Szabadkai Olivér

Szabadkai Olivér — Budapest

Országos igazgató

A személyes küldetésem, hogy a bennem rejlő potenciál kibontakoztatásával és a céltudatosságommal inspiráljak másokat a folyamatos fejlődésre.

2002-2007-ig a tanulás mellett válogatott sportolóként tevékenykedtem. Ekkor azonban az egyik barátom felajánlott számomra egy üzleti lehetőséget az OVB-nél. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy megtaláltam álmaim munkahelyét. Az OVB által kínált perspektíva miatt úgy döntöttem, hogy abbahagyom evezős pályafutásomat. Hamar ráébredtem, hogy szenvedélyem az emberek fejlesztése, a tanulás és a tanítás. Csapatommal kiemelten fontosnak tartjuk a magyar háztartások helyzetének felmérését, és olyan érthető, minőségi, hasznos információ szolgáltatását, amely megoldást jelenthet a családok finanszírozási problémáira.

Kapcsolatfelvétel

Főbb szakterületeink

Gyermekeink életpálya-támogatása

Egy gyermek érkezése a világ legszebb élménye, ámde valódi nagy feladat is minden szülő számára. Számtalan kisebb és nagyobb anyagi kiadással (iskoláztatás, jogosítvány, életkezdet) fog találkozni a család a következő években, évtizedekben. 

Gondoskodjon gyermeke jövőjéről már most, hogy előnnyel indulhasson az életben – az Ön támogatásával!

Független nyugdíjas éveink felépítése

Ki ne gondolt volna már arra, hogy a hosszú, munkával töltött évek utána jár neki a megérdemelt pihenés? A nyugdíj összege azonban nem egy kívánság, hanem merőben meghatározza az adott ország demográfiai állapota és mindenkori nyugdíjtörvénye.

Állítsa biztos lábakra már most nyugdíjas éveit és váljon anyagilag függetlenné – döntsön Ön a saját életéről!

Saját otthonunk megteremtése

A családok egyik legfőbb célja a saját otthonuk megteremtése, melyre számtalan lehetőség adódik a mai pénzügyi világban. Fontos azonban, hogy egy rossz pénzügyi döntéssel akár milliós veszteségek is érhetik az embert. 

Számoltassa ki Ön is a családja számára megfelelő megoldást!

Néhány érv, ami mellettünk szól

  • 1970-es alapítás óta az OVB több mint 50 év tapasztalattal bír.
  • Irodáink online is rendelkezésre állnak ügyfeleink megkeresésére, személyesen pedig Budapesten, Székesfehérváron, Győrben, Egerben, valamint Békéscsabán is kapcsolatba léphetnek velünk. 
  • Csapatként a célunk, hogy hozzásegítsük ügyfeleinket az anyagi függetlenség/biztonság eléréséhez. 2007-es fennállásunk óta már több mint 35 ezer ügyfelet szolgáltunk ki.
  • “Egyedül sok mindenre, de csapatban bármire képesek vagyunk”. Filozófiánk, hogy a minőségi munka mindig meghozza gyümölcsét.

További szakterületeink

Biztonsági tartalékaink felépítése

Az emberek ösztönösen vágynak a biztonságra. Egy váratlan baleset, betegség vagy egyéb más tragédia esetén az anyagi kiszolgáltatottság csak tetőzi a bajt.

Kérje munkatársaink tanácsát – ne bízza életét és családjának védelmét, biztonságát a véletlenre!

Adókedvezmények, állami támogatások kihasználása

Ne hagyja veszni az állami támogatások nyújtotta előnyöket! Munkatársaink segítenek eligazodni a visszatérítések "útvesztőjében". 

Hitelmentes állapot elérése

Általában mindenki tudja, melyik az az életkor, amikor már nem szeretne hitelt fizetni, és újra hitelmentes szeretne lenni. Ez is lehet egy meghatározó viszonyítási pont, aminek eléréséhez segítünk  meghatározni, mit kell érte tennünk.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Ha érdeklik a pénzügyi lehetőségek, lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink mindig rendelkezésükre állnak.

Bemutatjuk irodánkat és csapatunkat

Budapesti, székesfehérvári, győri és egri irodáink

Irodáink már hosszú évek óta nyújtanak segítséget ügyfeleink számára. Modern, jól felszerelt infrastruktúra áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni egy barátságos környezetben! 

Fiatalos, lendületes csapatunk gondoskodik arról, hogy a pénzügyi világ bonyolultsága mégis gyerekjátékként érje Önt!

Vezető tanácsadóink

Potolák Gábor

Területi igazgató (Székesfehérvár)

Az ügyfelek pénzügyi tudatosságának a fejlesztése, a számukra legjobb lehetőségek elérése áll a munkám középpontjában.

Potolák Gábor

Mészáros Máté

Területi igazgató (Budapest)

2011 óta erősítem az OVB Magyarország és a Szabadkai országos igazgatóság csapatát. Célunk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, amiben az emberek büszkék a munkájukra, mert ügyfelek ezreinek segítünk és mindeközben olyan álmokat tudunk megvalósítani, amit eddig az emberek elképzelni sem tudtak. Ami tegnap elképzelhetetlen volt, az ma valóság!

Szabadkai Levente Adrián

Területi igazgató (Budapest, Győr)

Hozzásegítem az embereket a céljaik megvalósításához, hogy egyensúlyban és jólétben élhessenek. Az OVB biztosítja a professzionális hátteret, csapatom pedig a proaktív és támogató környezetet az ügyfeleim, munkatársaim céljainak megvalósításához.

Bánhidi Tamás István

Területi vezető (Székesfehérvár)

Területi vezetőként, több mint 15 éves tapasztalatommal és szaktudásommal segítem munkatársaim fejlődését. Közös célunk, hogy ügyfeleinket profi tanácsokkal és sokat érő információkkal támogassuk a kiváló minőségben.

Rippert András

Területi vezető (Győr)

Közel egy évtizede kalauzolom az embereket a pénzügyi világ útvesztőjében, és erre megtanítok másokat is. Hiszek abban, hogy megfelelő tervezéssel és gondosan felépített pénzügyi stratégiával minden ember és család élete biztonságosabbá, boldogabbá és szabadabbá válhat.

Schmidt Csaba

Területi vezető (Győr, Eger)

Közel 10 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek az embereknek a pénzügyi biztonság és tudatosság megteremtésében, az anyagi függetlenség elérésében. A csapatom célja, hogy a lehető legtöbb embernek mutassuk meg, hogyan tudjak megvalósítani álmaikat egy tudatos tervezéssel. 

Kiss Zsolt Lóránd

Területi vezető (Székesfehérvár)

Pályafutásomat 2011-ben kezdtem tanulmányaim mellett. Mindig is arra vágytam, hogy egy komoly szakmában legyek sikeres és elismert. Számomra a pénzügyi szakma ilyen, magas szintű szaktudást és emberismeretet igénylő hivatás. Olyan munkahelyet akartam, ahol támogatnak ebben, fejlődhetek, ezáltal el tudom érni a kitűzött céljaimat! Most már vezetőként küldetésem példát mutatni és ugyanezt megtanítani másoknak.

Petercsák Roland

Területi vezető (Budapest)

Pénzügyi tanácsadói pályafutásom 12 évvel ezelőtt indult mellékállásban, az egyetemi tanulmányaim mellett. Kezdeti motivációm az volt, hogy rugalmas munkaidőben, olyan nemzetközi, tőkebiztos cégnél dolgozzam, ahol jobbá teszem az emberek életét és elismerik a munkámat. Itt megtaláltam a számításaimat. Ma már Területi vezető pozícióban dolgozom. Küldetésem, hogy arra bíztassam az embereket, hogy merjenek álmodni és tenni is céljaik eléréséért.

Galambos Lilla

Területi vezető

Már az iskolai éveim alatt is pontos elképzeléseim voltak arról, hogy egy nap olyan iparágban fogok dolgozni , amely jövőt , stabil egzisztencia kialakítását  és karrierlehetőséget kínál. Célom, hogy személyes példámon keresztül megmutassam , hogy a nők is lehetnek sikeresek a pénzügyi szolgáltatások terén , illetve az üzleti életben és abszolút lehetőségük van a karrier és a család összegyeztetésére. A munkám, a hivatásom… aminek köszönhetően ügyfeleim életminőségét javítom azzal , hogy a kulcsfontosságú emberi igényeket, jövőképet veszem célba.

Galambos Lilla

Csomor Viktor

Területi vezető

Büszke vagyok rá, hogy már több, mint 10 éve vagyok az OVB csapatának tagja és ez idő alatt több, mint 700 ügyfélnek tudtam segíteni a nagyobb anyagi biztonság megteremtésében és a céljaik megvalósításában. A szakmánkon belül szívügyemnek tekintem, hogy az ügyfeleink ki tudják használni maximálisan az őket megillető adókedvezményeket és állami támogatásokat ezáltal egy pénzügyi gyorsítósávra kerüljenek.

Csomor Viktor

Szigeti Marcell

Területi vezető

Szigeti Marcell vagyok, 2018-ban csatlakoztam a csapathoz, első soron az önfejlesztés lehetősége és a gazdasági területen szerezhető tapasztalat, ami motivált. Pályakezdő egyetemi tanulóként csatlakoztam és 1 év alatt vezetői pozícióba kerültem a cégnél. Itt realizáltam, hogy mennyi ember életére lehetek pozitív hatással a munkámon keresztül. Olyan közösség kialakításán dolgozok, amely hosszútávú stabilitást biztosít a közvetlen környezetem ügyfeleim, csapatom és a családom számára is ezáltal. Az elmúlt 5 évben annyi élményt, új barátot és fejlődési lehetőséget kaptam a közösségünktől, ami másnak 15 év alatt sem adatik meg. Köszönöm azoknak, akik eddig hozzátettek az utamhoz! Go LD!!!

"Minél többször próbálkozok, annál szerencsésebb vagyok!'

Szigeti Marcell

Hitelre van szüksége álmai megvalósításához?

Forduljon hitelspecialistánkhoz a kedvező ajánlatokért!

Hitelspecialistáink

Bánhidi Alma Ria

Hitelszakértő

Hitel és támogatási specialistaként azért dolgozom, hogy az ügyfeleim mindig kedvező feltételekkel és rövid idő alatt jussanak a megfelelő finanszírozási formáikhoz.

Radnai Dea

Hitelszakértő

Lakást, házat vásárolna vagy felújítaná meglévő ingatlanát? Érdeklik a babaváró, csok támogatások? Lefixálná meglévő hitele kamatát? Havi több ezer forintot szeretne spórolni a hitel vagy bankszámla költségein? Mindezekben tudok segíteni, gyorsabban és kedvezményesebben, mintha saját magának intézné!

Kende Anna

Hitelszakértő

Küldetésem, hogy segítsem ügyfeleinket eligazodni az állami támogatások és hitelek útvesztőjében és kihasználni számukra minden elérhető kedvezményt, amire jogosultak. A legnagyobb elismerés számomra, amikor látom megvalósulni az álmaikat és céljaikat.

Ez várja nálunk, ha ellátogat hozzánk...

Csapatunk küldetése, hogy hozzásegítsük ügyfeleinket az anyagi biztonság, illetve függetlenség eléréséhez, hogy legyen idejük és pénzük a számukra fontos dolgokkal foglalkozni, mint amilyen például a családjuk, hobbijaik, barátaik vagy akár a kikapcsolódásuk.

Odafigyelünk arra, hogy a beszélgetéseink jókedvűek, de tartalmasak és hatékonyak legyenek. Minden irodánkban minőségi, finom kávéval és jókedvvel várjuk ügyfeleinket. Egyszer mindenképp érdemes minket "kipróbálni" akár online, akár személyesen. Várjuk Önöket szeretettel és szakértelemmel.

Ezt mondják rólunk ügyfeleink...

Társadalmi felelősségvállalás

Az OVB Magyarország és a Szabadkai Olivér igazgatóság 1.412.000 forinttal támogatta a Heim Pál Kórház Mentálhigiéniai Központ LÉT-RA Alapítványát. A szervezet az összegből a központban kezelt mentális, különböző fogyatékkal élő, magatartási, iskolai, táplálkozási gondokkal és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyermekek gyógyulását elősegítő pszichológiai tesztet és a tároláshoz szükséges bútort vásárolt.

A Bátor Tábor Alapítvány a felajánlott egymillió forintból a gyerekek által nagyon kedvelt és terápiás céllal használt magaskötél-pályát korszerűsítette. Jelenleg ez Magyarország egyik legmodernebb ilyen pályája, amelynek a 6 méteren lévő körpályáját kerekesszékkel is bátran lehet használni, de végezhető rajta egyéni, páros és csoportos feladat is. 

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványának pályázati célja egy modern lélegeztető készülék vásárlásának támogatása volt, amelyhez összesen 740.000 forinttal járultunk hozzá. A felajánlás a Szabadkai Igazgatóság által felajánlott 370.000 Ft-ból és az OVB Vermögensberatung Kft. által hozzátett szintén 370.000 Ft-ból tevődött össze.

Szabadkai Olivér

Szabadkai Olivér

Országos igazgató

1118 Budapest
Kelenhegyi út 43. A ép. 1/1

Szabadkai Olivér

Országos igazgató

1118 Budapest
Kelenhegyi út 43. A ép. 1/1


Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes beszélgetésre.
 : 

Legfrissebb blogcikkeink

OVB-s tanácsadók Pénz7-en

| OVB Vermögensberatung Kft.

Pénzügyi edukáció már iskoláskorban?

A pénzügyi tudatosság fejlesztését szinte nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is csatlakoztak tanácsadóink a PÉNZ7 programhoz, melynek központi témája "Okosan a hitelekről" volt, aminek keretében általános iskolás gyerekeknek tartottak rendhagyó, játékos pénzügyi órákat.

Trendmánia lakásbiztosítás

| OVB Vermögensberatung Kft.

Fókuszban a lakásbiztosítás

A lakásbiztosítások jelentős részében az évek során nem történik értékkövetés, pedig ingatlanunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Hogy ez miért lehet probléma? Erről is beszélünk a Trendmánia legújabb adásában.

Lakáskötvény keresése

| OVB Vermögensberatung Kft.

Itt találod a lakásbiztosítási kötvényedet

A márciusi lakáskampány apropójából is kiemelt fontosságú a biztosítási kötvény megléte, hiszen most lehetőségünk van arra, hogy a meglévő lakásbiztosításunkat aktualizáljuk, igényeinkre szabjuk, vagy akár felmondhassuk és egy megfelelőbbet köthessünk. Azok számára, akik rendelkeznek ügyfélfiókkal, összegyűjtöttük, hogy egyes biztosítók webes felületein hol találhatóak meg