Gellért Tímea

Gellért Tímea — Budapest

Prémium tanácsadó

„A hit látja a láthatatlant, elhiszi a hihetetlent és eléri a lehetetlent."

Munkám során törekszem arra, hogy a lehető legmagasabb szakmai szinten segítsek az ügyfeleimnek az adókedvezmények, állami támogatások (beleértve a családtámogatások) teljeskörű kihasználásában, meglévő pénzügyi termékeik felülvizsgálatában, a piacon elérhető bármely jellegű biztosítás megkötésében, hitelfelvételben és a jövőbeni céljaik eléréséhez szükséges megtakarítás kiválasztásában. 

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeim

Gyermekeink jövője

Egy gyermek érkezése a világ legszebb élménye, ámde valódi nagy feladat is minden szülő számára. Számtalan kisebb és nagyobb anyagi kiadással (iskoláztatás, jogosítvány, életkezdet) fog találkozni a család a következő években, évtizedekben. 

Gondoskodjon gyermeke jövőjéről már most, hogy előnnyel indulhasson az életben – az Ön támogatásával!

családtámogatás

Nyugdíjas évek biztonsága

Ki ne gondolt volna már arra, hogy a hosszú, munkával töltött évek utána jár neki a megérdemelt pihenés?! A nyugdíj összege azonban nem kívánság, hanem merőben meghatározza az adott ország demográfiai állapota és mindenkori nyugdíjtörvénye.

Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

Nyugdíjas évek biztonsága

Otthonteremtés

A családok egyik legfőbb célja a saját otthonuk megteremtése, melyre számtalan lehetőség adódik a mai pénzügyi világban. Fontos azonban, hogy egy rossz pénzügyi döntéssel akár milliós veszteségek is érhetik az embert. 

Számoltassa Ön is ki a családja számára legmegfelelőbb megoldást!

Otthonteremtés

Néhány érv, ami mellettem szól

  • Több mint 800 családnak, vállalkozónak segítettem már a pénzügyeiben.
  • Folyamatosan képzem magam szakmailag, hogy a legjobb tudásommal szolgáljam ki az ügyfeleimet.
  • Magyarország legdinamikusabban fejlődő csapatát erősítem.
pénzügyi elemzés közben

További szakterületeim

Személyvédelem

Az emberek ösztönösen vágynak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy egyéb más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tetőzi a bajt.

Vagyonvédelem

Legyen szó akár otthonáról, értéktárgyairól vagy az autójáról – mi tudjuk a megoldást minden esetre. Keresse irodánkat és megtaláljuk Önnek a megfelelő ár-érték arányú megoldásokat a pénzügyi piacról!

Tartalékképzés

Váratlan élethelyzetek már pedig vannak – mindenkinél és minden életkorban!A legtöbb ember alábecsüli a tartalékképzés fontosságát. Gondolkodjon tudatosan és tegyen a jövője biztonságáért.

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Lakáshitellel kapcsolatban is forduljon hozzám bizalommal!

Bemutatkozó videó

Munkám során személyesen és online is rendelkezésre állok ügyfeleim részére. Az első beszélgetésünk teljesen kötetlenül történik, ahol megismerkedünk egymással, majd felmérem az Ön igényeit és lehetőségeit.

Elképzelte már, milyen lenne, ha egész élete során csak egyetlen egy orvossal kellene tartania a kapcsolatot, akiben vakon megbízik, mindig elérhető, és azonnal segítséget nyújt? Én ezt nyújtom Önnek pénzügyi területen. 

Ezt mondják rólam ügyfeleim...

Gellért Tímea

Gellért Tímea

Prémium tanácsadó

1012 Budapest
Pálya utca 4-6. 3. emelet

Gellért Tímea

Prémium tanácsadó

1012 Budapest
Pálya utca 4-6. 3. emelet


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

Költs okosan suliprogram

| OVB Vermögensberatung Kft.

A megtakarítás érdekli leginkább a diákokat

Júniusban nem csak az iskolai évnek lett vége, de az OVB Költs okosan! 2023/2024-es tanévi programjának is. A program során 40 iskolában jártak tanácsadóink, 124 osztályban, 2750 diáknak tartottak rendhagyó tanórát a pénzről, a megtakarítások fontosságáról, bankokról, hitelekről és a biztosításokról.

Trendmánia nyaralás

| OVB Vermögensberatung Kft.

Hogyan gondoskodhatunk a biztonságunkról a nyaralás során?

A nyaralás az év egyik legjobban várt és tervezett része, sokaknak a pihenéssel, kikapcsolódással, élményszerzéssel kapcsolódik össze. Ahhoz, hogy ez tényleg így is legyen, javasoljuk, hogy az indulási checklisthez tegyük hozzá: gondoskodni magunkról, családunkról és értékeinkről. Erre vonatkozóan adnak hasznos tanácsokat szakértőink a Trendmánia legutóbbi adásában. 

OVB Költs okosan füzet

| OVB Vermögensberatung Kft.

Elindult a OVB „Költs okosan” suliprogram

Társadalmi felelősségvállalásunk fontos része, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy pénzügyileg tudatosabb generáció nőjjön fel. Hisszük, hogy a pénzügyi tudatosság megalapozását nem lehet elég korán elkezdeni.