Nagypál Sándor

Nagypál Sándor — Zalaegerszeg

Területi igazgató

“Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.” Walt Disney

2008-ban ismerkedtem meg az OVB-vel az egyetemen. Jelenleg területi igazgatóként tevékenykedem Veszprém, Zala és Somogy megyében. Az OVB karrierterv lehetővé tette számomra, hogy elérjem az igazgatói pozíciót.

Kapcsolatfelvétel

Mit ajánlunk?

Otthonteremtés

A legnagyobb anyagi kíhívást a saját otthon megtermtése jelenti, segítünk a lehető legkevesebb hitellel és az állami támogatások maximalizálásával megvalósítani.

Gyermekeink jövője

Az OVB-nél Ön egy kézből kaphat szakértői választ a hitelfelvétellel, valamint a Családvédelmi Akciótervvel kapcsolatos kérdéseire. A gyermekeink a jövő, gondoskodjunk róluk időben.

Gondtalan nyugdíjas évek

A ledolgozott évek után, legyen gondtalan a pihenés, ezt oldjuk meg közösen, a lehető legtöbb adókedvezmény kihasználásával.

Miért minket válasszon?

Több indokot is tudunk:

  • Az OVB 15 országban van jelen 1970 óta.
  • Irodánk 2018 óta szolgálja ki Zalaegerszeg és környékén élő ügyfeleket
  • Magyarországon a minőségben a Top 3 iroda egyike vagyunk

Adókedvezmények és állami támogatások

Megkeressük az összes adókedvezményt és állami támogatást amire jogosult.

Ha Ön megfelelő biztosításokkal rendelkezik, a számos probléma mellett az anyagi gondoktól sem kell tartania.

Anyagi biztonság

Felépített egzisztencia fenntartása, jövedelem és vagyon biztosítása által.

Abban nyújtunk segítséget, hogy vagyontárgyaik megfelelő védelemmel rendelkezzenek bármilyen káresemény történik, és mindezt természetesen  kedvező díjak mellett!

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Lakáshitellel kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal!

Zalaegerszegi irodánk

Irodánk Zalaegerszegen és környékén nyújt segítséget ügyfeleinek. Ahány ember, annyi élethelyzet, amely különböző pénzügyi megoldást kíván. Mi azért dolgozunk, hogy a naprakész szaktudásunkat az Önök szolgálatába állítsuk. Megértjük, hogy mire van szüksége, mi motiválja a pénzügyeivel kapcsolatban, és igyekszünk a jó választ megadni kérdéseire. Jók vagyunk abban, amit csinálunk, mert szeretjük a munkánkat és szeretünk az embereknek megfelelő megoldást találni a mindennapok kihívásaira.  

Rólunk

Végh Mátyás

Fiókvezető

2011 ben kezdtem el Veszprémben, mellékállásban. 2015 óta Zalaegerszegen tevékenykedem, 2016 óta fiókvezetőként. Célom a pénzügyi tudatosság emelése, ennek keretében az állami támogatások maximális kihasználása, anyagi biztonság megteremtése.

Koncz Gábor

Fiókvezető

11 éves szakmai tapasztalatommal segítem az embereket. Zalaegerszegen 1 éve tevékenykedem fiókvezetőként. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim felkészültek legyenek bármilyen anyagi kihívással szemben.

Vincze Zsolt

területi vezető

Munkatársaim a veszprémi és a zalaegerszegi irodában tevékenykednek. Én 10 éve dolgozom pénzügyi tanácsadóként.

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Nagypál Sándor

Nagypál Sándor

Területi igazgató

8900 Zalaegerszeg
Kisfaludy Sándor u 15-17. 308-309-es iroda

Nagypál Sándor

Területi igazgató

8900 Zalaegerszeg
Kisfaludy Sándor u 15-17. 308-309-es iroda


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

Lakáskampány

| OVB Vermögensberatung Kft.

Lehet, hogy nem megfelelő védelmet nyújt a lakásbiztosításunk? 

Lakásunk, otthonunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Viszont a lakásbiztosításunk automatikusan nem követi le ezeket a változásokat. Miért lehet ez probléma? Mert egy nem aktualizált lakásbiztosítás nem nyújt számunkra megfelelő védelmet, így egy esetleges káresemény során nem biztos, hogy a biztosító teljes mértékben megtéríti a kárunkat.  

Pénzügyi horoszkóp

| OVB Vermögensberatung Kft.

Nagy 2024-es pénzügyi horoszkóp

Az új évet általában új lendülettel, új célokkal indítjuk. A tervezéshez fontos ismernünk, hogy milyen lehetőségek, kihívások várnak ránk az adott újévben. Éppen ezért sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogatnak számukra a csillagok a pénzügyek tekintetében az elkövetkezendő évre. A mesterséges intelligenciát kérdeztük, hogy mi várható a csillagjegyek számára a pénzügyek tekintetében 2024-ben. 

Tervezgető család

| OVB Vermögensberatung Kft.

CSOK Pluszra vonatkozó előírások

Az új otthonteremtési támogatás mértékének két meghatározó pontja maga az ingatlan jellemzői, illetve a meglévő és vállalt gyermekek száma. A CSOK Plusz rendelettel kapcsolatos blogcikkünk második részében ezekre a témákra vonatkozó előírásokat járjuk körül.