Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot.

Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Legyen Ön is OVB pénzügyi tanácsadó!

Jelentkezzen most

Mitől más a munka nálunk?

Ha olyan biztos munkát keres, amely önrendelkezést, függetlenséget és rugalmasságot nyújt, akkor nálunk jó helyen jár. Úgy véljük, csak akkor nyújthatja valaki legjobbját, ha saját ritmusát követi.

Ennek során mindennek az alapját a csapatban történő intenzív együttműködés jelenti, mivel szilárd meggyőződésünk, hogy a kollégákkal való eszmecsere nyújtja a legjobb eredményeket. Az Ön átlagos munkanapja nem 9-től 17 óráig tart. Mindegyik ügyfél egészen sajátos igényekkel és elképzelésekkel rendelkezik, és Öntől új megoldásokat követel. OVB tanácsadóként Ön az ügyfelei partnere és segít nekik meghozni a helyes pénzügyi döntéseket, és elérni személyes céljaikat és vágyaikat.

Jelentkezzen most és élvezze a munka előnyeit

Milyen kezdő lehetőségeket nyújtunk Önnek?

Nem kell egy bizonyos mintának megfelelnie, ha pénzügyi tanácsadóként szeretne dolgozni nálunk. A legkülönbözőbb személyiségeket keressük.

Nem kell pénzügyi profinak lennie, ha nálunk szeretne dolgozni. Tanácsadói képzésünkön megtanulhat mindent, ami a jövőbeni munkájához szükséges lehet. Egyetemi végzettséggel rendelkezőknek is optimális körülményeket nyújtunk ahhoz,  hogy megszerzett tudásukat a fel tudják használni a szakmai életben. Vagy esetleg hosszabb szünet után szeretne ismét visszatérni a munkapiacra? Semmi gond! Nálunk Ön döntheti el, mikor, hol és hogyan szeretne dolgozni. Ugyanakkor várjuk azokat a pénzügyi szakembereket is, akik nem látnak továbbfejlődési lehetőségeket jelenlegi munkahelyükön.

Vágjon bele új karrierjébe az OVB-nél

Milyen továbbfejlődési lehetőségeket nyújtunk?

Nálunk soha nem tapasztal majd helyben állást. Karriertervünk mindenkinek egyforma lehetőségeket nyújt a továbbfejlődésre.

Az OVB-nél minden tanácsadó képesített és többlépcsős karrierterven halad, amely lehetővé teszi a folyamatos továbblépést. A következő karrierszint elérése mindig elméleti kiképzéshez és továbbképzéshez, valamint a gyakorlati tapasztalatokhoz kapcsolódik. Napi munkája során mindegyik tanácsadónk támogatást kap csapatától és felettesétől.

Jelentkezzen most és lépjen a személyes fejlődés útjára

Milyen előfeltételekkel kell rendelkeznie a jelentkezőnek?

Számunkra nem az Ön önéletrajza számít, hanem az, hogy ki Ön, és mit szeretne elérni. Döntő jelentőségű néhány olyan interperszonális és jellembeli erősség, mely minden jó tanácsadóra jellemző.

Nálunk az ember van a középpontban. Ezért Önnek képesnek kell lennie arra, hogy társasági, nyitott és barátságos módon lépjen kapcsolatba az ügyfelekkel és kollégákkal. Ennek során fontos, hogy egyértelműen és érthetően kommunikáljon. Kellő empátiával kell rendelkeznie,  hogy bele tudja helyezni magát ügyfelei helyzetébe. Tanácsadóként igen változatos a munkanapja. Annak érdekében, hogy mindig át tudja tekinteni a dolgokat, képesnek kell lennie arra, hogy jól szervezze munkáját és fontossági sorrendeket tudjon felállítani. Továbbá jó analitikai képességekkel kell rendelkeznie, hogy képes legyen ügyfelei aktuális állapotán céljaiknak és vágyaiknak megfelelően változatni.

Jelentkezzen most, és bizonyítsa képességeit