Szabadkai Olivér — Győr

régióigazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Vegye fel most a kapcsolatot

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot. Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Jelentkezzen most

Bemutatkozás

A Szabadkai Igazgatóság 2007-ben kezdte meg a működését Magyarországon, először Budapesten, majd Győrben. Azzal a céllal alakultunk meg, hogy ügyfeleink pénzügyi helyzete, illetve rövid- és hosszú távú céljaik felmérése alapján a megszámlálhatatlan pénzpiaci termékből és lehetőségből a legjobb koncepciót állítsuk össze az állami támogatások teljes körű kihasználásával. Feladatunk a pénzpiacot széleskörűen átfogó, minőségi tanácsadás, a magyar háztartások helyzetének felmérése, és olyan objektív, érthető, független információ szolgáltatása, amely megoldást jelenthet a magyar családok finanszírozási problémáira.

Az európai színvonalú képzések és a minőségen alapuló kiválasztási rendszerünk segítségével, csapatunk minden hónapban kiváló képességű, szakmailag képzett, elkötelezett és céltudatos kollégákkal bővül. Ennek köszönhetően ez idáig több tízezer ügyfelet segítettünk tanácsainkkal közelebb kerülni céljaik eléréséhez. 

Széleskörű termékportfólióval, kompetens és célorientált tanácsadással és rendszeres szervizszolgáltatással rugalmasan és személyre szabottan tudunk eleget tenni ügyfeleink igényeinek. 

Szabadkai Olivér

régióigazgató

9022 Győr
Árpád út 93. III/309.

Szabadkai Olivér

régióigazgató

Árpád út 93. III/309.
9022 Győr

Kapcsolat az irodához

Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes interjúra.
 :