Advisor image OVB

Bárkányi Norbert — Szeged

területi igazgató

"Célkitűzésünk, hogy ügyfeleink pénzügyileg tudatos életet tudjanak élni."

2009-ben csatlakoztam az OVB-hez, azóta célom, hogy az ügyfeleknek segítséget nyújtsunk. Dél-Alföldön a csapatommal azon dolgozunk, hogy szaktudásunkkal ügyfeleinket mindenben segítsük a céljaik megvalósításához vezető úton. Rendszeres képzésekkel gyarapítjuk munkatársaink és vezetőink tudását. Igazgatóságommal Szegeden, Békéscsabán és Makón is nyitottunk már irodát, és jelenleg Erdélyben is dolgozunk egy irodanyitáson. 

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink jövője

A gyermekeink jövőjének biztosítása a hosszú távú pénzügyi tudatosság egyik legnemesebb célja. A jövőbeni célok elérése érdekében pedig érdemes mielőbb elkezdeni a takarékoskodást. A szülők annyiféle jövőt képzelnek el gyermeküknek, ezért segítünk a lehető legtöbb fajta megtakarítási megoldással segíteni Önnek, legyen szó a rendszeres kisösszegű megtakarításról vagy nagyobb megtakarítási összeg befektetéséről.

Saját otthon

Az első első saját otthon megvásárlásáig sokszor csak rögös út vezet, a pénzügyi kérdések mellett még számos más tényező is felmerülhet, van, hogy az elképzelések és lehetőségek összehangolásához kemény döntéseket is meg kell hozni. Ezért érdemes már időben tudni, hogy milyen lehetőségeink vannak, miben tudunk szükség esetén kompromisszumot kötni és mi az, amiről semmi esetre sem mondanánk le. Segítünk megtalálni az ideális megoldást! 

Nyugdíj

Napjainkban egyre többször merül fel jogosan a kérdés, hogy vajon elég lesz-e a pénzünk nyugdíjasként, fenn tudjuk-e tartani azt az életszínvonalat, amelyet fiatalon elképzeltünk. A rendszeresen megtakarítók körében is csupán minden harmadik ember fektet be valamilyen nyugdíjcélú termékbe. Keressen minket, segítünk eligazodni a pénzügyi termékek között.

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • Az OVB 1970 óta 16 országban van jelen. 
  • 2009-ben nyitottuk irodánkat Szegeden, később Békéscsabán, és idén Makón is megnyitottuk hivatalos irodánkat.
  • Igazgatóságunk 2020-ban és 2021-ben  elnyerte a Magyarország legjobb igazgatósága címét.
  • Jelenleg a Szarvasi irodánk megnyitásán dolgozunk, emellett pedig Erdélyben is hamarosan irodát nyitunk. 
  • Dinamikus, magas vállalkozói szellemmel megáldott csapattagjaink mindent megtesznek az ügyfelekért, és egymásért.

További szakterületeink

Személyvédelem

Az emberek ösztönösen vágynak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy egyéb más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tetőzi a bajt.

Kérje munkatársaink tanácsát – ne bízza életét és családjának védelmét, biztonságát a véletlenre!

Vagyonvédelem

Ne hagyja veszni az állami támogatások nyújtotta előnyöket! Munkatársaink segítenek eligazodni a visszatérítések "útvesztőjében". 

Vállalati biztosítások

Általában mindenki tudja, melyik az az életkor, amikor már nem szeretne hitelt fizetni, és újra hitelmentes szeretne lenni. Ez is lehet egy meghatározó viszonyítási pont, aminek eléréséhez segítünk  meghatározni, mit kell érte tennünk.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Hitelügyintézés

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Szegedi irodánk

Szegedi irodánk több, mint 14 éve nyújt segítséget ügyfeleink számára. Modern, jól felszerelt kellemes környezetben, kiváló asszisztensi támogatással várjuk ügyfeleinket a legmagasabb szakmai színvonalú kiszolgálással. Fiatalos, lendületes csapatunk gondoskodik arról, hogy a pénzügyi világban elkalauzoljuk Önt, hogy biztonságban érjék el céljaikat/álmaikat. Heti képzésekkel, partneri prémium oktatásokkal tartunk lépést a rohanó pénzügyi világgal.

Csapatunk

Kiss Viktor Bence

Területi igazgató (Szeged)

2009 óta dolgozom pénzügyi területen, csapatomban célom, hogy mindenkiből a maximumot hozzam ki. Családcentrikus férfi lévén, két gyermek édesapjaként azon dolgozunk, hogy minden család számára a legjobb, legbiztonságosabb megoldást megtaláljuk a terveik megvalósítása érdekében.

Kiss Viktor Bence

Jansik Bálint

Területi igazgató (Békéscsaba)

Az OVB-nél 2013-ban kezdtem, az első évben csak egyetemi tanulmányaim mellett, 2015-től főállásban, amikoris megnyitottuk az első irodánkat Békéscsabán, amit egy Makói irodanyitás követett. A csapatom küldetése, hogy a Dél-alföldi régióban minden egyes városban és faluban minőségi és másolható pénzügyi tanácsadást tudjunk képviselni, ami minden ügyfél számára érthető és elérhető.

Jansik Bálint

Mozga Tibor

Hitelspecialista (Szeged)

2013. októbere óta dolgozom a cégnél és ezidő alatt több, mint 750 családnak segítettem. Úgy gondolom, hogy minden család megérdemel egy megbízható pénzügyi tanácsadót, aki segít a rövid-, közép- és hosszú távú pénzügyi döntéseik meghozatalában. Ebben segítek az ügyfeleimnek.

Mozga Tibor

Császár Norbert

Területi vezető (Szeged)

Az OVB-nél 2010 óta dolgozom pénzügyi tanácsadóként. Ügyfeleink érdekeit képviseljük, biztosítjuk őket, hogy segítségünkkel anyagi biztonságban érjék el céljaikat. Céljaim közt szerepel, hogy minimum 4 országban tevékenykedjünk: Magyarország és Románia mellett, Horvátországban és Olaszországban is további irodákat nyissunk.

Császár Norbert

Sárvári Dávid

Területi vezető (Makó)

Egy fiatal, lendületes csapattal dolgozom együtt már több mint 7 éve a cégnél. Ez idő alatt közel 2.000 család szavazott nekünk bizalmat és bízta ránk pénzügyeit. Célunk hogy egy tudatos, tervezhető jövőt biztosítsunk minden Magyar családnak!

Sárvári Dávid

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

Kiváló közösség, akik egy csapatként dolgoznak a sikerekért, és bármikor számíthatnak egymásra a magánéletben is. 

Az elismerés kiemelkedően fontos számunkra, így rendszeresen díjazzuk munkatársaink remek teljesítményét

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Irodabővítés

Szeretnéd új területen kipróbálni magad? Dinamikusan fejlődő csapatunk várja lelkes, új jelentkezőit. Ha szeretnél jobban belelátni a pénzügyekbe, érdekelnek a különböző biztosítások, szeretsz kommunikálni, és segíteni másoknak, várjuk jelentkezésedet. Rugalmas munkaidőnknek köszönhetően akár fő, akár mellékállásként is tökéletes választás. A kezdeti időszakban mentoraink mindenben segítséget nyújtanak, bármely területen is dolgoztál eddig. Ne halogasd álmaid megvalósítását!

Advisor image OVB

Bárkányi Norbert

területi igazgató

6726 Szeged
Radnóti utca 2.

Bárkányi Norbert

területi igazgató

6726 Szeged
Radnóti utca 2.


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.

Trendmánia lakásbiztosítás

| OVB Vermögensberatung Kft.

Fókuszban a lakásbiztosítás

A lakásbiztosítások jelentős részében az évek során nem történik értékkövetés, pedig ingatlanunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Hogy ez miért lehet probléma? Erről is beszélünk a Trendmánia legújabb adásában.

Lakáskötvény keresése

| OVB Vermögensberatung Kft.

Itt találod a lakásbiztosítási kötvényedet

A márciusi lakáskampány apropójából is kiemelt fontosságú a biztosítási kötvény megléte, hiszen most lehetőségünk van arra, hogy a meglévő lakásbiztosításunkat aktualizáljuk, igényeinkre szabjuk, vagy akár felmondhassuk és egy megfelelőbbet köthessünk. Azok számára, akik rendelkeznek ügyfélfiókkal, összegyűjtöttük, hogy egyes biztosítók webes felületein hol találhatóak meg