Varga Péter OVB területi igazgató

Varga Péter — Sopron

területi igazgató

Az ügyfeleink sikere a mi sikerünk!

Cégünk precíz és mindig naprakész szaktudásával szívesen kiszolgáljuk ügyfeleink szerteágazó igényeit és vágyait, illetve megoldjuk esetleges kihívásait!

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink jövője

Egy gyermek érkezése a világ legszebb élménye, ámde valódi nagy feladat is minden szülő számára. Számtalan kisebb és nagyobb anyagi kiadással (iskoláztatás, jogosítvány, életkezdet) fog találkozni a család a következő években, évtizedekben. 

Gondoskodjon gyermeke jövőjéről már most, hogy előnnyel indulhasson az életben – az Ön támogatásával!

Nyugdíjas évek biztonsága

Ki ne gondolt volna már arra, hogy a hosszú, munkával töltött évek utána jár neki a megérdemelt pihenés?! A nyugdíj összege azonban nem kívánság, hanem merőben meghatározza az adott ország demográfiai állapota és mindenkori nyugdíjtörvénye.

Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

Otthonteremtés

A családok egyik legfőbb célja a saját otthonuk megteremtése, melyre számtalan lehetőség adódik a mai pénzügyi világban. Fontos azonban, hogy egy rossz pénzügyi döntéssel akár milliós veszteségek is érhetik az embert. 

Számoltassa Ön is ki a családja számára legmegfelelőbb megoldást!

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • 1970-es alapítás óta az OVB több mint 50 év tapasztalattal bír.
  • Irodánk 2007 óta szolgálja ki ügyfeleit Sopronban és környékén.
    Ügyfeleink száma több mint 6.000 fő.
  • Irodánk 2017-ben a Magyarország „Legjobb területi vezetősége” díjat nyerte el.
  • 2012-ben és 2017-ben csapataink „Minőségdíj” elismerésben részesültek.

További szakterületeink

Személyvédelem

Az emberek ösztönösen vágynak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy egyéb más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tetőzi a bajt.

Kérje munkatársaink tanácsát – ne bízza életét a véletlenre!

Vagyonvédelem

Legyen szó akár otthonáról, értéktárgyairól vagy az autójáról – mi tudjuk a megoldást minden esetre.

Keresse irodánkat és megtaláljuk Önnek a megfelelő ár-érték arányú megoldásokat a pénzügyi piacról!

Tartalékképzés

Váratlan élethelyzetek már pedig vannak – mindenkinél és minden életkorban!A legtöbb ember alábecsüli a tartalékképzés fontosságát. Gondolkodjon tudatosan és tegyen a jövője biztonságáért.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Soproni irodánk

Irodánk már több mint 15 éve nyújt segítséget ügyfeleink számára. Modern, jól felszerelt infrastruktúra áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni egy barátságos környezetben! 

Fiatalos, lendületes csapatunk gondoskodik arról, hogy a pénzügyi világ bonyolultsága mégis gyerekjátékként érje Önt!

A csapatunk

Hódi Gábor

Területi vezető

Hiszek abban, hogy fontos a lehetőségek összehasonlítása egy tudatos döntés előtt. 2010. óta több, mint 1.000 családnak segítettem céljaik megvalósításában. 

Ezáltal kényelmesen és magabiztosan tudtak szakmailag megalapozott döntéseket hozni. Ügyfeleim folyamatos pozitív visszajelzése és régóta tartó lojalitása, bizalma, olyan érték számomra, mely azóta is örömtelivé teszi mindennapjaimat.

Hódi Gábor OVB Területi vezető

Tóth Zoltán

Területi vezető

A misszióm: „Segítek eligazodni az embereknek a pénzügyekben."
Kifejezetten fontos számomra, hogy szaktudásommal segíthetem a magyar családokat és vállalkozásokat abban, hogy optimális pénzügyi döntéseket tudjanak hozni, és ezáltal a személyes céljaikat gyorsabban megvalósítani.

Tóth Zoltán területi vezető OVB

Tóth Barnabás

Fiókvezető

Pályafutásomat 2020-ban, a pandémia okozta gazdasági nehézségek közepette kezdtem meg az OVB-nél, amikor is a legnagyobb szüksége volt ügyfeleimnek a helyes iránymutatásra, pénzügyi döntéseikben.

Hála a közgazdaságtudományi tanulmányaimat kiegészítő OVB magas szintű oktatásnak, ügyfeleimet naprakész információkkal tudom kiszolgálni, így segítve őket egy lépéssel közelebb, céljaik megvalósításához.

Tóth Barnabás fiókvezető OVB

Simon Andrea

Fiókvezető

Ahogy az élet minden területén, az OVB-nél is a hitelesség számomra a legfontosabb. Ügyfeleim mindig számíthatnak rám, tudva, hogy a megfelelő megoldásokat közvetítem nekik, a saját élethelyzetüket előtérbe helyezve. A szakma iránti alázatosságom és fejlődésem elősegíti számukra, hogy mindig a legoptimálisabb, személyre szabott megoldásokat kapják tőlem.

Simon Andrea Fiókvezető OVB

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

Soproni iroda OVB

Mi a valós értékteremtésben hiszünk. Ez a szemlélet garantálja, hogy munkáink mindig, minden helyzetben a legmagasabb szakmai követelményeknek felelnek meg.

Soproni iroda OVB

Erőnk a csapatunk összetartásából fakad, mely újra és újra nagy teljesítményre sarkal minket. Egy igazán összetartó közösség bearanyozza a mindennapokat.

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Irodafejlesztés

Irodánkat folyamatosan bővítjük. 

Ha valódi jövőképre vágysz, fiatalos és lendületes vagy, rendelkezel személyes célokkal, úgy tedd magad próbára és jelentkezz hozzánk! 

Varga Péter OVB területi igazgató

Varga Péter

területi igazgató

9400 Sopron
Verő József utca 1. 2. emelet 225. ajtó

Varga Péter

területi igazgató

9400 Sopron
Verő József utca 1. 2. emelet 225. ajtó


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

spórolni a pénzügyekben tanácsadóval

| OVB Vermögensberatung Kft.

Spórolni tudatosan tényleg lehetséges

Hogyan tudunk okosan spórolni, csökkenteni a háztartásunk költségein? Ezeknek a kérdéseknek járt utána a Trendmánia csapata, akik a legjobb helyen keresték a válaszokat, ugyanis szakértőinkhez fordultak tanácsért.

CSOK Plusz tudnivalók

| OVB Vermögensberatung Kft.

Megérkezett a CSOK Plusz

A családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) az 5.000 fő feletti településeken a jelenlegi formájában 2023. december 31-én megszűnik. Az október 25-ei Kormányinfón Csák János miniszter bejelentette a CSOK 2024. január 1-től hatályba lépő új formáját: a CSOK Pluszt.

pénzügyi tervezés tippek

| OVB Vermögensberatung Kft.

Hogyan tervezzük jól a pénzügyeinket?

Ebben a gazdasági helyzetben, amikor magas az infláció, alacsonyabbak a reálbérek, egyre fontosabbá válik a pénzügyi tudatosság. Azaz, hogy tudatosan és hatékonyan kezeljük pénzügyeinket. Mindannyian pénzügyi stabilitásra és jólétre törekszünk, ami nem könnyű feladat, de ha figyelsz a bevételeid és kiadásaid arányára, tudni fogod, hogy mi fér még bele úgy, hogy az életszínvonalad fenntartható legyen.