Nagypál Sándor

Nagypál Sándor — Zalaegerszeg

Területi igazgató

“Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.” Walt Disney

2008-ban ismerkedtem meg az OVB-vel az egyetemen. Jelenleg területi igazgatóként tevékenykedem Veszprém, Zala és Somogy megyében. Az OVB karrierterv lehetővé tette számomra, hogy elérjem az igazgatói pozíciót.

Kapcsolatfelvétel

Mit ajánlunk?

Otthonteremtés

A legnagyobb anyagi kíhívást a saját otthon megtermtése jelenti, segítünk a lehető legkevesebb hitellel és az állami támogatások maximalizálásával megvalósítani.

Gyermekeink jövője

Az OVB-nél Ön egy kézből kaphat szakértői választ a hitelfelvétellel, valamint a Családvédelmi Akciótervvel kapcsolatos kérdéseire. A gyermekeink a jövő, gondoskodjunk róluk időben.

Gondtalan nyugdíjas évek

A ledolgozott évek után, legyen gondtalan a pihenés, ezt oldjuk meg közösen, a lehető legtöbb adókedvezmény kihasználásával.

Miért minket válasszon?

Több indokot is tudunk:

  • Az OVB 15 országban van jelen 1970 óta.
  • Irodánk 2018 óta szolgálja ki Zalaegerszeg és környékén élő ügyfeleket
  • Magyarországon a minőségben a Top 3 iroda egyike vagyunk

Adókedvezmények és állami támogatások

Megkeressük az összes adókedvezményt és állami támogatást amire jogosult.

Ha Ön megfelelő biztosításokkal rendelkezik, a számos probléma mellett az anyagi gondoktól sem kell tartania.

Anyagi biztonság

Felépített egzisztencia fenntartása, jövedelem és vagyon biztosítása által.

Abban nyújtunk segítséget, hogy vagyontárgyaik megfelelő védelemmel rendelkezzenek bármilyen káresemény történik, és mindezt természetesen  kedvező díjak mellett!

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Lakáshitellel kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal!

Zalaegerszegi irodánk

Irodánk Zalaegerszegen és környékén nyújt segítséget ügyfeleinek. Ahány ember, annyi élethelyzet, amely különböző pénzügyi megoldást kíván. Mi azért dolgozunk, hogy a naprakész szaktudásunkat az Önök szolgálatába állítsuk. Megértjük, hogy mire van szüksége, mi motiválja a pénzügyeivel kapcsolatban, és igyekszünk a jó választ megadni kérdéseire. Jók vagyunk abban, amit csinálunk, mert szeretjük a munkánkat és szeretünk az embereknek megfelelő megoldást találni a mindennapok kihívásaira.  

Rólunk

Végh Mátyás

Fiókvezető

2011 ben kezdtem el Veszprémben, mellékállásban. 2015 óta Zalaegerszegen tevékenykedem, 2016 óta fiókvezetőként. Célom a pénzügyi tudatosság emelése, ennek keretében az állami támogatások maximális kihasználása, anyagi biztonság megteremtése.

Koncz Gábor

Fiókvezető

11 éves szakmai tapasztalatommal segítem az embereket. Zalaegerszegen 1 éve tevékenykedem fiókvezetőként. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim felkészültek legyenek bármilyen anyagi kihívással szemben.

Vincze Zsolt

területi vezető

Munkatársaim a veszprémi és a zalaegerszegi irodában tevékenykednek. Én 10 éve dolgozom pénzügyi tanácsadóként.

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Nagypál Sándor

Nagypál Sándor

Területi igazgató

8900 Zalaegerszeg
Kisfaludy Sándor u 15-17. 308-309-es iroda

Nagypál Sándor

Területi igazgató

Kisfaludy Sándor u 15-17. 308-309-es iroda
8900 Zalaegerszeg


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

bankszámla díjértesítő

| OVB Vermögensberatung Kft.

Itt találod a bankszámla díjkimutatásodat

Minden év januárjában küldi el bankunk az előző évre vonatkozó díjkimutatásunkat. Ez a dokumentum azért fontos, mert itt részletezve, egyben láthatjuk, hogy valójában mennyibe került nekünk a bankszámla csomagunk. Összegyűjtöttük különböző bankok esetében hol érhetőek el online a díjkimutatások.

Nő a szupermarketben - infláció

| OVB Vermögensberatung Kft.

Infláció: hogyan védheted meg a pénzed?

Az élelmiszerek és az egyéb termékek árai az elmúlt hónapokban folyamatosan emelkedtek. Sok háztartás számára egyre nehezebb a havi kiadások fedezése és a magas árak kifizetése. De hogyan is alakultak valójában a jelenlegi árak, és hogyan védheted meg a pénzed a vásárlóerő csökkenésétől?

lakásbiztosítás értesítő

| OVB Vermögensberatung Kft.

Hogyan értelmezzük a lakásbiztosítási díjértesítőnket?

Minden évben a biztosítási évforduló előtt kb. 60 nappal megkapjuk lakásbiztosításunk díjértesítőjét, amiben a következő biztosítási évre vonatkozó változásokról tájékoztat minket a biztosítónk. Az idei évi értesítő kicsit másmilyenebb lesz, ugyanis az építőipari áremelkedések nagy mértéke miatt jelentősebb díjnövekedést láthatunk az ajánlatunkban.