OVB Netikett

|

Kedves látogató, köszöntjük oldalunkon!

Ezen az oldalon kívánjuk tájékoztatni Önt a pénzügyi és biztosítási ágazat legfrissebb híreiről, valamint folyamatosan igyekszünk a fenti témákban naprakész híreket szolgáltatni. Örülünk, ha Ön is aktívan részt vesz mindebben. Szívesen látjuk javaslatait, ötleteit, megjegyzéseit, hozzászólásait és akár fényképeit is. Közösségünk nyílt és konstruktív vitaplatformként is szolgálhat.

Szeretnénk, ha valamennyi OVB Facebook rajongónk jól érezné magát nálunk, ezért kérjük, tartsa be a következő szabályokat:

  • Ha valamit közzétesz Facebook oldalunkon, annak tartalmáért minden felelősség Önt terhel, éppen ezért győződjön meg arról, hogy bejegyzései nem sértenek szerzői jogot. 
  • Tiszteletben tartjuk a véleménykülönbségeket, de kérjük, mindig maradjon tényszerű és udvarias, tartson tiszteletben másokat! Ennek megfelelően, a Facebook alapelveivel is összhangban fenntartjuk magunknak a jogot a sértő megjegyzések, rágalmazások, valamint a spam-ek és reklámok, jogellenes vagy egyéb módon hátrányosan megkülönböztető és nem megfelelő, nemhez, fajhoz, szexuális irányultsághoz, valláshoz vagy kultúrához kapcsolódó tartalmak törlésére és azok közzétevőjének blokkolására, amennyiben ez szükséges. 
  • Az Ön saját biztonsága érdekében kérjük, hogy ne tegyen közzé üzleti vagy magántitkot (például címet, telefonszámot vagy ügyféladatot) az üzenőfalunkon.
  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rajongói oldalon megjelenő publikációk nem tükrözik az OVB véleményét!
  • Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy töröljük a más márkákat és önreklámokat tartalmazó linkeket, bejegyzéseket.

Válaszok

Igyekszünk a lehető leghamarabb megválaszolni kérdéseit és hozzászólásait. Amennyiben a válaszadás több időt vesz igénybe, kérjük szíves türelmét! 

Köszönjük megértését és jó szórakozást kívánunk az OVB Facebook oldalán!

Az OVB Magyarország Facebook-csapata