Tanácsadás


Pénzügyi tanácsadásunk során semmit sem bízunk a véletlenre: a tervezés és az empátia sikeres ötvözésével mindig a legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleink számára.

Emberek a gépek helyett – a személyes tanácsadás előnyei

Természetesen mi is tudnánk számítógéppel kidolgozott tanácsokat adni – de nem ezt akarjuk. Bitekkel és bájtokkal valóban elemezhetünk számokat és számíthatunk valószínűséget, de nem érthetjük meg az Ön érzéseit, kívánságait vagy álmait.

Amikor az Ön pénzügyi helyzetéről van szó, a legjobb alternatíva a személyes tanácsadás. Szakembereink Ön mellett állnak, segítenek Önnek és megoldásokat találnak. Mindig elérhetőek. Mindegy, hogy az Ön kedvenc kávézójában, az otthonában vagy az egyik OVB irodában.

Tanácsadásunk rendszeren alapul

Az elemzői konzultáció során tanácsadóink elegendő időt fordítanak az ügyfelek megismerésére: Milyen a pénzügyi helyzete? Vannak-e tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? A tanácsadói megbeszélés során bemutatjuk a megfelelő pénzügyi megoldást, amely az ügyfelek egyedi igényeihez igazodik. Ehhez a megbízható és pénzügyileg stabil partnerek termékeiből válogatunk. Tanácsadásunk hosszú távra szól. Annak érdekében, hogy ügyfeleink pénzügyi tervezését folyamatosan az aktuális életkörülményeikhez tudjuk igazítani, rendszeres szervizbeszélgetéseket tartunk.

 

Csapatban a jó megoldásért

Több szem többet lát, ezért tanácsadóink soha nem egyedül dolgoznak. Az ügyféllel folytatott első beszélgetés eredményeit mindig egy konzultáció követi a helyi csapattal. A különböző szemléletű tanácsadók tapasztalatai így találkoznak egymással annak érdekében, hogy ne a legegyszerűbb, hanem a lehetőségekhez képest legjobb megoldást találják meg az Ön számára. Tehát az, amit a tanácsadói megbeszélésen megmutatunk, soha nem egy „egyéni akció”, hanem mindig az OVB csapat együttes pénzügyi tudásának eredménye.

Csapatban a jó megoldásért

Találja meg OVB tanácsadóját!

Támogatjuk Önt abban, hogy álmait valóra váltsa – és mindezt szenvedéllyel és empátiával. Tanácsadóink bármikor, bárhol rendelkezésre állnak az Ön számára: Akár az OVB számos irodájában, az Ön otthonában vagy kedvenc kávézójában. Az Ön pénzügyi, biztosítási és nyugdíjigényei számunkra mindig az első helyen állnak.