Spórolni tudatosan tényleg lehetséges

|

spórolni a pénzügyekben tanácsadóvalspórolni a pénzügyekben tanácsadóval

Hogyan tudunk okosan spórolni, csökkenteni a háztartásunk költségein? Ezeknek a kérdéseknek járt utána a Trendmánia csapata, akik a legjobb helyen keresték a válaszokat, ugyanis szakértőinkhez fordultak tanácsért.

Amit nekik és ügyfeleinknek is mindig javaslunk: az első körben a biztositásaink és banki költségeink felülvizsgálata, illetve egy pontos költségvetés készítése. Az interjúban elhangoznak még egyéb ötletek és praktikák is, amiket, ha megfogadunk több pénz maradhat a pénztárcánkban.

Szeretnél szakértői segítséggel csökkenteni a költségeiden? Keresd a hozzád legközelebbi tanácsadónkat.

Olvassa el:

pénzügyi tervezés tippek

| OVB Vermögensberatung Kft.

Hogyan tervezzük jól a pénzügyeinket?

Ebben a gazdasági helyzetben, amikor magas az infláció, alacsonyabbak a reálbérek, egyre fontosabbá válik a pénzügyi tudatosság. Azaz, hogy tudatosan és hatékonyan kezeljük pénzügyeinket. Mindannyian pénzügyi stabilitásra és jólétre törekszünk, ami nem könnyű feladat, de ha figyelsz a bevételeid és kiadásaid arányára, tudni fogod, hogy mi fér még bele úgy, hogy az életszínvonalad fenntartható legyen. 

OVB interjú - Fókuszban pénzügyi tanácsadói karrier

| OVB Vermögensberatung Kft.

Belevágni egy pénzügyi képzésbe – Kinek és miért éri meg?

Egy fiatal számára nagyon sok előnye van, ha részt vesz egy pénzügyi képzésen. Megismeri a pénzügyi rendszer alapjait, kialakul benne a pénzügyi tudatosság, ami a későbbi évei során a saját életében is forintosíthatóan hasznára válik majd. Emellett olyan készségeit is tudja fejleszteni, amelyekre a hagyományos iskolarendszerben nincsen lehetősége, ahogy például a kommunikációs készségeit és az emberekkel való bánásmód képességét is.