OVB csapat

Próbáld ki magad új terepen!

Új csapattagokat keresünk, akik szenvedéllyel és teljes odaadással tesznek céljaikért.

Várjuk pályázatod!

Megállnád a helyed egy emberi kapcsolatokra épülő szakmában? Indítsd el jövődet az OVB pénzügyi tanácsadójaként!

Európa egyik vezető pénzügyi tanácsadójaként az a célunk, hogy személyre szabottan és hosszútávon nyújtsunk támogatást ügyfeleinknek a pénzügyek, mint például a hitelek és a biztosítások területén. Tanácsadóink nem csak szolgáltatók, hanem megbízható kapcsolattartók is egyben, akik mindig rendelkezésre állnak. Az empátia, a tapasztalat és a szakértelem révén közelebb hozzuk ügyfeleinket személyes céljaikhoz és vágyaikhoz.

Csapatban dolgozunk

A tanácsadás ügyfélközpontú és megoldásorientált. Minőségi tanácsadásunkat garantálja a kollégák folyamatos eszmecseréje, egymás kölcsönös támogatása és képzése. A csapat összetartásának és rugalmasságának köszönhetően ügyfeleink maguk határozhatják meg a találkozók helyszíneit. Bárhol is legyen ez, mindenhol szinte azonnal képviseletet tudunk biztosítani. Ez előnyös ügyfeleink és tanácsadóink számára is.

Hozzáértéssel és szenvedéllyel dolgozunk

Tanácsadóink hosszú távú, rugalmas és mindenekelőtt személyre szabott tanácsadásra koncentrálnak. Jók vagyunk a szakmánkban, mert tanácsadóink szenvedéllyel végzik munkájukat és szeretik, amit csinálnak. Csak elkötelezett és magasan képzett pénzügyi közvetítőkkel dolgozunk, akik kellően motiváltak és pontosan tudják, mit kell tenniük. Az eredmény egy hosszú távú és jó partnerség.

Mit kínál neked az OVB?

Rugalmasság, önismeret és tudatosság - ezek az alapvető jellemzők teszik különlegessé az OVB tevékenységét. Csak a te  elkötelezettségeden múlik, milyen messzire juthatsz velünk. Ha már minden munkanapot monotonnak érzel,  és kompetens, barátságos kollégákkal szeretnél együtt dolgozni, akkor nálunk jó helyen jársz.