Szabadkai Olivér — Budapest

régióigazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Vegye fel most a kapcsolatot

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot. Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Jelentkezzen most

Bemutatkozás

2002-2007-ig a tanulás mellett válogatott sportolóként tevékenykedtem. Ekkor azonban az egyik barátom felajánlott számomra egy üzleti lehetőséget az OVB-nél. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy megtaláltam álmaim munkahelyét: saját időbeosztást, inspiráló környezetet, lendületes csapatot és folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítottak számomra. Az OVB által kínált karrier perspektíva miatt úgy döntöttem, hogy abbahagyom evezős pályafutásomat és elkezdem felépíteni az egzisztenciámat. Hamar ráébredtem, hogy szenvedélyem az emberek fejlesztése, így 20 évesen már egy 50 fős csapatot vezettem. 2008-ban Magyarországról elsőként (2.500 Fiókvezetőség közül) Európa legjobb Fiókvezetősége lettünk a csapatommal. A kiemelkedő teljesítményünk miatt 2009-ben Területi vezetővé léptettek elő, majd 2012-ben - 25 évesen - a magyarországi OVB legfiatalabb Területi igazgatója lettem. Jelenleg Régióigazgatóként értékesítők és vezetők képzésével foglalkozom.

Szenvedélyem az emberek fejlesztése, az önismeret, a tanulás és tanítás. Célom, hogy életszemléletemmel példát mutassak, ezzel másokat is felelősségvállalásra és saját képességeik kibontakoztatására inspiráljak. Csapatommal együtt küldetésemnek tekintem a pénzügyi piacokat széleskörűen átfogó, minőségi tanácsadást, a magyar háztartások helyzetének felmérését, és olyan érthető, minőségi, hasznos információ szolgáltatását, amely megoldást jelenthet a magyar családok finanszírozási problémáira.

Szabadkai Levente - Az OVB Területi vezetője

2010 óta szolgálom az ügyfeleimet és munkatársaimat Győrött és Budapesten. Vezetésemmel az egész csapatom filozófiájának középpontjában az OVB Allfinanz, minden pénzügyi területre kiterjedő semleges tanácsadása áll. 

Célom, hogy ügyfeleim a velem való találkozás után kiszámítható és könnyen megvalósítható jövőképpel távozzanak, bebiztosítva gyermekük magas színvonalú képzését, megalapozva otthonuk bővítését, megteremtve bőséges nyugdíjukat és gyarapítva pénztárcájukat az alanyi jogon járó állami támogatásokkal és adókedvezményekkel. Vízióm, hogy a folyamatosan bővülő csapatommal példát mutatva a tanácsadói pályán ügyfeleink ezreinek biztosítsuk jövőjét. Ennek megvalósítására az OVB egyedülálló karriertervét veszem alapul és munkát biztosítok minden olyan embernek, aki nyitott a fejlődésre, szolgálni akarja mások fejlődését és karriert szeretne építeni egy kiszámítható és stabil pályán.

Számomra az OVB nem egy munkahely, hanem egy életstílus, melyet hiszem, hogy minél több embernek érdemes megismernie. Hálás vagyok minden itt eltöltött napért, a csapatomért, a vezetőimért és remélem, hogy még hosszú évtizedekig lehetek részese ennek.

Szabadkai Olivér

régióigazgató

1065 Budapest
Nagymező utca 54-56. Merkúr Palota T/8.

Szabadkai Olivér

régióigazgató

Nagymező utca 54-56. Merkúr Palota T/8.
1065 Budapest

Kapcsolat az irodához

Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes interjúra.
 :