontos számomra, hogy az ügyfeleim teljeskörű pénzügyi szolgáltatásban részesüljenek és ha bármi kérdésük vagy igényük van, bizalommal forduljanak hozzám.

Szabó Zoltán

Fiókvezető

2014-ben kezdtem az OVB-s pályafutásom. Közép- Észak Magyarországon 900 családnak segítettem elérni a pénzügyi céljait. Víziónk, hogy ebben a térségben egy irodahálózatot hozzunk létre, hogy prémium szolgáltatásunkat itt mindenkivel meg tudjuk ismertetni. Az első irodánk Vácon nyílik, ami oktatási központ is lesz egyben. A csapatommal az allfinanz koncepció tökéletes szemléletét fogjuk átadni a mostani új és leendő kollégáinknak.

Balázs Botond

Fiókvezető

2020-ban kezdtem el az OVB-nél dolgozni, 2021 nyara óta töltök be vezetői pozíciót és jelenleg a csíkszeredai irodában tevékenykedem. Kollégáimmal célunk, hogy a térségben kiépítsük az erdélyi pénzügyi kultúrát és megteremtsük az ehhez szükséges infrastruktúrát. Szeretném, ha minden erdélyi magyar ügyfelünk és leendő ügyfelünk kimagasló pénzügyi szolgáltatást kapna általunk.

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

Kimagasló színvonalú ügyfélkezelés, gyors és rugalmas ügyintézés, összetartó közösség.

Advisor image OVB

Vilezsál Péter

Területi vezető

1012 Budapest
Pálya utca 4-6. 3. emelet

Vilezsál Péter

Területi vezető

1012 Budapest
Pálya utca 4-6. 3. emelet


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB Költs okosan füzet

| OVB Vermögensberatung Kft.

Elindult a OVB „Költs okosan” suliprogram

Társadalmi felelősségvállalásunk fontos része, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy pénzügyileg tudatosabb generáció nőjjön fel. Hisszük, hogy a pénzügyi tudatosság megalapozását nem lehet elég korán elkezdeni.

CSOB csoportos díjbeszedés

| OVB Vermögensberatung Kft.

Díjfizetés egyszerűen? Akkor csoportos díjbeszedés

Sok olyan szolgáltatást veszünk igénybe, amelynek díját rendszeresen be kell fizetnünk a szolgáltató részére. A csoportos díjbeszedés a díjfizetésnek egy olyan egyszerű módja, aminek segítségével kényelmesen, kiszámíthatóan és megbízhatóan tudjuk szerződéseink díjfizetését teljesíteni. Összegyűjtöttük bankonként és felületenként lépésről lépésre, hogyan lehet beállítani a csoportos díjbeszedést.

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.