A székesfehérvári iroda munkatársai a Fehérvári állatotthon kis "lakóin" segítettek

|

2016 júliusában Potolák Gábor, az OVB Területi igazgatója és a székesfehérvári iroda tanácsadói a HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesülethez tartozó Fehérvári Állatotthonba látogattak el.

Potolák Gábor a következőképpen számolt be erről a napról:

Imádom az állatokat, főleg a kutyák iránti vonzalmam átlag feletti, ezért gondolkodtam azon, hogy a csapatunknak milyen programot is lehetne kitalálni, ahol a szociális oldalunkat előtérbe tudjuk helyezni. Így, "adni jó" címszóval támogatásunkról biztosítottuk a fehérvári állatmenhelyet. Krepsz Gyöngyivel, az állatotthon vezetőjével előre megbeszéltünk egy időpontot, hogy mikor tudtunk segíteni nekik, ami nagyon jó ötletnek bizonyult. Az autót kutyusok és cicák számára készült junior állateledellel megtömve érkeztünk. Önkéntes munkát vállalva rengeteg szeretetet kaptunk az állatoktól és természetesen a többi önkéntestől is. Segítségére voltunk az otthonnak mindenben, amire megkértek bennünket, legyen szó favágásról, fűnyírásról, takarításról. Ami a legfontosabb, hogy kis odafigyeléssel, odaadással hihetetlen élményekkel gazdagodtunk. Mindenki kapott egy kutyust sétáltatni, és a séta végén már nagyon nehéz volt elválni tőlük, legszívesebben az összeset hazahoztuk volna. A csapattal elhatároztuk, hogy minden évben fogunk segíteni a menhelynek, örömet szerezve a sok csodálatos állatnak és a velük foglalkozó szakembereknek egyaránt. Érzelemben gazdag program volt, kitűnő csapatépítő, ahol a munkatársaink másik oldalát is megismerhettük és közelebb kerültünk egymáshoz.

A fehérvári állatotthon dolgozói így nyilatkoztak a támogatásról:

Szombaton az OVB Pénzügyi Tanácsadó cég munkatársai voltak nálunk csapatépítő tréningen. Nem érkeztek üres kézzel, junior tápokat hoztak a rengeteg kölyöknek. Rövid bemutató kör után munkához láttak. Volt, aki füvet nyírt, mások a területrendezésben segítettek vagy a macskaházak, orvosi takarításában. A munka után két kennel lakóit megsétáltatták önkénteseink segítségével. A kutyák ezt nagyon élvezték, főleg a sok jutalomként kapott virslit. Potolák Gábor, Területi igazgató az egész csapat nevében elmondta, hogy nagyon jól érezték magukat, meghatódtak a sok szeretettől, amit az állatoktól kaptak. Azt ígérték máskor is jönnek, hiszen látják, hogy rengeteg segítő kézre van szükség. Nagyon köszönjük a segítséget, az adományokat, visszavárjuk a csapatot!

A kapcsolódó linkek között megtalálható a többi fotó is.

Vissza