Próbálja ki magát új terepen!

Új csapattagokat keresünk, akik szenvedéllyel és teljes odaadással tesznek céljaikért.

Várjuk pályázatát!

Megállná a helyét egy emberi kapcsolatokra épülő szakmában? Indítsa el jövőjét az OVB pénzügyi tanácsadójaként!

Európa egyik vezető pénzügyi tanácsadójaként az a célunk, hogy személyre szabottan és hosszútávon nyújtsunk támogatást ügyfeleinknek a pénzügyek, mint például a hitelek és a biztosítások területén. Tanácsadóink nem csak szolgáltatók, hanem megbízható kapcsolattartók is egyben, akik mindig az Önök rendelkezésére állnak. Az empátia, a tapasztalat és a szakértelem révén közelebb hozzuk ügyfeleinket személyes céljaikhoz és vágyaikhoz.

340.000

Több mint 340.000 ügyfél

2.900

Több mint 2.900 pénzügyi tanácsadó

50

Közel 50 OVB iroda országszerte

20

Több mint 20 megbízható üzleti partner

Csapatban dolgozunk

A tanácsadás ügyfélközpontú és megoldásorientált. Minőségi tanácsadásunkat garantálja a kollégák folyamatos eszmecseréje, egymás kölcsönös támogatása és képzése. A csapat összetartásának és rugalmasságának köszönhetően ügyfeleink maguk határozhatják meg a találkozók helyszíneit. Bárhol is legyen ez, mindenhol szinte azonnal képviseletet tudunk biztosítani. Ez előnyös ügyfeleink és tanácsadóink számára is.

Hozzáértéssel és szenvedéllyel dolgozunk

Tanácsadóink hosszú távú, rugalmas és mindenekelőtt személyre szabott tanácsadásra koncentrálnak. Megértjük céljait, megtaláljuk a válaszokat a kérdéseire és olyan ajánlatot készítünk, amely megfelel az Ön számára. Jók vagyunk a szakmánkban, mert tanácsadóink szenvedéllyel végzik munkájukat és szeretik, amit csinálnak. Csak elkötelezett és magasan képzett pénzügyi közvetítőkkel dolgozunk, akik kellően motiváltak és pontosan tudják, mit kell tenniük. Az eredmény egy hosszú távú és jó partnerség.

Mit kínál Önnek az OVB?

Rugalmasság, önismeret és tudatosság - ezek az alapvető jellemzők teszik különlegessé az OVB tevékenységét. Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen messzire juthat velünk. Ha már minden munkanapot monotonnak érez,  és kompetens, barátságos kollégákkal szeretne együtt dolgozni, akkor nálunk jó helyen jár.