Sümeghy Claudia — Budapest

területi igazgató

A jó pénzügyi tanácsadás során a legfontosabb, hogy Ön minden lépést megértsen. Ezért részletesen elmagyarázom Önnek, miért javasolok egy bizonyos pénzügyi megoldást, és milyen mértékben felel meg Önnek és saját, egyéni igényeinek.

Kapcsolatfelvétel

Tanácsadás – rendszerrel

Elemzés, tanácsadás és folyamatos iránymutatás – ezek kínálatunk alapelemei. Az elemző interjúval kezdjük, amelyben elegendő időt szánok arra, hogy megismerjem Önt. Milyen is az Ön pénzügyi helyzete? Vannak tervei a jövőre nézve? Milyen kívánságai és céljai vannak? Ennek alapján a tanácsadás következik, amelyben bemutatom az Ön egyéni igényeire szabott pénzügyi megoldást. Ezt követően rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel iránymutató beszélgetések keretén belül, hogy mindig hozzáigazíthassa pénzügyi terveit jelenlegi életkörülményéhez.

Vegye fel most a kapcsolatot

Szeretne szakmailag új utakon járni? Vágjon bele velünk új karrierjébe!

Rugalmasság, önrendelkezés és egy olyan kielégítő karrier, melynek értelme és célja van - ez teszi különlegessé az OVB pénzügyi tanácsadói feladatot. Csak az Ön elkötelezettségén múlik, milyen magasra jut nálunk. Ha elege van a monoton napi munkából, és helyette önálló módon szeretne dolgozni, és kompetens és kedves kollégákkal szeretne együttműködni, nálunk jó helyen jár.

Jelentkezzen most

Bemutatkozás

Felgyorsult világunkban a folyamatosan változó és bővülő pénzpiaci lehetőségek között nem könnyű feladat eligazodni. Számtalan olyan terület van, melyek egy ember pénzügyi életpályáját lefedik, de vajon minden területhez az optimális megoldást sikerül kiválasztani? Munkánk során személyes tapasztalatainkat és tudásunk legjavát átadva szeretnénk pénzügyileg tervezhetővé és költséghatékonnyá tenni ügyfeleink életpályaszakaszait, egészen a várandósságtól a tőkefelhalmozáson keresztül a családalapításig, az otthonteremtési céloktól a nyugdíjig. Célunk, hogy megbízható társként egy kézből nyújtsunk információt az állami juttatásokról és a pénzpiaci lehetőségekről minden olyan tudatos ügyfelünknek, aki számára fontos, hogy felkészüljön az élet anyagi kihívásaira.

Hirschler Mátéval közösen irányítjuk az OVB bajcsy-zsilinszky úti irodáját. Közel 10 éve csatlakoztunk az OVB csapatához. Magán és vállalati oldalon egyaránt tevékenykedünk kollégáinkkal, ennek köszönhetően több száz elégedett ügyfelet menedzselünk a különféle piaci változások tekintetében, és segítjük őket a számukra legmegfelelőbb pénzügyi megoldásokhoz. Legfontosabb küldetésünk és egyben feladatunk is, hogy a pénzügyi kultúra fejlődjön a magyar lakosság körében, hogy az emberek az igényeikhez, vágyaikhoz tényleg a legjobban igazodó megoldást kapják, figyelembe véve érdekeiket a pénzintézetekkel szemben.

Irodánk alapvető célja, hogy az itt dolgozó tanácsadók 100%-os minőséget nyújtsanak ügyfeleiknek az őket érintő pénzügyi kérdésekben. Kiemelkedően fontosnak tartjuk régi és új kollégáink folyamatos képzését. 2008-ban kimagasló teljesítményünk eredményeként az OVB EURÓPA legjobb Területi vezetősége voltunk. Színvonalas munkánknak köszönhetően évek óta folyamatosan minőségdíjas iroda vagyunk.

"A tétlenség kételyt és félelmet szül. A tett önbizalmat és bátorságot. Ha le akarod győzni a félelmet, ne csak ülj és gondolkodj róla. Menj, és tegyél valamit!" (Dale Carnegie)
"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg!" (Laotse)

Sümeghy Claudia

területi igazgató

1054 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 62. I/2/A.

Sümeghy Claudia

területi igazgató

Bajcsy-Zsilinszky út 62. I/2/A.
1054 Budapest

Kapcsolat az irodához

Kérjük, javasoljon időpontot egy személyes interjúra.
 :