Varga Péter — Sopron

területi igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Vegye fel most a kapcsolatot

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot. Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Jelentkezzen most

Bemutatkozás

Külföldi egyetemi tanulmányaim alatt ismertem meg az OVB-t, melynek professzionalitása az első pillanattól megfogott. A cégcsoport több évtizedes múltja és elért üzleti eredményei arra ösztökéltek, hogy pályafutásomat egy biztos alapokon álló, nemzetközileg elismert és jövőbe mutató vállalatnál indítsam el.
Kezdetekben a rugalmas időbeosztású mellékállás inspirált, későbbiekben az OVB által nyújtott karrier- és előrelépési lehetőségek tették a céget számomra vonzóvá - egy optimális hivatás azon emberek számára, akik valami többet akarnak az élettől. -

A pénzügyi tanácsadás nem csupán a pénzügyi piacok pontos ismeretéről szól, sokkal inkább egy mély együttműködés ügyfél és tanácsadó között. Küldetésünk az allfinanz szolgáltatáson keresztül az európai pénzügyi és biztosítási kultúra elterjesztése a magyar piacon.

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk sokéves munkássága alatt számtalan ügyfelet segített hozzá céljai eléréséhez. Fő specialitásaink az ingatlancélok megvalósítása, a családok pénzügyi hátterének kiépítése, a biztonságos nyugdíjas évek megteremtése mellett az emberek teljes körű biztosítása váratlan helyzetekre, a piacon megtalálható legkorszerűbb megoldásokkal. Ezek által ügyfeleink nagyfokú tudatossággal és megbízhatósággal igazodhatnak el a pénzpiacok átláthatatlan labirintusában.

Varga Péter

területi igazgató

9400 Sopron
Verő József utca 1. 107. és 213. sz. irodák

Varga Péter

területi igazgató

Verő József utca 1. 107. és 213. sz. irodák
9400 Sopron

Kapcsolat az irodához

Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes interjúra.
 :