Veres Gábor

Veres Gábor — Miskolc

Régióigazgató

Mottóm: Nálunk mindig az ügyfél áll a középpontban!

2008-ban a pénzügyi válság idején kezdtem el tanácsadói pályafutásomat az OVB-nél. Ez az időszak inspirált arra, hogy segítsek ügyfeleimnek felkészülni a váratlan helyzetekre. Azóta is elkötelezett vagyok a csapatommal együtt abban, hogy teljes körű kiszolgálást nyújtsunk ügyfeleinknek az élet számos területén, folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezt ami azt idők során a küldetésünké vált, megvalósítsuk.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Hitelügyintézés

A hitelügyintézés és a hiteloptimalizálás során kiemelten fontos a pénzügyi helyzet és a hitelpiac alapos ismerete, mivel ezek segítenek a megfelelő döntések meghozatalában. Hiszünk abban, hogy hitelspecialistáink segítségével szakmai támogatást tudunk nyújtani ebben a folyamatban.

Segítünk kiválasztani az Ön és a családja számára megfelelő megoldást!

Hitelügyintézés

Megtakarítások

Megtakarítások tekintetében is kiemelt fontosságú a pénzügyi helyzet és a befektetési piac alapos ismerete. Ezek segítségével lehetőségünk van a megfelelő befektetési döntések meghozatalára, amelyek hozzájárulnak pénzügyi célok eléréséhez és biztonságos jövő kialakításához, legyen szó nyugdíjba vonulásról vagy saját otthon megvásárlásáról. 

Megtakarítás

Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások segítenek védeni a vagyontárgyainkat és értékeinket különféle kockázatok ellen, mint például lopás, tűz, vagy akár természeti katasztrófák. Ezek a biztosítások különféle formákban elérhetők (kgfb, casco, lakásbiztosítás...), lehetőséget biztosítva az ügyfeleknek arra, hogy személyre szabott védelmet válasszanak vagyonuk számára. A megfelelő vagyonbiztosítás kiválasztásával és karbantartásával segítünk az ügyfeleknek biztonságban tartani értékeiket és megelőzni a pénzügyi veszteségeket váratlan események esetén.

vagyonbiztosítás

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • Az OVB több mint 50 év tapasztalattal rendelkezik, és több mint 16 országban van jelen. 
  • Mi 2015 óta szolgáljuk ki ügyfeleinket Miskolcon és környékén.  
  • Az évek során kiépítettünk egy olyan kapcsolati hálót, mellyel segítségére lehetünk ügyfeleinknek számos területen.
  • Teljes körű, allfinanz szolgáltatásunk a garancia arra, hogy az igények, célok, illetve a gazdasági környezet változása esetén is ügyfeleink mellett állunk.  
Miskolci igazgatóság

További szakterületeink

Nyugdíj-előtakarékosság

A ledolgozott évek után, legyen gondtalan a pihenés, ezt oldjuk meg közösen, a lehető legtöbb adókedvezmény kihasználásával.

Bank

Bankválasztás

Egyéneknek és vállalkozásoknak is segítünk a megfelelő bank kiválasztásában figyelembe véve az egyedi pénzügyi szükségleteket és célokat.  

Utazás

Utasbiztosítások

Az utasbiztosítás egy olyan pénzügyi termék, amelyet az célja, hogy védje az igénybe vevőket az utazásuk során felmerülő kockázatok elleni. Az utasbiztosítások általában fedezetet nyújtanak az utazás alatt felmerülő egészségügyi problémákra, balesetekre, poggyászvesztésre, utazás megszakítására, valamint egyéb váratlan eseményekre. 

Befektetések

A befektetések olyan pénzügyi tevékenységek, amelyek során pénzügyi eszközökbe, például részvényekbe, kötvényekbe vagy ingatlanba fektetünk pénzünket a jövőbeni nyereség reményében. A befektetések lehetnek rövid vagy hosszú távúak, és különböző célokat szolgálhatnak, például vagyonnövelés, nyugdíj-előtakarékosság vagy pénzügyi célok elérését. 

Élet- és balesetbiztosítás

Az élet- és balesetbiztosítás célja, hogy pénzügyi biztonságot teremtsen egy váratlan esemény bekövetkezésekor, illetve segítséget nyújtson az érintetteknek az ilyen eseményekből eredő költségek és veszteségek fedezésében. A biztosítási termékek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

OVB Miskolc

Miskolci irodánk

Miskolci irodánkban 2015 óta adunk tanácsokat a legkülönfélébb pénzügyi területen. Modern, jól felszerelt infrastruktúra áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni mindezt egy családias, barátságos környezetben. Több mint 40 fős fiatalos, lendületes csapatunk segít abban, hogy ügyfeleink könnyebben eligazodjanak a pénzügyi világban. Szakértőink készséggel állnak a meglévő, illetve leendő ügyfeleink rendelkezésre akár személyesen, akár az interneten keresztül. Az ország további 6 helyén is fogadjuk az ügyfeleket: Nyíregyháza, Debrecen, Sárospatak, Tiszaújváros, Budapest, Eger.

Ügyfélközpontúság

Szakértelem

Teljeskörűség

Vezető tanácsadóink

Balog Sándor

Fiókvezető

Pályafutásomat 2017-ben kezdtem el, azóta több mint 500 családnak segítem a mindennapi pénzügyeit. Csapatommal legfőbb célunk, hogy biztonságot teremtsünk és átlátható kiszámítható megoldásokat találjunk a pénzügyek útvesztőjében. Jövőbeni tervem, hogy több irodával rendelkezzek Magyarországon ezzel is edukálva és segítve a teljes lakosságot. Hiszem, hogy egy jó tervezéssel, könnyebben el tudjuk érni a céljainkat!

Balog Sándor

Kiss Máté Tibor

Fiókvezető

Karrierem 2016-ban kezdtem az OVB-nél, azóta több mint 400 családnak segítettem abban, hogy elérjék pénzügyi céljaikat. Kiemelten fontos számomra, hogy az ügyfelek anyagi biztonsága megoldott legyen és optimális döntéseket hozva a leggyorsabb úton tudják megvalósítani a vágyaikat.

Kiss Máté Tibor

Váradi Márk

Fiókvezető

Karrieremet 2020 elején indítottam. Számomra nagyon fontos, hogy ügyfeleink korrekt pénzügyi kiszolgálásban részesüljenek és a lehető leghamarabb tudják megvalósítani pénzügyi céljaikat. Csapatommal több száz családot segítünk személyre szabottan, hogy biztonságban és tervezhetően legyen kiegyensúlyozott az életük.

Váradi Márk

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Hitelspecialistáink

Krajnyák Krisztián

Hitelspecialista

2013 év elején kezdtem a munkásságom az OVB berkein belül. Kezdetben csak a biztosítások és a pénztárak terén tudtam segítségére lenni a privát ügyfeleimnek. A későbbiekben ez a termékpaletta kibővült a banki üzletággal is. 2023 januárjától hivatalosan is hitelspecialistaként nyújtok segítséget az ügyfeleimnek és a munkatársaink ügyfeleinek is az ország bármely területén. Célom, hogy idén is a lehető legjobb tudásom szerint segítsek az ügyfeleimnek legyen szó a pénzpiac teljes lefedéséről vagy csak egy-egy szakterületéről.

Krajnyák Krisztián

Kerekes Ákos

Hitelspecialista

2020-ban kezdtem el a pályafutásomat az OVB-nél egyetemi tanulmányaim mellett. Jelenleg az irodánk hitelspecialistájaként tevékenykedem és kiemelten fontosnak tartom, hogy a pénzügyi piac folyamatos változása ellenére mindig naprakész információkkal rendelkezzek. Célom, az ügyfelek teljes körű tájékoztatása a pénzügyi lehetőségeikkel kapcsolatban, legyen szó hitelről, támogatásról vagy éppen biztosításról.

Kerekes Ákos

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Munkamódszerünk

Tanácsadásunk a bizalmon és ügyfeleink pénzügyi helyzetének gondos elemzésén alapul. A személyes megbeszélés során főként a célokra vagyunk kíváncsiak, és ezekből keresünk pénzügyi megoldásokat. Szakértőink általában évekig kapcsolatban maradnak az ügyfeleinkkel folyamatosan segítve pénzügyi döntéseiket, meglévő szerződéseiket pedig igyekeznek az adott élethelyzethez igazítani. Így ügyfeleink számukra a legoptimálisabb pénzügyi termékkel rendelkeznek.  

Munkamódszer Miskolc

Társadalmi felelősségvállalás

CSR

Nagyon fontos számunkra, azok támogatása, akiknek valamilyen okból segítségre szorulnak. Egyénileg és csapat szinten is folyamatosan támogatunk helyi családokat, beteg gyerekeket és más szervezetetek is. Emellett természetesen az OVB által szervezett központi CSR programokat is.

Veres Gábor

Veres Gábor

Régióigazgató

3525 Miskolc
Dózsa György út 30. III. emelet

Veres Gábor

Régióigazgató

3525 Miskolc
Dózsa György út 30. III. emelet


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB Költs okosan füzet

| OVB Vermögensberatung Kft.

Elindult a OVB „Költs okosan” suliprogram

Társadalmi felelősségvállalásunk fontos része, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy pénzügyileg tudatosabb generáció nőjjön fel. Hisszük, hogy a pénzügyi tudatosság megalapozását nem lehet elég korán elkezdeni.

CSOB csoportos díjbeszedés

| OVB Vermögensberatung Kft.

Díjfizetés egyszerűen? Akkor csoportos díjbeszedés

Sok olyan szolgáltatást veszünk igénybe, amelynek díját rendszeresen be kell fizetnünk a szolgáltató részére. A csoportos díjbeszedés a díjfizetésnek egy olyan egyszerű módja, aminek segítségével kényelmesen, kiszámíthatóan és megbízhatóan tudjuk szerződéseink díjfizetését teljesíteni. Összegyűjtöttük bankonként és felületenként lépésről lépésre, hogyan lehet beállítani a csoportos díjbeszedést.

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.