Hasznos tudnivalók

Az OVB Akadémia képzéseivel (biztosításközvetítői és pénzügyi szolgáltatás közvetítői) kapcsolatban minden fontos információt összegyűjtöttünk az alábbiakban.

A képzés nyilvántartási száma: E/001160/2015/A001

A biztosításközvetítői képzés időtartama: 4 nap (szerda-szombat), kezdés minden nap 9:00-kor.

A pénzügyi szolgáltatás közvetítői képzés időtartama: 3 nap, kezdés minden nap 9:00-kor.

A képzés helye: on-line távoktatás (webinarium)

Befizetéssel kapcsolatos hasznos információk

  1. A biztosításközvetítői és pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági tanfolyam és vizsga díja 50 000 Ft, de amennyiben OVB StartApp felhasználóként jelentkezik valaki a tanfolyamra, vagy meglévő munkatársként a pénzügyi képzésre, úgy neki a tanfolyam és vizsga díja 30 000 Ft.
  2. Nem lehet készpénzben rendezni a díjat, csak átutalással, vagy CIB bankfiókban történő befizetéssel az alábbiak szerint:
  • Átutalás: 10700457-24899907-51200002 (OVB Vermögensberatung Kft., számlavezető: CIB Bank Zrt.) Közlemény rovatban fel kell tüntetni a jelentkező nevét és születési dátumát (év/hó/nap).
  • CIB bankfiókban történő befizetéssel: 10700457-24899907-51200002 (OVB Vermögensberatung Kft.) Közlemény rovatban fel kell tüntetni a jelentkező nevét, születési dátumát (év/hó/nap), és a munkatársi számot is.

Kapcsolattartás

A hallgatókkal való információcsere e-mailen keresztül zajlik, így a képzésre való jelentkezéskor olyan postafiók címet kell megadni, amely fiókot későbbiekben a hallgató rendszeresen olvassa.

Adatkezelés

A hallgatók személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes tájékoztatást társaságunk a magyar nyelvű „OVB Adatkezelési Tájékoztató – OVB Akadémia” dokumentum írásban történő átadásával, vagy más módon (a Tájékoztató elektronikus úton való hozzáférhetővé tételével) teljesíti, melyről a hallgatók a képzésre történő jelentkezés folyamatában nyilatkoznak. Az „OVB Adatkezelési Tájékoztató – OVB Akadémia” dokumentum valamennyi szövegváltozata és mindenkor hatályos szövege elektronikus formában elérhető a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „Adatkezelési tájékoztatók” kategóriában, az „Adatkezelési tájékoztató - Akadémia” elnevezésű dokumentum megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával.

Jelentkezés

Jelentkezni kizárólag az akademia@office.ovb.hu email-címen lehetséges. A jelentkezésekről minden esetben e-mail visszaigazolást küldünk. Kérdés esetén szintén az akademia@office.ovb.hu email-címre várjuk levelét.

A képzéssel és a vizsgával kapcsolatban a +36-70/338-3886-os és a +36-70/508-8521-es telefonszámon tudtok érdeklődni.