OVB csapat

Próbáld ki magad új terepen!

Új csapattagokat keresünk, akik szenvedéllyel és teljes odaadással tesznek céljaikért.

Várjuk pályázatod!

Megállnád a helyed egy emberi kapcsolatokra épülő szakmában? Indítsd el jövődet az OVB pénzügyi tanácsadójaként!

Európa egyik vezető pénzügyi tanácsadójaként az a célunk, hogy személyre szabottan és hosszútávon nyújtsunk támogatást ügyfeleinknek a pénzügyek, mint például a hitelek és a biztosítások területén. Tanácsadóink nem csak szolgáltatók, hanem megbízható kapcsolattartók is egyben, akik mindig rendelkezésre állnak. Az empátia, a tapasztalat és a szakértelem révén közelebb hozzuk ügyfeleinket személyes céljaikhoz és vágyaikhoz.

Csapatban dolgozunk

Elemzünk, segítünk, átfogó megoldást találunk ügyfeleinknek pénzügyi és biztosítási területeken. Tanácsadásunk ügyfélközpontú és megoldásorientált. Minőségi tanácsadásunkat garantálja a kollégák folyamatos továbbképzése és a csapatokon belüli kölcsönös szakmai támogatás is. Ügyfeleink már 30 éve számíthatnak ránk pénzügyi kérdéseikben.

Hozzáértéssel és szenvedéllyel dolgozunk

Tanácsadóink hosszú távú, rugalmas és mindenekelőtt személyre szabott tanácsadásra koncentrálnak. Jók vagyunk a szakmánkban, mert tanácsadóink szenvedéllyel végzik munkájukat és szeretik, amit csinálnak. Csak elkötelezett és magasan képzett pénzügyi közvetítőkkel dolgozunk, akik kellően motiváltak és pontosan tudják, mit kell tenniük. Az eredmény egy hosszú távú és jó partnerség.

Milyen lehetőségek várnak rád az OVB-nél?

Nálunk lehetőséged van rugalmasan beosztani az idődet, így egyensúlyban lehet a munka és magánéletre fordított időd. Arra is lehetőséged van, hogy szakmailag fejlődj, naprakész tudásod legyen, hiszen az OVB-nél folyamatos szakmai továbbképzéseken, know how megosztásokon vehetsz részt. Ez a magánéletedben is előnyödre válik majd. Emellett igazán hasznos munkát végezhetsz, szakmai tudásodnak hála rengeteg ügyfél életében teremthetsz értéket. Nem utolsó sorban pedig egy jó csapat tagja lehetsz szűkebb (saját csoport) és tágabb (cég és az európai csapat) értelemben is.